@μερακλης φτηνά τ γλίτωσες και δε το λέω ειρωνικά ...Θα μας φας τ δουλειά εσύ με τα κόλπα σου
-
Θα ήθελα την γνώμη σας.
Ο/Η @ΑΝΔΡΕΑΣ είπε στο Θα ήθελα την γνώμη σας.:
@μερακλης φτηνά τ γλίτωσες και δε το λέω ειρωνικά ...Θα μας φας τ δουλειά εσύ με τα κόλπα σου
Φοροτεχνικος είσαι;
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
Θα ήθελα την γνώμη σας.
Ο/Η @panosgold είπε στο Θα ήθελα την γνώμη σας.:
@μερακλης 234 συναλαγες σε έναν χρόνο?
Όχι σε 6,5 μήνες
-
Θα ήθελα την γνώμη σας.
@μερακλης τι κάνεις ρε παλαβε.απαπαπα
Το 2018 εκτός Booking αλλά και άλλων εταιριών έπρεπε να παραλάβω χρήματα σε λογαριασμό χωρίς να περάσουν από πλατφόρμα ενοικίασης. Γλυτώνεις το 12% παροχη15% νταβατζιλικη προωθη σηςκαι 13% τις φορολογίας ξενοδοχείων. Βγάζεις 2πλασια από το πρόστιμο. Τι να κάνεις; Τα παράθυρα στους νόμους είναι για να χρησιμοποιούνται, θα σκουργιασουν. Χιχιχ Καθόλα νόμιμο πρόστιμο
-
Θα ήθελα την γνώμη σας.
Φιλε panosgold επειδη ετυχε να αγορασω απο εσενα μηχανημα ξερω οτι λες τα πραγματα οπως ειναι...Μην στεναχωριεσαι αφου του εστειλες το μηχανημα και δουλευε μια χαρα..Δες τους απο τους κωδικους των δεματων ποτε παραδοθηκε το μαγνητομετρο απο την μεταφορικη...
Εαν δεις οτι παραδωθηκανε την ιδια ημερομηνια,και οχι ξεχωριστα οπως λεει ο αγοραστης καταλαβαινεις τι γινεται....Αφου εχεις την συνηδησει σου καθαρη μην φοβασαι τιποτα... -
Θα ήθελα την γνώμη σας.
@panosgold καλημέρα σε όλους.κοιταξτε και εσείς το μνμ που του έστειλα και μου λέει ότι ξαφνικά δεν δουλεύει και το τάμπλετ θα με τρελάνει αυτός
καλημερα φιλε.χθες μιλησα με πολυ κοσμο γιατι ειμουν πολυ στεναχωτημενος μαυτο το θεμα και ολοι λεγανε το ιδιο πραγμα να μην ασχοληθω ουτε να το παρω πισω (εξαλου δεν υπαρχουν τα λεφτα).
επειδη δεν ηπηρχε περιπτωση ουτε να σε κοροιδεψω ουτε τπτ αλλο.δεν ειμαι απατεωνας.αν ειχε προβλημα το μηχανημα ηδη θα το ειχα φτιαξει εγω πριν το δωσω η θα σου ελεγα ξερεις εχει προβλημα σου χαμηλωνω κ αλλο την τιμη να το φτιαξεις.απτην στιγμη που το μηχανημα δουλευε δεν μπορω να ειμαι σιγουρος αν εσυ το εκανες καποια ζημια και θες να μου την φορτωσεις. δες επισης και το κουτι μεταφορας μηπως εχει καποιο χτύπημα. χθες ειπες κατι για blutooth και δεν εδωσα σημασια.να τα εχεις ανοιχτα για να συνδέονται τα μιχανηματα μεταξυ τους.σε περιπτωση που δεν αναβει το λαμπακι με τον φορτιστη στην πριζα βαλε - βγαλε 2-3 φορες το βυζμα.και επισης μου ειπε ο τεχνικος απτην στιγμη δουλευε δεν υπαρχει περιπτωση να χαλασε μονο του σε δυο μερες. αν δεν αναβει δικιμασε βαλε τον φορτιστη αναποδα στην μπριζα. .αν το δουλεψες χθες και δεν σου αρεσε δεν ειναι δικο μου θεμα αυτο μπορεις να το ξαναπουλησεις. τα blutooth πάντα ανοιχτά. -
Θα ήθελα την γνώμη σας.
@panosgold Φιλε Παναγιωτη, χωρις να σε ξερω, θελω να σε ρωτησω κατι με ολο το θαρρος γιατι βλεπω οτι βασανιζεσαι πολυ απο χθες..... Ελπιζω να μου επιτρεπεις..... Γιατι ρε αγορι μου καθεσαι και σπας και σκοτιζεις το κεφαλι σου με τον συγκεκριμενο τυπακο....;;;; Αφου το πραγμα κανει μπαμ απο χιλιομετρα μακρια.... Το πηρε ο φιλος, το πηγε στη δουλεια η δουλειες που μπορει να ειχε, τσεκαρε, πηρε τα αρχ....α του και τωρα σου λεει "πωωω, τι μαλακια εκανα...;;; εδωσα 1000 ευρω, πηρα αρχ....α απο τις δουλειες που ειχα και τωρα τι κανουμε....;;; Τωρα πρεπει να βρουμε εναν τροπο να το επιστρεψουμε στον μαλ....α απο οπου το πηραμε και να παρω και τα λεφτα πισω....." "Τι λες ρε μαγκα" πες του..... "Εχεις κι αλλα αδερφια ετσι εξυπνα σαν κι εσενα....;;;;" Δηλαδη αμα το παμε ετσι, πριν λιγο καιρο ειχα παρει κι εγω μια τηλεοραση απο εναν φιλο και ετσι οπως την κρεμασα σε μια παλιοβαση στον τοιχο, δεν την ειχα βιδωσει καλα πανω στην βαση πισω ο μαλακας και δεν προλαβα να την ανοιξω, εφυγε, εσκασε κατω και μας τα εκλασε....!!! Δηλαδη εγω τι θα επρεπε να κανω.....;;; Να πω του φιλου οτι μου εδωσες καμμενη τηλεοραση.....;;;;; Ρε ειμαστε σοβαροι.....;;;;;!!!! Κουλαρε αδερφε και ασ' τον να γαυγιζει..... Αμα ειναι ετσι, μηπως εχεις να μου δωσεις κι εμενα κανενα μηχανημα, να στο πληρωσω, να παω να κανω τη δουλεια μου και μετα να στο επιστρεψω και να μου δωσεις τα λεφτα πισω.....;;;;!!!!χαχαχαχα......
-
Θα ήθελα την γνώμη σας.
@MariosRen τι να σου πω ρε αδερφέ δεν ξέρω τι συμβαίνει και δεν γίνετε ξαφνικά σαυτόν με το που το παίρνει να χαλάνε.εγω σκάω και στεναχωριεμε γιατί θέλω να είμαι σωστός.
-
Θα ήθελα την γνώμη σας.
γιατί θέλω να είμαι σωστός.
Για ποιόν? κυταξε να είσαι σωστός για εσένα και μετά αν προλάβεις βλέπεις για τους άλλους!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Θα ήθελα την γνώμη σας.
@MariosRen τι να σου πω ρε αδερφέ δεν ξέρω τι συμβαίνει και δεν γίνετε ξαφνικά σαυτόν με το που το παίρνει να χαλάνε.εγω σκάω και στεναχωριεμε γιατί θέλω να είμαι σωστός.
Για ποιον λόγο ρε φιλαράκι στεναχωριέσαι? Από την στιγμή που το μηχάνημα το είχες στην κατοχή σου και ήταν μια χαρά και μέχρι την στιγμή που έφυγε από τα χέρια σου δούλευε χωρίς προβλήματα δεν υπάρχει λόγος να πρβληματιζεσαι. Αυτα συμβαίνουν κάθε μέρα στις αγοραπωλησίες μην τρελαίνεσαι.
Το κυνήγι του θησαυρού είναι ένα πολύ δύσκολο άθλημα. «Επιζούν» μόνο οι σκληροτράχηλοι και δυνατοί ( ενίοτε και οι πιο πονηροί ).
-
Θα ήθελα την γνώμη σας.
@italos2 τι να πω δεν έχω πουλήσει πολλά για να ξέρω.το τρίτο είναι που πουλάω σε όλα αυτά τα χρόνια.θα προσπαθήσω να μην ασχοληθώ άλλο.