Γεια σας παιδιά, σκέφτηκα πολύ αν θα γράψω τα παρακάτω λόγο και των Άγιων ημερών που διανύουμε, αλλά τελικά αποφάσισα να το κάνω. Από την ενασχόλησή μου τα τελευταία χρόνια με την έρευνα αν και δεν είναι πόλλα συνεργάστηκα με διάφορους τύπους ανθρώπων. Το πόρισμα είναι το ίδιο δυστηχώς κάθε φορά... αυτοί που γνωρίζουν και έχουν κάποια πληροφορία πραγματικά και ψάχνουν για βοήθεια κατά 99% θα σε ρίξουν, θέλουν να τους πας από επάνω αν γίνεται και να σκάψουν μόνοι τους. Οι υπόλοιποι που δεν θα σε ρίξουν κατά πάσα πιθανότητα (βέβαια και από αυτούς υπάρχουν πολλοί πονηροί) είναι και αυτοί που δεν γνωρίζουν ΤΙΠΟΤΑ και θα σου βγάλουν δέκα δουλειές σε πέντε τετραγωνικά με καζάνια και με δεκάδες κιβώτια.
Τα παραπάνω τα γράφω γι αυτούς που κρατούν τον λόγο τους όταν κάνουν μια συνεργασία και που είναι τίμιοι. Δεν ξέρω πως σκέφτεστε οι περισσότεροι και δεν με αφορά φυσικά, αλλά εγώ αν κλείσω συνεργασία θα είναι έως τέλους χωρίς να σκέφτομαι πως να την φέρω στον άλλον. Κάποιοι μπορεί να συμφωνήτε με αυτά και να κρατάτε τον λόγο σας, κάποιοι άλλοι μπορεί όμως να λέτε τί μας λέει αυτός τώρα?
Φιλική συμβουλή να προσέχετε εσείς που είστε σωστοί και τίμιοι και να μην κάνετε συνεργασίες εύκολα καλύτερα μόνος και με έναν αδελφικό φίλο παρά με διάφορους και στο τέλος τίποτα. Δουλειές με ψέματα και με πονηριές δεν θα βγουν ποτέ μέσα θα μείνουν και καλύτερα να μείνουν μέσα για πάντα παρά να τις πάρει κάποιος που θα έχει κοροϊδέψει και θα έχει ρίξει τον συνεργάτη του. Και να είστε σίγουροι η τύχη δεν ευνοεί ποτέ τους πονηρούς παρά μόνο τους σοφούς!!! Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!!!
-
Η τιμιότητα είναι αρετή!
Ο επιμένων νικά!!!
-
Η τιμιότητα είναι αρετή!
Μόνο φέτος 4φορες με πούλησαν κ πήγαν έσκαψαν ..Πριν για έρευνα πάω μόνος στ σκάψιμο με ένα μικρό ποσοστό βρίσκεις πολλούς ...Πάντα πήγαινα χωρίς να ζητήσω τπτ ούτε τις βενζίνες αλλά πλέον έχω απογοητευτεί κ στενσχωριεμσι και είναι άσχημο να στεναχωριέσαι για χόμπυ το οποίο θα πρεπε να σε κάνει χαρουμενο..δυστυχώς γεμίστε ο τόπος κουτοπινηρους και μη παντελονατους
-
Η τιμιότητα είναι αρετή!
Τα έγραψα και για αυτούς που τώρα θα ξεκινήσουν, δεν υπάρχει εμπιστοσύνη. Ένας που έχει μαθει να λέει ψέματα στην ζωή του δεν μπορεί ξαφνικά να αλλάξει και να πει αλήθεια και όχι μόνο δεν μπορεί αλλά έχει περάσει πλέον σε άλλα επίπεδα ψυχικών θεμάτων ώστε τα ψέματα που λέει τα πιστεύει και ίδιος του για αλήθειες.
Ο επιμένων νικά!!!
-
Η τιμιότητα είναι αρετή!
@loukilouk Φιλτατε, καλο Πασχα και καλη Ανασταση να εχεις. Ετσι οπως τα λες ειναι και εχεις απολυτο δικιο στο μεγαλυτερο ποσοστο των γραφομενων σου. Το μονο που θα ηθελα να συμπληρωσω εγω ειναι οτι καποιες φορες ακομα και οι αδελφικοι φιλοι, δυστυχως, μπορει να μας προδωσουν και να μας την "κανουν". Ειμαι παθων εγω ο ιδιος γι' αυτο και το λεω. Οπως επισης δεν ειναι και απολυτο το οτι οποιος ξερει πραγματικα καποια πραγματα θα ειναι παντα και λαμογιο. Εγω μετα απο τοσες ηττες που εχω φαει και αμετρητες απογοητευσεις παω να πιστεψω πιο πολυ στον παραγοντα μοιρα. Οχι τυχη, μοιρα. Ισως να μην ειναι γραφτο για καποιους να δουν ασπρη μερα ουτε να καλυτερευσουν τη ζωη τους. Και στο λεει αυτο ενα ατομο που δεν πιστευα ποτε σε μοιρες και σε πεπρωμενα και αλλα τετοια. Αλλα.....Τι αλλο να πω.....Θα δειξει.....Παντως ο αγωνας δεν σταματαει....Αρκει να εχουμε την υγεια μας.....Τιποτα αλλο.....Την υγεια μας και κοψιδια για να αντεχουμε το σκαψιμο.....!!!!Καλη Ανασταση να εχουμε παιδια και καλο Πασχα.....Και του χρονου ολοι μαζι μαζεμενοι να κανουμε Πασχα στα σπιτια μας, παρεα με τα αγαπημενα μας προσωπα....
-
Η τιμιότητα είναι αρετή!
@loukilouk Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει και να εμπιστευτεί κανέναν...
Το κυνήγι του θησαυρού είναι ένα πολύ δύσκολο άθλημα. «Επιζούν» μόνο οι σκληροτράχηλοι και δυνατοί ( ενίοτε και οι πιο πονηροί ).
-
Η τιμιότητα είναι αρετή!
@italos2 φταίμε κ εμείς όμως πχ εγώ εμπιστευομε εύκολα ανθρώπους και σχετικά είμαι ευκολόπιστος γιατι θέλω να πιστεύω στην ελπίδα.
-
Η τιμιότητα είναι αρετή!
@loukilouk καλή Ανάσταση να έχουμε. Σε έπνιξε το δίκιο σου, εε; Δεν πειράζει για όλους έχει ο Θεός, αυτοί που τα κάνουν δεν κοιμούνται και βασανιζονται. Θεία δίκη λέγεται. Μια συμβουλή και από εμένα, εας είσαι εσύ καλός και εας σε εκμεταλλευονται, είναι καλύτερο από το να εκμεταλλευεσαι εσύ. Θα δικαιωθείς, πάντα και εκεί που πρέπει. Ρόδα είναι και γυρίζει και όσο μεγαλύτερο φορτίο έχεις τόσο αργεί αλλά όταν φτάσει η ώρα είσαι και νιώθεις ικανοποιημένος. Έχουμε να δούμε μπροστά μας ακόμα....
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
Η τιμιότητα είναι αρετή!
Καλησπέρα. Θα το πιάσω το θέμα σφαιρικά μετά γενικά και στο τέλος θα πάω στα συγκεκριμένα. Κινούμαστε σε ένα χώρο όπου βασιλεύει το παράνομο. Επόμενο είναι να συμβαίνουν αυτά. Άρα θα πρέπει ο καθένας να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει αυτές τις καταστάσεις. Να αναπτύξει μηχανισμούς ελέγχου πριν συμφωνήσει για να πάει κάπου. Ένα τρικ είναι αυτός που θα πάει να ζητήσει χρήματα. Ο λοπωδυτης ή αυτός που λέει τον καθένα ότι έχει δουλειές, θα κάνει πίσω. Άρα πίσω και αυτός που ξέρει. Την αβάντα την έχει πάντα αυτός που έχει τον χώρο. Άρα δεν πρέπει ποτέ να δώσουμε ένα μόνο σημείο. Ποτέ κάτι το συγκεκριμένο αλλά όχι να πάρουμε αμαρτίες λέγοντας ότι δεν έχει. Ναι εδώ έχει πχ. Έξι σημεία για πιο πολύ έλεγχο. Αφού συνεννοηθήκαμε να υπάρχουν σκαπτικά και σκαπτικά δε βλέπω τότε γιατί να δώσω το σημείο??? Εκεί θα φανεί αυτός το τι θα κάνει. Συνήθως θα βρει άλλον. Ή θα πει θα το δούμε. Εάν πλήρωνε θα είχε άλλες απαιτήσεις. Θέλει να του πεις ακριβώς και να σε πει και βλάκα από πάνω. Βέβαια αυτοί που έχουν μηχανηματα είναι οι πιο μεγάλοι λοπωδυτες. Με πρώτον εμένα βέβαια. Της Κόντης της.....της οι τρίχες. Δεν γίνεται και αλλιώς. Από την μια να ξέρει και από την άλλη μη μας γελάσει αυτός αλλά να τον γελάσουμε εμείς.Αυτοί που έχουν τον χώρο καλό θα ήταν να ξέρουν πέντε πράγματα και μετά να λένε θέλω βοήθεια. Άρα 50/100 είναι ο άνθρωπος ως προσωπικότητα και 50/100 η γνώση του ανθρώπου. Μπορεί να τύχει κάποιος που να είναι αξιοπρεπής, αλλά να μην ξέρει. Συνήθως αυτοί που θέλουν να γελάσουν τους άλλους, είναι οι άσχετοι. Οι σχετικοί κάνουν τη δουλειά τους και πορεύονται στη ζωή τους. Είδατε εμένα ποτέ να ανεβάσω φωτογραφίες εδω???? Μπορεί να το έχω κάνει πριν πολλά πολλά χρόνια. Θα γράψω και άλλα αργότερα
-
Η τιμιότητα είναι αρετή!
Ο/Η @loukilouk είπε στο Η τιμιότητα είναι αρετή!:
Τα έγραψα και για αυτούς που τώρα θα ξεκινήσουν, δεν υπάρχει εμπιστοσύνη. Ένας που έχει μαθει να λέει ψέματα στην ζωή του δεν μπορεί ξαφνικά να αλλάξει και να πει αλήθεια και όχι μόνο δεν μπορεί αλλά έχει περάσει πλέον σε άλλα επίπεδα ψυχικών θεμάτων ώστε τα ψέματα που λέει τα πιστεύει και ίδιος του για αλήθειες.
Γιατί να ισχύει για όσους ξεκινάνε τώρα μόνο και οι παλιοί μέσα στη σούμα είναι.
Λίγοι έχουν μπέσα."It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
Η τιμιότητα είναι αρετή!
Πριν 2 ημέρες ζήτησα βοήθεια για Καλαμπάκα Τρίκαλα.για να βρω δύο κουτάκια με αρχείο από μία σοβαρή πληροφορία που είχα το 1977, για δουλειά στον Όλυμπο και στον Ασπροπόταμο - Αχελώο . Μετά απο 43 χρόνια. ¨όπως είδατε στο POST μου βρήκα την απάντηση από φίλο μου κολλητό στην Καλαμπάκα και στα Τρίκαλα οτι τα προπολεμικά κτήρια κατεδαφήστικαν όταν άρχισαν να κτίζονται οι καινούργιες αποθήκες..Εγώ πάντα γράφω ακριβώς τι ψάχνω και ζητάω πληροφορίες όποιος ξέρει να επικοινωνήσει μαζί μου θα είναι μέσα στην Δουλειά. <<<Χθες το βράδυ μία παρέα έσκαβε μέσα σε κτίρια γκρεμισμένα σε εγκαταλειμμένο στρατόπεδο. Ήθελα και να ήξερα ΤΙ ΕΨΑΧΝΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ...εγώ μ@λάκας ήμουν να το πω αν υπήρχαν λίρες εκεί. Σήμερα το μεσημέρι έκαναν βόλτες μερικοί άλλοι τάχα μου οτι περπατούσαν , σήκωσαν και ντρόυν. Άλλοι δύο πήγαν πίσω από κάτι δέντρα έβγαλαν κάτι βέργες και σκανάρισαν το παλιό στρατόπεδο ,αποφάσισαν απο τις κινήσεις τους οτι .δεν έχει τίποτε εκεί και μετά πήγαν στο άλλο στρατόπεδο. Πάλι με προσοχή χώθηκαν κάτω από μία γέφυρα τρένου τσιμεντένια που είχαν οπτική πρόσβαση στο παλιό στρατόπεδο και σκανάρισαν την περιοχή. Καλά που τους είδαν οι φίλοι μου που είναι συνάδελφοι και δεν τους είδε κανένας κάτοικος να φωνάξει την αστυνομία να πληρώσουν κανένα τρακοσάρι ο κάθε ένας.>>> ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ μετά 45 χρόνια που γύρισα τον κόσμο ανάποδα το μόνο που μου έμεινε είναι καλοί φίλοι πλησίον των πληροφοριών. γιατί εγώ έβρισκα πρώτα πρόσβαση απο ντόπιους και μετά εφορμούσα. Μερικοί όμως απο την παρέα την άλλη ώρα αμέσως πηγαίναν και έσκαβαν μόνοι τους. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΙΠ ΤΗΣ ΑΛΛΗΝΗΣ.
-
Η τιμιότητα είναι αρετή!
Ο/Η @italos2 είπε στο Η τιμιότητα είναι αρετή!:
@loukilouk Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει και να εμπιστευτεί κανέναν...
Πολύ σωστό αυτό που είπες και έτσι είναι, σου λέει όπως σκαιφτομαι και κάνω εγώ έτσι σκαιφτεται και κάνει και ο άλλος. Το ίδιο ισχύσει και με αυτούς που είναι τίμιοι και κρατάνε τους λόγους και τις συμφωνίες που κάνουνε. Γι αυτό μίλησα και για σοφία δεν φτάνει να είναι κάποιος μόνο τίμιος αλλά και σοφός ταυτόχρονα για να μην την πατήσει.
Ο επιμένων νικά!!!
-
Η τιμιότητα είναι αρετή!
@MariosRen συμφωνώ ίσως υπερέβαλα με τα ποσόστα σίγουρα δεν σημαίνει ότι όσοι κατέχουν πληροφορίες ότι δεν είναι και σωστοί. Αλλά δυστηχώς αν κάποιος πιστεύει πραγματικά πως έχει σοβαρή πληροφορία γιατί να μην τα ψάξει και μάλιστα να τα βρει μόνος του αλλά να περιμένει έναν "σωτήρα" με μηχανήματα να του τα βρει? Αυτός είναι ένας λόγος που με βάζει σε σκέψεις τις περισσότερες φορές χωρίς να σημαίνει πως δεν υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.
Ο επιμένων νικά!!!
-
Η τιμιότητα είναι αρετή!
Λαμογια, ριχτες και κουτοπονηροι υπηρχαν και θα υπαρχουν παντα και οχι μονο στην περιπτωση τη δικια μας αλλα σε ολες τις συνεργασιες με σκοπο το κερδος.
Προσοχη απαντες στο κοματι αυτο, παλιοι - νεοι. Αυτος που ειναι απο τα παραπανω θα φανει στην πορεια δεν υπαρχει περιπτωση, μα μεχρι τοτε προσοχη και να παρατηρειτε πολυ καλα τις εξελιξεις της συνεργασιας.
Επισης θελω επι της ευκαιριας να πω και το εξης .. σε περιπτωση βγαλσιματος μη γυρνατε ποτε την πλατη σε κανεναν για να εχετε οπτικο πεδιο παντα τους γυρω σας.PS
| last edited by stampa Φήμη: 4504 | Δημοσιεύσεις: 4909 -
Η τιμιότητα είναι αρετή!
@μερακλης έτσι είναι φίλε ας είμαστε εμείς σωστοί και δίκαιοι και σίγουρα αυτός που λειτουργεί και σκέφτεται έτσι το μόνο σίγουρο ότι θα κερδίσει!
Ο επιμένων νικά!!!
-
Η τιμιότητα είναι αρετή!
Ενημερώνω ότι αυτοί που έσκαβαν μονοί τους βρήκαν ότι βρήκα και εγώ 45 χρόνια ΑΜΕΛΕΤΗΤΑ. ΤΡΑΓΟΥ..Επειτα θα πω στους χθεσινούς και σημερινούς που πήγαν εκεί..οτι είναι τόσο ηλίθιοι και προβλέψιμοι που όταν έφυγαν από το ένα μέρος ο φίλος που τους έβλεπε πήρε τον αριθμό το χρώμα και την μάρκα του αυτοκινήτου και τα έδωσε στον άλλο φίλο στο άλλο μέρος. Σούρχονται του είπε και δεν έπεσε έξω. Άρα αυτοί οι κύριοι είναι μέλη του forum από τις περιοχές αυτές. Εγώ δεν θα τους κατηγορήσω γιατί πήγαν .καλά έκαναν ,αλλά θα πω σε όλους ότι να μην παιδεύονται με βέργες και σύρματα ,αν μου βρούνε με βέργες και αποστατικά μία δουλειά εγώ θα γίνω από καπετάνιος αεροπόρος. Δικαιολογίες έχω ακούσει πολλές ,ότι τάχα τους φταίει η υγρασία ,η ξηρασία,το χώμα ,κλπ. Της κοντής ψ@λής οι τρίχες της φταίνε.
-
Η τιμιότητα είναι αρετή!
Ο/Η @twins είπε στο Η τιμιότητα είναι αρετή!:
Ενημερώνω ότι αυτοί που έσκαβαν μονοί τους βρήκαν ότι βρήκα και εγώ 45 χρόνια ΑΜΕΛΕΤΗΤΑ. ΤΡΑΓΟΥ..Επειτα θα πω στους χθεσινούς και σημερινούς που πήγαν εκεί..οτι είναι τόσο ηλίθιοι και προβλέψιμοι που όταν έφυγαν από το ένα μέρος ο φίλος που τους έβλεπε πήρε τον αριθμό το χρώμα και την μάρκα του αυτοκινήτου και τα έδωσε στον άλλο φίλο στο άλλο μέρος. Σούρχονται του είπε και δεν έπεσε έξω. Άρα αυτοί οι κύριοι είναι μέλη του forum από τις περιοχές αυτές. Εγώ δεν θα τους κατηγορήσω γιατί πήγαν .καλά έκαναν ,αλλά θα πω σε όλους ότι να μην παιδεύονται με βέργες και σύρματα ,αν μου βρούνε με βέργες και αποστατικά μία δουλειά εγώ θα γίνω από καπετάνιος αεροπόρος. Δικαιολογίες έχω ακούσει πολλές ,ότι τάχα τους φταίει η υγρασία ,η ξηρασία,το χώμα ,κλπ. Της κοντής ψ@λής οι τρίχες της φταίνε.
Οτι ειναι μελη καπετανιε αυτο ειναι σιγουρο, ουτε καλα καναν που πηγαν. Θα μπορουσαν να σου μιλησουν αν ηθελαν, τι να πεις .. εχεις δικιο. Μερικοι περνανε καποιους για πολυ ηλιθιους
PS
-
Η τιμιότητα είναι αρετή!
@VAN Τώρα δεν πάω εκ του συστάδην ...μόνο αν τα δεί κανένας τα κιβώτια...εχω και τέτοιες προτάσεις που τα έιδαν αλλά δεν τα πήραν γιατί περίμεναν εμένα....χαχαχΑΑΑΑ