Συνηθως ο δισκος ''μπουκωνει'' και χτυπαει μεσα στο λακο. Αν σκαναρεις κατα μηκος του εδαφους , ψηλα στην αρχη της τρυπας ,χτυπαει?
-
δυσκολο το σκαψιμο!!!
@MariosRen γεια σου ρε φιλαρακι να εισαι παντα καλα ..μου φιαξες το κεφι και μου δωσες κι συμβουλες ..αυτο θα κανω ...και θα σε ακουσω ..
-
δυσκολο το σκαψιμο!!!
Ο/Η @tzonakos38 είπε στο δυσκολο το σκαψιμο!!!:
@omerta13_12 ναι ακομη χτυπαει και στην οθονη μου δειχνει οτι το πλησιαζω
Και μόνο που βρήκες πέτρες μεγάλες άκυρος ο καλος ο στόχος,γνώμη μου κάτι πρέπει να κάνεις λάθος εσύ, μήπως κρατάς πατημένο το pinpointer και χτυπάει παντού?
-
δυσκολο το σκαψιμο!!!
@omerta13_1καλημερα δε χτυπαει παντου και ποτε δεν εχω σκαψει χωρις να βρω μεταλλο
Καλό αυτόΤωρα φίλε μου μόνο τα σκαπτικά θα σου πουν την αλήθεια γιαυτό δώσε μάχη και πες μας αποτελέσματα
-
δυσκολο το σκαψιμο!!!
@tzonakos38 Αν πεις οτι βγηκε και μεταλλο στο τελος, γυρισαν σε minelabακιδες ολοι μετα χαχαχαα
PS
-
δυσκολο το σκαψιμο!!!
@stampa οτι και να βγαλω θα σας το πω ,,
αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να μην εχει μεταλλο ,δεν εχω σκαψει ποτε χωρις να εχω βγαλει μεταλλο ,,,
εγω δεν ξερω απο ανιχνευτες και το ειχα παρει επειδη ειναι πτυσσομενο και δεν χρειαζοταν να συνδεω πηνια και τετοια ,,αλλα ειναι καλο αυτο το μικρο , -
δυσκολο το σκαψιμο!!!
@omerta13_12 μακαρι φιλαρακι μου να εχει κατι καλο ,,
αλλα και αν δεν εχει θα συνεχισουμε ,, -
δυσκολο το σκαψιμο!!!
εγω δεν ξερω απο ανιχνευτες και το ειχα παρει επειδη ειναι πτυσσομενο και δεν χρειαζοταν να συνδεω πηνια και τετοια ,,αλλα ειναι καλο αυτο το μικρο ,
Το ξερω, εχω ενα για το γιο μου ..
PS
-
δυσκολο το σκαψιμο!!!
@tzonakos38 Φιλε βρεις δε βρεις κατι συνέχισε και σκάψτο και μην ακούς τίποτα ποτέ δεν ξέρεις.
Το κυνήγι του θησαυρού είναι ένα πολύ δύσκολο άθλημα. «Επιζούν» μόνο οι σκληροτράχηλοι και δυνατοί ( ενίοτε και οι πιο πονηροί ).
-
δυσκολο το σκαψιμο!!!
Ο/Η @stampa είπε στο δυσκολο το σκαψιμο!!!:
εγω δεν ξερω απο ανιχνευτες και το ειχα παρει επειδη ειναι πτυσσομενο και δεν χρειαζοταν να συνδεω πηνια και τετοια ,,αλλα ειναι καλο αυτο το μικρο ,
Το ξερω, εχω ενα για το γιο μου ..
Από μικρός στο έργο ο πιτσιρικάς δηλαδή,εμμμ το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει 👌👌👌😀
-
δυσκολο το σκαψιμο!!!
τελικα φιλοι μου δεν ειχε τον επιθυμητο στοχο ,.ενα παλιο ντιβανι μια σωληνα τετραγωνη απο το κερεβατι μικρς λαμαρινες και μικρες σουστες ,,δε πειραζει τουλαχιστον κατι καναμε ,μας πηγαν οι βεργες εκει ,το χτυπησε ο ανιχνευτης αλλα δεν ηταν αυτο που ηθελα
Δεν πειράζει. Επιτυχία είναι να βγάζεις αντικείμενα. Σου εύχομαι την επόμενη φορά να μην βγάλεις κανένα ντιβάνι...., χιχι
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
δυσκολο το σκαψιμο!!!
@paoktsis γεια σου φιλαρακι μου ..να εισαι καλα .δε πειραζει που θα παει θα βγαλουμε και κατι καλο