@paoktsis σ ευχαριστω πολύ φίλε και για τις ευχές και για τον τρόπο που μου λες γιατι αν και σωματική δύναμη υπάρχει στο συγκεκριμένο θέμα Εκλασα μέντες αλλα δεν είχα και τη σωστή αξινα και φτυαρι
-
δυσκολο το σκαψιμο!!!
@ΑΝΔΡΕΑΣ φιλαράκι μου τα μπράτσα υπάρχουν και μεγαλύτερα από του αρμαο ίσως αλλά στο συγκεκριμένο σπορ έπεσε ζορισμα κοινώς χεστηκα από την κούραση χαχαχαχαχα
-
δυσκολο το σκαψιμο!!!
@tzonakos38 φιλε πυροβολα και μην φοβασαι τιποτα...εγω παντως ειμαι κινητο bob cut κι οτι κινειται εκτελειται...
-
δυσκολο το σκαψιμο!!!
@panasss Χρόνια πολλά φίλε..Μπαίνει καλά ρε συ και τις πέτρες τις τινάζει στον αέρα ...βαράς κοντά κοντά 10 τρύπες και βγάζεις με τ φτυάρι σα βούτυρο 60ποντους τη φορά κατεβαίνεις σε δύο ώρες είσαι στα 2 βάθος 3πλατος
-
δυσκολο το σκαψιμο!!!
@tzonakos38 μπα δε το νομίζω . Ειδικά μηχανάκι που δε μπορείς να κάνεις ground balance σκούζει πολλές φορές μόλις τ βάλεις σε τρύπα ενώ δεν έχει τίποτα .κάτι μικρό έπιασε πριν σκάψεις κ τώρα βαράει τον εαυτό του
-
δυσκολο το σκαψιμο!!!
Ο/Η @tzonakos38 είπε στο δυσκολο το σκαψιμο!!!:
@ΑΝΔΡΕΑΣ φιλαράκι μου τα μπράτσα υπάρχουν και μεγαλύτερα από του αρμαο ίσως αλλά στο συγκεκριμένο σπορ έπεσε ζορισμα κοινώς χεστηκα από την κούραση χαχαχαχαχα
Μηχανάκι που δεν κάνει ground balance μέσα στ τρύπα πολύ συχνά βαράει φίλε είναι απίθανο να πιάνεις 90ποντους με δισκάκι της πλάκας εκτός αν έχει αμάξι θαμμένο από κάτω..από πού είσαι φίλε;;
-
δυσκολο το σκαψιμο!!!
Φίλε στο βουνό τα μπράτσα περνάν σε δεύτερη μοίρα αντοχή χρειάζεται ..Έχω ένα φουσκωτό φίλο τον περνώ μαζί Μ που και που και όταν ψοφαει όλο σημάδια βλέπει για να σταματαμε να ξεκουράζεται
-
δυσκολο το σκαψιμο!!!
Ο/Η @ΑΝΔΡΕΑΣ είπε στο δυσκολο το σκαψιμο!!!:
Φίλε στο βουνό τα μπράτσα περνάν σε δεύτερη μοίρα αντοχή χρειάζεται ..Έχω ένα φουσκωτό φίλο τον περνώ μαζί Μ που και που και όταν ψοφαει όλο σημάδια βλέπει για να σταματαμε να ξεκουράζεται
😂😂😂😂 Ενα πράγμα σαν τα vlf, δηλαδή στο αέρα τρομάζεις από το μεγάλο βαθος που πιάνουν αλλά όταν έρθει η ώρα το ίδιο αντικείμενο να το βρουν θαμμένο στο χώμα εκεί και αυτά κουράζονται τα καημένα 😁😁.Γεια σου Αντρικό αλλαννιι
-
δυσκολο το σκαψιμο!!!
Ο/Η @omerta13_12 είπε στο δυσκολο το σκαψιμο!!!:
Ο/Η @ΑΝΔΡΕΑΣ είπε στο δυσκολο το σκαψιμο!!!:
😂😂😂😂 Ενα πράγμα σαν τα vlf, δηλαδή στο αέρα τρομάζεις από το μεγάλο βαθος που πιάνουν αλλά όταν έρθει η ώρα το ίδιο αντικείμενο να το βρουν θαμμένο στο χώμα εκεί και αυτά κουράζονται τα καημένα 😁😁.Γεια σου Αντρικό αλλαννιι
Χαχαχαχα σωστή παρομοίωση ..Γεια ς ρε Γιώργη λεβέντη
-
δυσκολο το σκαψιμο!!!
υπαρχει μια παριμοια που λεει δεκα φορες μετρα και μια κοβε, και μια σκαβε στην δικια σου περιπτωση.πολλες φορες τα μηχανακια χτυπανε και τις πετρες με το μεταλευμα και τις ριζες απο τα δεντρα γαυτο σιγουρεψου πρωτα απο ολα.τις βεργες δεν τις υπολογιζω καν, απο της βεργες και του ραβδοσκοπους στης αρχες που ξεκινησα εκανα μπρατσα σα μαδερια.
-
δυσκολο το σκαψιμο!!!
@ΑΝΔΡΕΑΣ τι να πω φιλε ακομη αρχαριος ειμαι οποτε θα πεσει πολυ σκαψιμο..
απο θεσσαλονικη αλλα μοιραζω τον χρονο θεσσαλονικη χαλκιδικη .
αλλα δεν ειχα και τα σωστα εργαλεια για τετοιο βαθος και εδαφος ,
παντως θα σας ενημερωσω για το τι θα υπαρχει απο κατω ειτε καλο ειτε παπαρια . -
δυσκολο το σκαψιμο!!!
@prom_tech ειμαι μαζι σου σ αυτο που λες ..αλλα δεν εχω κατι αλλο να κανω να δω τι ειναι απο κατω οποτε θα πεσει γκασμας φιλε και εχει ο θεος
-
δυσκολο το σκαψιμο!!!
@ΑΝΔΡΕΑΣ η αληθεια παντως ειναι πως το μικρο το μινελαμπ οσες φορες εχει χτυπησει μεχρι τωρα παντα ειχε αντικειμενο απο κατω ..αλλα εκει που σκαβω δε ξερω τι μπορει να εχει απο κατω γιατι ειναι παραξενο το μερος ..δεν παει ο καθενας ..και για αυτο σκαβω ,
αλλα σιγουρα χρειαζομαι ενα καλυτερο vlf πιο αξιοπιστο στο διαχωρισμο -
δυσκολο το σκαψιμο!!!
@tzonakos38 φίλε μου το χόμπι μας θέλει υπομονή και επιμονή. Συνέχισε να σκάβεις ότι σου κινεί το ενδιαφέρον και με τον καιρό θα μάθεις να ξεχωρίζεις και να αξιολογεις τις καταστάσεις που σου παρουσιάζονται. Καλή συνέχεια
-
δυσκολο το σκαψιμο!!!
@tzonakos38 Μ αυτό σου λέω χτύπησε κάτι μικρό και τ βγαλες και στ συνέχεια χτυπάει τον εαυτό του στ τρυπα
-
δυσκολο το σκαψιμο!!!
@George σ εχαριστω πολυ φιλε μου.να εισαι καλα και εσυ.απλως καταλαβα οτι θελει εξοπλισμο καλο και γιΑ το σκαψιμο ...και σχεδιο και προγραμμα ,
αλλα οταν εισαι αρχαριος οπως εγω πηγαινεις για σκαψιμο με ενα τσαπακι και ενα μικρο φυαρακι ,,
τωρα θα ξερω και με τον καιρο θα αποφυγω το ασκοπο ψαξιμο -
δυσκολο το σκαψιμο!!!
@tzonakos38 Φιλαρακι παρε εναν κασμα καινουριο, κολλα μια σωληνα επανω αντι για ξυλινο στιλιαρι, φτυαρι και κανα στιλιαρι φτυαριου κοντα για αποφυγη δυσαρεστων εκπληξεων και βαρα ΑΛΥΠΗΤΑ....!!!! Και σου λεω σωληνα στον κασμα γιατι εγω ειχα περασει, μια φορα, μισο χειμωνα με τα σπασμενα στιλιαρια απο κασμαδες που εκαιγα στη σομπα....!!! Α και ενα σκεπαρνι κοντα απαραιτητα....Σιγουρα θα σου φανει χρησιμο....Ασε τα τσαπια....Δεν κανουν για αυτες τις δουλειες..... Τι να σου κανω που δεν μενεις Κορινθια η Αργολιδα για να πηγαιναμε μαζι σε καμια δουλεια..... Δεν ειναι τυχαιο που καποτε μια παρεα με φωναζε Caterpillar....!!!! χαχαχα....!!!!