Ο/Η @paoktsis είπε στο Η τιμιότητα είναι αρετή!:
@omerta13_12 βαλε αουταν καλοκαιριατικα θα σε φανε τα κουνουπια..
Μου είπε ραβδοσκοπος εκεί που υπάρχει θυσαυρος δεν πλησιάζουν (στα βλαχικα '' δεν ζγονε'') τα κουνούπια 😁😁
Η τιμιότητα είναι αρετή!
Μου είπε ραβδοσκοπος εκεί που υπάρχει θυσαυρος δεν πλησιάζουν (στα βλαχικα '' δεν ζγονε'') τα κουνούπια 😁😁
Η τιμιότητα είναι αρετή!
Ο/Η @omerta13_12 είπε στο Η τιμιότητα είναι αρετή!:
Ο/Η @ypokosmos είπε στο Η τιμιότητα είναι αρετή!:
@omerta13_12 φιλε δεν αντιλεγω.....αλλα ο συναδελφος ο μερακλης στο αλλο θεμα αν δεν κανω λαθος ειπε οτι για να παει εκει ...του εδειξε το αποστατικο....Εστω οτι εχει ποσοτητα.....δεν θα σε τραβηξει-δειξει εκει ενα αποστατικο?
Βασικά δεν ήθελα να σου απαντήσω συγκεκριμένα σε αυτό που μου είπες αλλά τώρα θα με κάνεις να παρεξηγηθώ με τον μερακλή κοίτα είμαι ο άνθρωπος που αν δεν δω με τα μάτια μου δεν πιστεύω σε τίποτα,σε ότι έχω χρειαστεί με έχει βοηθήσει και σε αυτό τον σέβομαι και μακάρι ο άνθρωπος να βρει αλλά τόσα αλλά στους θυσαυρους χωρίς όντος να είμαι σίγουρος ότι βγήκε,εκεί είμαι λίγο άπιστος Θωμάς
Καλά κάνεις
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
Η τιμιότητα είναι αρετή!
Ο χριστος θυσιαστηκε για εμας για να εχουμε εμεις ευτυχεια μεσα βεβαια απο συμπερηφορες σοβαροτητας αξιοπρεπειας και τιμιοτητας .Εμεις ομως της δουλειες μας της περησσοτερες φορες της κανουμε σε συνεργασια με τον διαβολο η ακολουθουμε την συμπερηφορα του ιουδα . Ποσο δυσκολο ειναι να ξεχωρησουμε το καλο απο το κακο.Μπροστα μας βλεπουμε δυο δρομους στον ενα περπαταει ο χρηστος και στον αλλο ο διαβολος και ενω τους βλεπουμε και τους δυο ακολουθουμε τον διαβολο...ΓΙΑΤΙ....για το χρημα και την καλοπεραση. Μην ξεχναμε ομως οτι και την εκδηκηση την εχει αναλαβη και αυτη ο κυριος και οχι ο ανθρωπος.
Η τιμιότητα είναι αρετή!
@Α.Ν.Π.Α φίλε μου ο κύριος δεν είναι τιμωρος! Δεν εκδικείται. Όπως αμελουμε τον Θεό έτσι και αυτός και εκεί μπαίνει στο παιχνίδι ο ακατανομαστος. Ο Θεός συνχωρει, δεν εκδικείται. Ο άνθρωπος είναι αυτός που τα κάνει όλα. Καλή Ανάσταση
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
Η τιμιότητα είναι αρετή!
@μερακλης Ανα τους αιωνες γινανε πολλη πολεμοι τους οποιους κερδησαμε η χριστιανοι η ελληνες για να αποδωθει δικαιωσυνη και η αντιπαλοι απεναντι μας και αυτοι ηταν ανθρωποι που ηθελαν ομως να υπηρετησουν το κακο ο κυριος ομως δεν τους συγχωρεσε τους τημωρησε αρα και την τημωρια και αυτη την εχει αναλαβη ο κυριος. δηλαδη καποιος θα κλεβει θα σκωτωνει και καθε φορα για να την γλυτωσει θα επεικαλητε την αγαπη του κυριου για να τον συγχωρει και ολα καλα............. στον παραδεισο.
Η τιμιότητα είναι αρετή!
@stampa αρα φιλε μου εκεινη τη μερα βρηκες το μεγαλυτερο θησαυρο ...την ζωη σου, αξια ανεκτιμητη ..να μας τα λες και σε μας τους νεοτερους να μαθαινουμε ..
Η τιμιότητα είναι αρετή!
Ο/Η @tzonakos38 είπε στο Η τιμιότητα είναι αρετή!:
@stampa αρα φιλε μου εκεινη τη μερα βρηκες το μεγαλυτερο θησαυρο ...την ζωη σου, αξια ανεκτιμητη ..να μας τα λες και σε μας τους νεοτερους να μαθαινουμε ..
Εκεινη τη μερα συνειδητοποίησα οτι σε καποιες περιπτωσεις δεν πρεπει να χεις εμπιστοσυνη σε κανεναν .. μονο στον ιδιο σου τον εαυτο.
PS
Η τιμιότητα είναι αρετή!
Εγω καποτε ειχα παει με ραβδοσκοπο να σκαψω και το τονιζω το να "σκαψω" γιατι αυτος δεν εσκαψε ουτε ποντο, απλα κοιτουσε εμενα που ειχε μουσκεψει ο ιδρωτας το σωβρακο και να μην πω και τι αλλο.....Θελετε να σας πω με τι πληροφορια η με τι ενδειξη πηγαμε εκει.....;;;;; Η ενδειξη του ηταν το οτι οποτε περνουσε απο εκεινο το σημειο ( το οποιο ηταν και κοντα σε δρομο) χασμουριοταν εντονα και ενιωθε υπνηλια......!!!!!!Χρειαζεται να πω κατι αλλο.....;;;;Βεβαια το πιο πολυ ξυλο το θελω εγω που τους πιστευα αλλα 20 χρονων παιδι ημουν τοτε......Ολα μου φαινονταν αληθεια.....Οταν το ειπα στον συγχωρεμενο το γερο μου γελαγε μια βδομαδα και με μουντζωνε ενα μηνα.....!!!!
Η τιμιότητα είναι αρετή!
@stampa Συμφωνω.........................Καταφεραμε να μηδενησουμε την φιλια.
Η τιμιότητα είναι αρετή!
Ο/Η @Α.Ν.Π.Α είπε στο Η τιμιότητα είναι αρετή!:
Ο χριστος θυσιαστηκε για εμας για να εχουμε εμεις ευτυχεια μεσα βεβαια απο συμπερηφορες σοβαροτητας αξιοπρεπειας και τιμιοτητας .Εμεις ομως της δουλειες μας της περησσοτερες φορες της κανουμε σε συνεργασια με τον διαβολο η ακολουθουμε την συμπερηφορα του ιουδα . Ποσο δυσκολο ειναι να ξεχωρησουμε το καλο απο το κακο.Μπροστα μας βλεπουμε δυο δρομους στον ενα περπαταει ο χρηστος και στον αλλο ο διαβολος και ενω τους βλεπουμε και τους δυο ακολουθουμε τον διαβολο...ΓΙΑΤΙ....για το χρημα και την καλοπεραση. Μην ξεχναμε ομως οτι και την εκδηκηση την εχει αναλαβη και αυτη ο κυριος και οχι ο ανθρωπος.
Μόνοι μας ήμαστε φίλε μου δεν συνεργάζεσαι ούτε με τον διαβολο αλλά ούτε και μέ τον Χρήστο αυτά υπήρχαν κάποτε στον μεσαίωνα τώρα όμως έχουμε 2020,η πράξης σου είναι δικές σου επιλογές στης κακές δεν σημαίνει ότι συνεργάστηκες με τον διαβολο αλλα ούτε και στης καλές με τον Χρήστο.Πίστεψε στον εαυτό σου και άσε στην άκρη τους θεούς και τους δαίμονες,είδαμε χιλιάδες να προσκήνουν τους δήθεν σωτήρες της ανθρωπότητας αλλά την άλλη μέρα η μάνα σκοτώνει το παιδί και το παιδί τη μάνα..
Η τιμιότητα είναι αρετή!
@omerta13_12 και εσύ έπεσες στην περίπτωση βλάχος και ραβδοσκόπος δεν τον παίζεις με τίποτα!
Ο επιμένων νικά!!!
Η τιμιότητα είναι αρετή!
Ο/Η @MariosRen είπε στο Η τιμιότητα είναι αρετή!:
Εγω καποτε ειχα παει με ραβδοσκοπο να σκαψω και το τονιζω το να "σκαψω" γιατι αυτος δεν εσκαψε ουτε ποντο, απλα κοιτουσε εμενα που ειχε μουσκεψει ο ιδρωτας το σωβρακο και να μην πω και τι αλλο.....Θελετε να σας πω με τι πληροφορια η με τι ενδειξη πηγαμε εκει.....;;;;; Η ενδειξη του ηταν το οτι οποτε περνουσε απο εκεινο το σημειο ( το οποιο ηταν και κοντα σε δρομο) χασμουριοταν εντονα και ενιωθε υπνηλια......!!!!!!Χρειαζεται να πω κατι αλλο.....;;;;Βεβαια το πιο πολυ ξυλο το θελω εγω που τους πιστευα αλλα 20 χρονων παιδι ημουν τοτε......Ολα μου φαινονταν αληθεια.....Οταν το ειπα στον συγχωρεμενο το γερο μου γελαγε μια βδομαδα και με μουντζωνε ενα μηνα.....!!!!
Χαχαχα και στάνταρ θα σου είπε πριν το σκάψιμο ότι είναι 100 της 100% σίγουρη δουλειά εκεί 😁
Η τιμιότητα είναι αρετή!
@loukilouk δεν άφησα κακό υπονοούμενο για τους βλάχους, είναι άνθρωποι πολύ έξυπνοι και της δουλειάς.
Ο επιμένων νικά!!!
Η τιμιότητα είναι αρετή!
Ο/Η @Α.Ν.Π.Α είπε στο Η τιμιότητα είναι αρετή!:
@stampa Συμφωνω.........................Καταφεραμε να μηδενησουμε την φιλια.
Τι να πεις φίλε.. Όταν βλέπεις παιδικούς φίλους να τους γυρνάει η χάντρα, να βλέπεις πως παραλίγο να πας χαμένος τζάμπα για το τίποτα περίπου στα 25 χρόνια σου, παιδι στην ουσια, τότε χάνεις το κόσμο απ το πόδια σου.
Έπειτα τέτοιες καταστάσεις σε κάνουν να αναθεωρείς πιστεύω, απόψεις αλλά και να αλλάζεις τρόπο σκέψης σε κάποια πράγματα, όχι γιατί είσαι πονηρός ή καχύποπτος αλλά γιατί παίζεται το μέλλον σου. Δυστυχώς είναι καταστάσεις που εύχομαι να μη βιώσει κανενας
PS
Η τιμιότητα είναι αρετή!
@moyia Κοίτα έμαθα από τα λάθη μου αλλά τι να κάνω ,αν είσαι ευκολόπιστος και το λαμόγιο πιστικό τα παθαίνεις αυτά. Οτι έγραψα δεν το έγραψα για εμένα ,γιατί για εμένα λίγη σημασία έχει, αλλά για τους νέους στο άθλημα.Και σε ρωτάω εκ πείρας να μου πεις .αν εμφανιστεί ένα λαμόγιο αύριο και υπόσχεται ότι με ένα μηχάνημα που έφερε από την Ιαπωνία βρίσκει το χρυσό στα 1000 μέτρα,βρίσκει και κενά...και το λαμόγιο συνέτερος που τυγχάνει να τους έδωσες και δανικά διαδίδει οτι το μηχάνημα αυτό έβγαλε 3 μεγάλες δουλειές και δεν πάει τώρα αυτός που το έχει εύκολα με άλλους. Παίρνει και 1000 ευρώ .λες ότι δεν θα βρει θύματα να τρέξουν. Πόσες φορές δεν πήγαμε όλοι δύό και τρεις φορές στην ϊδια δουλειά με διαφορετικές παρέες.η πόσα μηχανήματα πέρασαν στην ίδια περιπτωση ΤΟ ΘΕΜΑ είναι να μην πέσεις σε Αυστραλούς ,σε φωτογράφους,και σε δορυφόρους. Εύχομαι καλή ανάσταση.και χρόνια πολλά και καλά.
Η τιμιότητα είναι αρετή!
Ο/Η @george44 είπε στο Η τιμιότητα είναι αρετή!:
Γιατί έχω την αίσθηση ότι κάθεσαι και γελάς και ότι το απολαύσες που πήγαν εκεί κάποιοι που τσίμπησαν από τις "πληροφορίες" που έδωσες εδώ δημόσια?
Θα πώ ενα ανέκδοτο...πάνω σε αυτό...ένας Γερμανός ένας Ιάπωνας και ένας Τρικαλινός συζητούσαν για τα μεγάλα πράγματα που έχουν στην χώρα τους. Ο Γερμανός λέει ότι εμείς έχουμε ένα τρένο με 700 βαγόνια ,ο Ιάπωνας λέει ότι αυτοί έχουν ένα τρένο με 710 βαγόνια. Ο Τρικαλινός λέει ότι εμείς στα Τρίκαλα έχουμε έναν που ΄΄την΄΄ έχει 2 μέτρα. ΝΙΩΘΕΙ τύψεις ο Γερμανός και λέει ψέματα σας είπα για το τρένο μόνο 30 βαγόνια έχει το μεγαλύτερο, και ο Ιάπωνας λέει και εγώ ψέματα σας είπα το μεγαλύτερο τρένο μας έχει 35 βαγόνια,κοιτάει και ο Τρικαλινός πονηρά και τους λέει και εγώ ψέματα σας είπα αυτός που την έχει 2 μέτρα δεν είναι από τα Τρίκαλα αλλά από την Καρδίτσα. ,<<<και εγώ ΤΕΑΤΖΗ έψαχνα ,που υπηρετούσε εκεί δεν έψαχνα στρατόπεδο.κτίρια έψαχνα.. άλλωστε ένας <ΤΕΑΤΖΗΣ δεν θα μπορούσε να φυλάει σε δύο στρατόπεδα συγχρόνως. Καλή ανάσταση σε όλους.
Η τιμιότητα είναι αρετή!
@twins καλο το ανεκδοτο... απλα μου εκανε εντυπωση που ειπες οτι τους ειδατε... σαν να παρακολουθουσατε? και αρα σαν να κανατε ενα τεστ ισως και για πλακα? με καθε επιφυλαξη απλα μου φανηκε παραξενο που τους ειδατε γιαυτο και ρωτησα. δικο τους προβλημα κιολας δεν με αφορα ας προσεχαν χαχα.
Καλη Ανασταση και σε σενα με υγεια πανω απο ολα και επειτα με επιτυχιες στο χομπι μας!!!
Η τιμιότητα είναι αρετή!
@twins ο τεατζης έπαιρνε εντολές από την ταξιαρχία. Οι λοχαγοί πήγαιναν και στο Φλαμούλι και στο μουργκανι. Ένας τεατζης δε που ήταν από την Καλαμπάκα δύσκολο να έκανε υπηρεσία στο Φλαμούλι λόγο σύμβασης που θα είχε
Η τιμιότητα είναι αρετή!
Ο/Η @MariosRen είπε στο Η τιμιότητα είναι αρετή!:
Χαχαχα και στάνταρ θα σου είπε πριν το σκάψιμο ότι είναι 100 της 100% σίγουρη δουλειά εκεί 😁
Μονο σιγουρη.....;;;; Ετοιμος ημουν τοτε να παω να καπαρωσω ενα EVO 6 τουμπανο που πουλιοταν στην Κορινθο.....!!!!Χαχαχα...!!!
Η τιμιότητα είναι αρετή!
@george44 Ο ένας φίλος δραστηριοποιούνται στην μία περιοχή,και ο άλλος στο άλλο μέρος. Επειδή στο ένα μέρος μπήκαν κλέφτες και έκλεψαν διάφορα είδη σε αποθήκη του υπάρχει κάμερα με υπέρυθρες (βλέπει και την νύχτα έχει και αλάρμ ειδοποίησης.Στρέφει η κάμερα και βλέπει τα πάντα. Στο δεύτερο μέρος υπάρχει και εκεί πρόβλημα επειδή τα σκυλιά αντιλαμβάνονται τους ξένους και γαβγίζουν και γίνετε έλεγχος μην είναι κλέφτες. Και εκεί υπάρχει κάμερα ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ γιατί υπήρξε σιωπή στο Post μου,μέσα μου γελάω ακόμη ,ξέρεις γιατί...μερικοί εδώ μέσα που διαβάζουν τις διάφορες δημοσιεύσεις μελών ,τις διαβάζουν μήπως αρπάξουν καμία δουλειά για πάρτη τους. Μα θα μου πεις θα σε ρώταγε κανείς .Οχι αλλά εγώ ήμουν σαφέστατος ...έγραψα αν δεν είναι ΤΕΑΤΖΗΣ που φύλαγε εκεί από το 1978 έως το 1982 να μην με ενοχλήσει. Λέτε να έδινα μία υπόθεσή μου έτσι .τρέξτε εκεί είναι. Για να ζητάω έναν ΤΕΑΤΖΗ μόνο και να μην με νιάζει σε ποίο στρατόπεδο ήταν και να λέω οτι θα να τον βάλω στην υπόθεσή αυτή, κανείς δεν σκέφτηκε τι τον θέλω τώρα που είναι τα στρατόπεδα είναι εγκαταλειμμένα μισογκρεμισμένα και μπορώ να μπω όπως μπήκαν τόσοι αυτές τις μέρες.Πήγαν να προλάβουν μην τα πάρω εγώ..που λέει ο λόγος. Αλλά γίνεται η αλεπού να είναι 100 χρονών και το αλεπουδάκι 101 χρόνων...δεν γίνετε.