@stampa Παναγιώτη βάλε με και εμένα τυπικά έτσι να δω την τύχη μας
-
Κληρωση μηχανηματων
Δεν ξέρω συμμετέχω αλλά ένα μεγάλο μπράβο στα παλικάρια που έκαναν αυτοί την κίνηση!Παντος ρε παιδιά βλέπω 94 μέχρι τώρα διαφορετικους χρήστες που σχολίασαν και μακάρι να φτάσουν ακόμα παραπάνω,αυτό που θέλω να καταλήξω είναι ότι αφού μπαίνετε και μπαίνετε στο φόρουμ γραψτε και εσείς ρε αλάνια κάτι στα άλλα θέματα μην γράφουμε μόνο 5-10 άτομα μπείτε και εσείς στης συζητήσεις να έχουμε πλούσια θέματα!!!
-
Κληρωση μηχανηματων
@omerta13_12 απο χτες το σκεφτομουν αυτο φιλε που ειναι ολα αυτα τα μελη αλλα δε το γραψα γιατι θα με μαλωνσε ο συμπαθης μου @panasss
-
Κληρωση μηχανηματων
@omerta13_12 αδερφέ από φόβο δεν γράφουν οι ποιο πολλοι να ξέρεις.
Το κυνήγι του θησαυρού είναι ένα πολύ δύσκολο άθλημα. «Επιζούν» μόνο οι σκληροτράχηλοι και δυνατοί ( ενίοτε και οι πιο πονηροί ).
-
Κληρωση μηχανηματων
Ο/Η @ΑΝΔΡΕΑΣ είπε στο Δωρίζονται μηχανηματα:
@omerta13_12 απο χτες το σκεφτομουν αυτο φιλε που ειναι ολα αυτα τα μελη αλλα δε το γραψα γιατι θα με μαλωνσε ο συμπαθης μου @panasss
Ωχ λες να με αρχίσει τώρα?😁😁😁 @panasss
-
Κληρωση μηχανηματων
@ΑΝΔΡΕΑΣ να ανοίξουμε ένα άλλο θέμα φίλος να σου πω γιατί αν και είναι πολύ απλό. Να μην χαλάμε το θεμα εδώ.
Το κυνήγι του θησαυρού είναι ένα πολύ δύσκολο άθλημα. «Επιζούν» μόνο οι σκληροτράχηλοι και δυνατοί ( ενίοτε και οι πιο πονηροί ).