Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά.θα ήθελα την γνώμη σας σχετικα με κάτι που μου συμβαίνει και έχω στεναχωρηθει.ειχα αγγελία για πωληση ένα γραδιομετρο .το αναβα και δούλευα κάθε μέρα ειδικά στις μέρες τις αγγελίας έτσι ώστε να ξέρω ότι δουλεύει.και έστελνα και φωτό στους ενδιαφερόμενους.το πακεταρησα καλά εγώ ο ίδιος την μεγάλη Τετάρτη απόγευμα για να το στείλω την Πέμπτη το πρωί.σε δύο διαφορετικά πακετα.(μπαστούνι+τάμπλετ)το παιδί μου είπε ότι το μεγάλο Σάββατο πήρε μόνο το μπαστούνι και ότι το τάμπλετ το πήρε σήμερα.ωραια τον παίρνω τηλ να του πω πως να το δουλέψει και τα σχετικά και μου λέει ότι τα φόρτισε ήδη αυτός ενώ είχαν μπαταρία και τα δύο.και μου λέει ότι δεν δουλευει έχει πρόβλημα και να το πάρω πίσω. Να πω πως του είπα αν είναι έτσι να του πληρώσω την επισκευή μπαταρίες θα θέλει το μπαστούνι γιατί το συνδέει στο φορτιστή και ανάβει κανονικα οταν μιλήσαμε και μετά μου ειπε ότι δεν αναβει παλι.Για πέστε μου τώρα εγώ τι να κάνω και τι να πιστέψω.συγνωμη αν σας κούρασα αλλά θα ήθελα την γνώμη σας γιατί ούτε απατεώνας είμαι αλλά ούτε κ μαλ....ας.καθε γνώμη δεκτή.
-
Θα ήθελα την γνώμη σας.
@panosgold <<Μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται>>...
Το κυνήγι του θησαυρού είναι ένα πολύ δύσκολο άθλημα. «Επιζούν» μόνο οι σκληροτράχηλοι και δυνατοί ( ενίοτε και οι πιο πονηροί ).
-
Θα ήθελα την γνώμη σας.
@italos2 είναι σωστό όμως αυτό.το θέμα είναι δεν ξέρω και τι έχει κάνει αυτός δλδ το φταίξιμο είναι δικό μ η δικό του.
-
Θα ήθελα την γνώμη σας.
@panosgold ο αγοραστης ειναι μελος της σελιδας?
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Θα ήθελα την γνώμη σας.
@panasss τον είχα ρωτήσει και μου είπε πως όχι.τωρα αν είναι η όχι δεν ξέρω.
-
Θα ήθελα την γνώμη σας.
@ΑΝΔΡΕΑΣ δεν ξέρω ρε Ανδρέα τουλάχιστον απτό τηλ δεν μου φάνηκε για τέτοιος τύπος.
-
Θα ήθελα την γνώμη σας.
Ο/Η @panosgold είπε στο Θα ήθελα την γνώμη σας.:
@italos2 είναι σωστό όμως αυτό.το θέμα είναι δεν ξέρω και τι έχει κάνει αυτός δλδ το φταίξιμο είναι δικό μ η δικό του.
Από την στιγμή που έφυγε από εσένα και ήταν μια χαρά κάτι παίζει με αυτόν που το αγόρασε φίλε είναι απλά τα πράγματα.
Το κυνήγι του θησαυρού είναι ένα πολύ δύσκολο άθλημα. «Επιζούν» μόνο οι σκληροτράχηλοι και δυνατοί ( ενίοτε και οι πιο πονηροί ).
-
Θα ήθελα την γνώμη σας.
@ΑΝΔΡΕΑΣ βρε ναι σου λέω κάθε μέρα το έκανα έλεγχο και τους έδειχναν και φωτό από σκαν
-
Θα ήθελα την γνώμη σας.
@ΑΝΔΡΕΑΣ ξέρετε αν η ασς μπορεί να μου πει τα συγκεκριμένα δέματα ποτέ γίνανε παράδοση?
-
Θα ήθελα την γνώμη σας.
@panosgold εφοσον ελαβες το χρημα ολα ενταξει και κακος εχεις ενοχες και το συζητας!
απο την στιγμη που το φορτισε κανοντας του κεφαλιου του η ευθυνη δικη του!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!