Καλησπέρα παιδιά βρήκα ένα drone που θελω να παραγγείλω από Banggood σε πάρα πολύ καλή προσφορά αλλά εκεί στην προσθήκη καλαθιού μου λέει preorder,για μα μην κάνω καμιά μαμακια όποιος ξέρει ας μου πει τι πρέπει να κάνω
-
Αγορά από Banggood
@omerta13_12
Pre-order είναι η προπώληση. Θα σου το στείλουν όταν είναι διαθέσιμο στην αγορά,αυτό μπορεί να σημαίνει ότι δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη ή ότι δεν υπάρχουν αποθέματα και λαμβάνουν παραγγελίες για να ξανά στοκαρουν."It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
Αγορά από Banggood
Ο/Η @omerta13_12 είπε στο Αγορά από Banggood:
Λόγο κορονοϊόυ πόσο επικίνδυνο είναι να παραγγείλω δέμα απο Κίνα?Υπάρχει περίπτωση να κολλήσει κάποιος μέσω δέματος?
Καλά είναι να μη παραγγείλει κάποιος από Κίνα κάτι που χρειάζεται άμεσα Δεν υπάρχουν πλέον σωστές ημερομηνίες παράδοσης.
"It's only the mind which separates reality from truth."
Αγορά από Banggood
Ο/Η @moyia είπε στο Αγορά από Banggood:
@omerta13_12
Pre-order είναι η προπώληση. Θα σου το στείλουν όταν είναι διαθέσιμο στην αγορά,αυτό μπορεί να σημαίνει ότι δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη ή ότι δεν υπάρχουν αποθέματα και λαμβάνουν παραγγελίες για να ξανά στοκαρουν.Και κάτι άλλο στην επιλογή μου έχει CN direct και USA direct,στο CN το έχει 450€ και στο USA 350€ αν το παραγγείλω από USA παίζει να περάσει από τελωνείο γιαυτό να το έχει τόσο χαμηλά?
-
Αγορά από Banggood
@omerta13_12
Δε μπορώ να είμαι σίγουρος.
Γνώμη μου Μη το πάρεις είναι ρίσκο ποτέ θα έρθει και μεγάλο το ποσό."It's only the mind which separates reality from truth."
Αγορά από Banggood
Ο/Η @moyia είπε στο Αγορά από Banggood:
Ο/Η @omerta13_12 είπε στο Αγορά από Banggood:
Λόγο κορονοϊόυ πόσο επικίνδυνο είναι να παραγγείλω δέμα απο Κίνα?Υπάρχει περίπτωση να κολλήσει κάποιος μέσω δέματος?
Καλά είναι να μη παραγγείλει κάποιος από Κίνα κάτι που χρειάζεται άμεσα Δεν υπάρχουν πλέον σωστές ημερομηνίες παράδοσης.
Από Κίνα ότι παρήγγειλα μου ήρθε μέσα σε 16 με 20 μέρες. Τώρα τελευταία. Και Τρίτη περιμένω να μου έρθουν και άλλα. Από άλλες χώρες είναι πρόβλημα
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
Αγορά από Banggood
Ο/Η @tiger είπε στο Αγορά από Banggood:
από το εκεί είχα πάρει παλιότερα κινητό και ήταν το μόνο site που πλήρωσα τελωνείο πόσο όσο ο ΦΠΑ στην Ελλάδα,ενώ από το gearbest δεν πλήρωσα πότε και έχω παραγγείλει πάνω από 10 φορές
Πρέπει να βάλεις Priority direct mail (2-3€ χρεώς νομίζω) αν βάλεις αυτο δεν περνά τελωνείο έτσι έχω διαβάσει και όντως τελικά υσχυει γιατί ένα όργανακι που είχα παραγγείλει από Banggood δεν περασε τελωνείο
-
Αγορά από Banggood
Παρήγγειλα τελευταία κι εν μεσω covid-19 drone από banggood, όλα πήγαν καλά με την παραγγελία. Αρχικά ανησυχησα γιατι για περιπου 20 ημέρες αναζητούσα το πακέτο μεσω του tracking number και δεν το βρισκα, γεγονός που συμβαίνει σε πολυ κόσμο. Να σημειωσω οτι οταν το πακέτο υπερβαίνει τα 2 κιλα βαρος η μέθοδος αποστολής ειναι η EU Priority Line, απο εκει και περα το δεμα φτάνει Γερμανία εκτελωνιζεται για λογαριασμό της DHL και το στέλνουν οδικώς. Αρχικά πηγαινει Αθήνα και εν συνεχεία διανέμεται.Αφου έφτασε Γερμανία το δεμα ειχα αναλυτική ενημέρωση μεσω του tracking number και σε μία βδομάδα το έφεραν στην πορτα μου. Το δικο μου προϊόν ηταν αμεσα διαθέσιμο, δεν ξερω τι συμβαίνει με τις προπαραγγελιες. Φιλικά πάντα, φρόντισε να πάρεις πακετο με το drone καμια δεύτερη μπαταρία, να έχεις εξτρα χρονο πτησης, γιατι υπάρχει θεμα με την αποστολη μεμονωμένων μπαταριων και αν αναγκαστεις να την πάρεις απο εδω θα την χρυσοπληρωσεις.
-
Αγορά από Banggood
Ο/Η @Tourkosporos είπε στο Αγορά από Banggood:
Εννοείται πάντα οτι πληρώνεις με PayPal, ασχέτως που θεωρώ ιδιαίτερα αξιόπιστο κατάστημα το banggood και δεν ειχα ποτέ πρόβλημα σε αρκετές παραγγελίες που εχω κανει.
Στο εξωτερικό πληρώνω πάντα με paypal αλλα και εδώ στην Ελλάδα όσο καταστήματα δέχονται paypal αλλιώς αντικαταβολή,πότε κατευθείαν μέσω πιστωτικής κάρτας.Ποιο drone πήρες φίλε μου αν επιτρέπτε?Το κουτί ήταν κομπλέ η χιλιοτσακισμενο?Εγώ θα πάρω το xiaomi fimi x8 se,αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μέσω Κίνας έχει 450€ και μέσω USA έχει 350€??Ποια η διαφορα δηλαδή?
-
Αγορά από Banggood
Φιλε μου εγω πήρα το hubsan zino, πολυ καλη η επιλογή σου για το xiaomi παιζει χωρίς αντίπαλο σε αυτα τα χρήματα, υπέροχο εργαλειο.Με Αμερική δεν γνωρίζω τι παιζει, παντα οι τιμές ειναι φθηνοτερες σε ολα τα προϊόντα. Λογω τελωνείου ομως ειναι πρακτικά άχρηστη επιλογη. Για το fimi που κοιτας υπαρχει κουπονι, συγκεκριμένα το: BGFIMICN2020 που θα σου δωσει εκπτωση 34 ευρω περιπου και επιπροσθετα θα αφαιρέσεις την επιλογή shipping insurance, γιατι λογω paypal που αναλαμβάνει την οποία "στραβη" ειναι αχρειαστη και θα εξοικονομηθουν περίπου 8,5 ευρω ακόμη, δλδ γυρω στα 405 ευρω θα σου βγει απο Κίνα . Μπορεις ανετα να διάθεσεις την διαφορά για μια εξτρα μπαταρία ή μια τσάντα μεταφορας.Το πακετο το δικο μου ηρθε σε αριστη κατάσταση, το κυριο κουτι του drone ηταν μεσα σε ενα ακομη αρκετα ενισχυμένο και σκληρο κουτί το οποιο και παλι δεν φαινοταν ταλαιπωρημενο.
-
Αγορά από Banggood
Φιλε μου εγω πήρα το hubsan zino, πολυ καλη η επιλογή σου για το xiaomi παιζει χωρίς αντίπαλο σε αυτα τα χρήματα, υπέροχο εργαλειο.Με Αμερική δεν γνωρίζω τι παιζει, παντα οι τιμές ειναι φθηνοτερες σε ολα τα προϊόντα. Λογω τελωνείου ομως ειναι πρακτικά άχρηστη επιλογη. Για το fimi που κοιτας υπαρχει κουπονι, συγκεκριμένα το: BGFIMICN2020 που θα σου δωσει εκπτωση 34 ευρω περιπου και επιπροσθετα θα αφαιρέσεις την επιλογή shipping insurance, γιατι λογω paypal που αναλαμβάνει την οποία "στραβη" ειναι αχρειαστη και θα εξοικονομηθουν περίπου 8,5 ευρω ακόμη, δλδ γυρω στα 405 ευρω θα σου βγει απο Κίνα . Μπορεις ανετα να διάθεσεις την διαφορά για μια εξτρα μπαταρία ή μια τσάντα μεταφορας.Το πακετο το δικο μου ηρθε σε αριστη κατάσταση, το κυριο κουτι του drone ηταν μεσα σε ενα ακομη αρκετα ενισχυμένο και σκληρο κουτί το οποιο και παλι δεν φαινοταν ταλαιπωρημενο.
Σε ευχαριστώ φίλε για την βοήθεια!Όσο για το shipping insurance θα το βγάλω γιατί όντος ειναι και 8,5€ περίπου και όπως είπες έχεις ασφάλεια την paypal.Το κουπόνι θα το βάλω.Και κάτι άλλο που αν ξέρεις θελω να μου πεις αν δεις έχει άλλες δύο επιλογες που λέει '' with fimi premium care'' και ''without fimi premium care'' αυτο τη ακριβώς είναι?Στο πρώτο κιόλας όταν το βάζω ανεβαίνει η τιμή του
-
Αγορά από Banggood
Αυτο το premium care αφορα μια ασφάλιση για το drone μεχρι 2 πτώσεις και μονο για ενα χρόνο, οπου στέλνεις το κατεστραμμενο και με 40 ευρω σου το αντικαθιστουν. Αυτο αφορα ομως μονο το ισπανικο κατάστημα ES, το όποιο για αγνωστο λογο δεν στέλνει Ελλάδα, οπως και ολα τα ευρωπαϊκά στα περισσότερα προϊόντα . Ο λογος άγνωστος, οπως και τα "ψιλά γράμματα" της εγγύησης.
-
Αγορά από Banggood
Αυτο το premium care αφορα μια ασφάλιση για το drone μεχρι 2 πτώσεις και μονο για ενα χρόνο, οπου στέλνεις το κατεστραμμενο και με 40 ευρω σου το αντικαθιστουν. Αυτο αφορα ομως μονο το ισπανικο κατάστημα ES, το όποιο για αγνωστο λογο δεν στέλνει Ελλάδα, οπως και ολα τα ευρωπαϊκά στα περισσότερα προϊόντα . Ο λογος άγνωστος, οπως και τα "ψιλά γράμματα" της εγγύησης.
Μάλιστα κατάλαβα αρα δεν θα το βάλω στην επιλογή,παντος φίλε σε ευχαριστώ με βοήθησες αρκετά