Άλλους τους τα τρώνε τα κορίτσια κι εσένα οι κλίκες?????? Έλεος
-
Η τιμιότητα είναι αρετή!
@loukilouk πως να τα βρει φίλε εδώ αυτοί που τ βγαλαν δεν μπορούν να τ βγαλουν το 50%ειναι η σωστή πληροφορία κ τ μέρος το άλλο 50% μηχανήματα κ καλός χειριστής όλα αυτά εφόσον υπάρχει μπέσα κ τιμιότητα
-
Η τιμιότητα είναι αρετή!
@stampa Δεν υπάρχει περίπτωση να μου μιλήσουν,,,αυτοί ξέρουν...καλύτερα από εμένα... άραγε τι να με κάνουν...είναι και από το 1977 η πληροφορία θα μεγάλωσαν οι λίρες όπως οι πατάτες και θα τις βρουν με το μάτι. Δεν έχω τέτοια αισιοδοξία. 45 χρόνια φούρναρης έχω ψήσει καρβέλια...
-
Η τιμιότητα είναι αρετή!
@stampa ας τ βγάλουμε κ ας τ φαμε πισώπλατα θα πάνε χαρούμενοι τουλάχιστο χαχαχα;
-
Η τιμιότητα είναι αρετή!
Ο/Η @ΑΝΔΡΕΑΣ είπε στο Η τιμιότητα είναι αρετή!:
@stampa ας τ βγάλουμε κ ας τ φαμε πισώπλατα θα πάνε χαρούμενοι τουλάχιστο χαχαχα;
Εχω βιωσει φιλε τετοια κατασταση. Βλεπεις καποιον που ξερεις κιολας υποτιθεται να μεταλλασσεται σε μηδεν χρονο. Να ηταν και λιρες παει στο διαλο
PS
-
Η τιμιότητα είναι αρετή!
@VAN Εμένα τα τρώγανε οι χρυσοθήρες με τις τοπ πληροφορίες ,τα μηχανήματα ,οι τσαπάδες και τα κορίτσια. Δεν βαριέστε ρε παιδιά...καλά πέρασα. Ειδα πολλά λαμόγια και πολλούς ονειροπαρμένους αλλά και γνήσια παιδιά που αν τους φωνάξω τρέξανε χωρίς καμία αντίρρηση.
-
Η τιμιότητα είναι αρετή!
@ΑΝΔΡΕΑΣ έτσι ακριβώς, γι αυτό έγραψα ότι με ψέματα και με πονηριές δεν μπορεί να βγει καμιά δουλειά, διότι αρχής εξ αρχής είναι δύσκολα τα πράγματα πόσο μάλλον όταν μέσα σε όλα αυτά δεν υπάρχει η ειλικρίνεια και αν δεν υπάρχει ειλικρίνεια δεν μπορεί να υπάρξει και η ευλογία μετά στο να τα βρεις, άλλη το λένε και τύχη αυτό.
Ο επιμένων νικά!!!
-
Η τιμιότητα είναι αρετή!
@loukilouk εμένα πάντως στ μια που Μ πούλησαν μάλλον κάτι βγήκε γτ είδα αλλαγές στο μετέπειτα εκεί που δεν δεύτερο σωβρακο
-
Η τιμιότητα είναι αρετή!
@stampa έχει ενδιαφέρον αν δε βαριέσαι γράψε δύο λόγια γ την ιστορία
Ειχαμε πληροφορια για ενα κιβωτιο .. στο γονα. Εψαχνα με το μηχανημα και σε ξερολιθια διπλα παιρνω κατι μπιπ, λεω εδω ειμαστε!.
Αρχισα να σκαβω και πριν βγαλω τα 5-6 πεταλα μαζεμενα που ηταν γυρναω να δω τον αλλον που ηταν και τι να δω .. κραταγε μια κοτρονα στα χερια να!!
Την ειχε ετοιμη .. και για το τι .. για τα παλιοπεταλαPS
| last edited by stampa Φήμη: 4504 | Δημοσιεύσεις: 4909 -
Η τιμιότητα είναι αρετή!
@stampa χαχαχαχα παρόμοια φάση έχω βρεθεί με τσάπα πως με κόψε κ κοίταξα πίσω ..εμείς βρήκαμε όντος τ κουτί αλλά τελικά άδειο τζάμπα θα πηγαιναμε
-
Η τιμιότητα είναι αρετή!
@stampa χαχαχαχα παρόμοια φάση έχω βρεθεί με τσάπα πως με κόψε κ κοίταξα πίσω ..εμείς βρήκαμε όντος τ κουτί αλλά τελικά άδειο τζάμπα θα πηγαιναμε
Για αυτο το εγραψα φιλε .. να προσεχουν. Εσυ με καταλαβαινεις τουλαχιστον
PS
-
Η τιμιότητα είναι αρετή!
@ΑΝΔΡΕΑΣ έχουν συμβεί και αυτά δυστηχώς, το ήθος δεν αγοράζετε βιώνεται!
Ο επιμένων νικά!!!
-
Η τιμιότητα είναι αρετή!
@stampa από τότε δε ξαναπήγα με άγνωστο φίλε τουλάχιστον οι γνωστοί μόνο μας πουλαν κ σκάβουν μονοι τους χαχαχα
-
Η τιμιότητα είναι αρετή!
@stampa αδερφός κόντεψε ν σκοτώσει αδερφο φίλε...πάντως ρε παιδιά έχει κ τ καλά η καραντίνα εκεί που μιλούσαμε σε κάνα θέμα που κ που πλέον με 5-6πσιδια από δω μιλάμε καθημερινά κ με μηνύματα κ στο τηλ
-
Η τιμιότητα είναι αρετή!
Επισης θελω επι της ευκαιριας να πω και το εξης .. σε περιπτωση βγαλσιματος μη γυρνατε ποτε την πλατη σε κανεναν για να εχετε οπτικο πεδιο παντα τους γυρω σας.
Ειδικά αν είναι βράδυ. Όποιος έχει πάει σε βουνο βράδυ για ψάξιμο και έχει δει πως αλλάζουν όλοι γνωστοί φίλοι άγνωστοι καταλαβαίνει τι θέλω να πω..
Το κυνήγι του θησαυρού είναι ένα πολύ δύσκολο άθλημα. «Επιζούν» μόνο οι σκληροτράχηλοι και δυνατοί ( ενίοτε και οι πιο πονηροί ).
-
Η τιμιότητα είναι αρετή!
@ΑΝΔΡΕΑΣ Μακαρι να περασει ολο αυτο να μπορουμε να χαρουμε ανετα τις βολτες μας. Εχεις δικιο σε αυτο που λες φιλε .. το μαντρωμα μας εφερε πιο κοντα! χαχαχααχα
PS