@ΑΝΔΡΕΑΣ
μιλάς για ΄'αλλον φίλε μου. Και μην επιμένεις για κάποιον που δεν ξέρεις.
-
Η τιμιότητα είναι αρετή!
@ΑΝΔΡΕΑΣ
σου είπα ότι ο γνήσιος απάτσι, δάγκωνε εκεί που -και κατά τη γνώμη μου- έπρεπε. Μπορώ να το επιβεβαιώσω σαν προσωπική μαρτυρία. Αλλά πρώτος του στόχος ήταν να βγάλει τη δουλειά. Και τα έδινε όλα πάνω στην προσπάθεια.
Απλώς, δεν μπορεί να έχεις με το ζόρι δίπλωμα τρακτέρ, και να ΄έχεις την απαίτηση να τρέξεις στην F1. -
Η τιμιότητα είναι αρετή!
@ΑΝΔΡΕΑΣ Ο Απάτσι που ήξερα εγώ έπαιρνε από 100.000 δραχμές μέχρι ένα εκατομμύριο δραχμές. Στην Καρδίτσα είχε έναν συνέταιρο και δούλεψαν μαζί πολύ κόσμο. Τους είπε οτι να κρύψουν πεντόλιρα σε ότι διάταξη η σχέδιο θέλουν και θα δούν με τα μάτια τους. Έβαλαν στα τρία μέτρα βάθος μία σανίδα κόλλησαν επάνω στη σανίδα πεντόλιρα και έγραψαν την λέξη Καρδίτσα.με τα πεντόλιρα μετά σκέπασαν την σανίδα και τοο φώναξαν να τραβήξει φωτογραφία. Ενας που ήταν αρχηγός απο την παρέα ήταν ο ρουφιάνος. τραβάει την φωτογραφεία την πάει στην Γερμανία (στην Ηλιούπολη σε ένα φωτογράφο) την κατασκευάζει ετσι που να λέει Καρδίτσα και την πάει στους Καρδιτσιώτες. Τους πήρε 1.000.000.δραχμές. Αφού διέρρευσε το νέο ΔΑΓΚΩΣΕ ΠΟΛΎ ΚΟΣΜΟ ακόμα και έμενα. ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΕΓΩ...οταν το έμαθα ήταν άρρωστος στη Σωτηρία ...μετά πέθανε...ΕΜΑΘΑ αργότερα οτι ένας άλλος ελεγε οτι ήταν ο Απάτσι και συνεχίστηκε το τροπάριο...εκείνον τον λέγανε μπανάνα...
-
Η τιμιότητα είναι αρετή!
@twins
άλλα αντ΄άλλων . Ο Απατσι καθόταν εκεί, και σε 40-50 λεπτά σου έβγαζε τη χαρτάκι με την απεικόνιση του αντικειμένου, όπως ήταν τα παλιά φαξ, με το χαρτί που το μελάνι σαν να το ψιλοέκαιγε (δεν θυμάμαι τον όρο, ίσως το σωστό είναι θερμογράφημα).
Μιλάς για τον μπανάνα κι όχι για τον απάτσι. -
Η τιμιότητα είναι αρετή!
Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Γενικά πιστεύω ότι υπάρχουν λαμόγια παντού και όχι μόνο στο χόμπι μας. Αν ο άλλος είναι λαμόγιο δεν μπορεί να το αποβάλλει εύκολα από τον οργασμό του. Θέλει να κάνει την πλούσια. Απλά όπως είπε και ένας φίλος νωρίτερα είμαι και εγώ σε αυτά τα θέματα μπουνταλας και ευκολόπιστος. Τι να κάνουμε είπαμε δεν αλλάζει ο άνθρωπος. Καλό βράδυ φίλοι μου
-
Η τιμιότητα είναι αρετή!
@Chris1 Οχι μιλάω για τον Απάτσι ...δεν ήξερα οτι είχε εξελιχθεί τόσο πολύ. με ον λάιν χαρτάκι. εμένα και ενός γιατρού στο Λουτράκι μας έφαγε 5.000.000 δραχμές και μας έβαλε και σακατέψαμε ένα βουνό και χαλάσαμε αλλα 40.000.000. εξι μήνες σκάβαμε και με άδεια.. Το θέατρο στους βράχους του Βύρωνα χωρόυσε εκεί μέσα. Μην μου λες έμενα για τον Απάτσι. Τον μπανάνα δεν τον πλήρωνε κανείς.με κανένα παϊδάκι την έβγαζε.
-
Η τιμιότητα είναι αρετή!
@twins α ρε καπετάνιο πρέπει να κάτσεις να μας τ γράψεις όλα που έχεις τραβήξει
-
Η τιμιότητα είναι αρετή!
Επειδή το θέμα είναι πολύ σοβαρό, οι υπεραπλουστεύσεις δεν μπορεί να δώσουν απάντηση στα προβλήματα της χρυσοθηρίας.
Δεν πρόκειται για χρυσοθηρία της παραλίας, όπου μπορείς άνετα να περιφέρεσαι με το μαγιό σου και να σκάβεις 20-30 πόντους στην άμμο. Μιλάμε για τη χρυσοθηρία που γίνεται σε δύσκολα εδάφη, κάποιες φορές σχεδόν σε απρόσιτα σημεία και ώρες που δεν πολυκυκλοφορούν άτομα, ακόμη και κυνηγοί. Να μην αναφέρω την ανάγκη προειδοποίησης στο απρόσμενο. Τουτέστιν, το να πάς μόνος σου έχει ένα ρίσκο που δεν ξέρω πόσοι από μας έχουν την δύναμη να το πάρουν. Δεύτερο, το σκάψιμο δεν είναι ένα μισάωρο. Πιθανόν να κρατήσει και μέρες. Τρίτον. Τα έξοδα δεν είναι ευκαταφρόνητα, και υπάρχει ανάγκη μοιρασμού των. Ο κατάλογος των αναγκών που σε αναγκάζουν να σχηματίσεις παρέα, είναι μεγάλος. Και ο καθένας μπορεί να προσθέσει ότι θέλει.
Στο ερώτημα λοιπόν μόνος ή με παρέα. προσωπικά θα ψήφιζα παρέα. Ποιά παρέα? Είναι ίσως μεγαλύτερη δυσκολία η επιλογή της, από εκείνης του ψαξίματος. Όσοι το πέτυχαν, ακόμη κι άν δεν βρούν ποτέ, περνούν καλά. Αλλά μιά σφιχτή και δεμένη , με μοιρασμένους ρόλους παρέα, κατά βάση έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να πετύχει ένα καλό αποτέλεσμα.
Καλό λοιπόν είναι πρίν αφορίσουμε τη λέξη, να κάνουμε μιά βαθύτερη έρευνα στο τί προηγήθηκε και πως καταλήξαμε στην αποτυχημένη παρέα και να φροντίσουμε να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη. Δηλαδή πρέπει να ξεκινήσουμε πρώτα από μας. Μήπως το πρότυπο περί παρέας που έχουμε στο μυαλό μας είναι λάθος. Και ίσως εκεί να είναι η απάντηση. -
Η τιμιότητα είναι αρετή!
@ΑΝΔΡΕΑΣ Είμαι 43 χρόνια στο άθλημα.Δεν υπάρχει μέρος στην Ελλάδα που να είχε ιστορικό και δεν πήγα.Το φροντιστήριο το πληρώνεις. Δεν μαθαίνεις τίποτε αν δεν πληρώσεις ΝΟΜΟΣ. Αν μου έλεγες τότε που ήμουν στην τρέλα και νιάτο οτι σε εκείνη την κορυφή του βουνού πράγματι υπάρχει ένα κουτί με 10.000.000 δραχμές .θα σου έλεγα πήγαινε πάρτα... δεν πάω είναι μακρυά.Αν μου έλεγες εκεί υπάρχει ενα κουτί λίρες άσχετα πόσες θα είχε μέσα η αν ήταν εκεί ,σε τρεις ώρες ήμουν στο σημείο. Μετά όπως προείπα μετά τους τόσους αμύθητους διεθνείς και ντόπιους θησαυρούς που βρήκα και με πόνεσε η μέση από το κουβάλημα των κιβωτίων και των σεντουκίων ...τώρα κάνω ριλάξ... τι να τρέχω...τώρα πάω για ψάρεμα στην αραπιά από χόμπι...43 χρόνια. είναι αυτά .Τους παλαιούς τους ξέρω όλους έναν έναν...του νέους όχι και τόσο..σας είπα ...τώρα ψάρια πιάνω από χόμπι...τι ψάχνετε εσείς αφού όλους τους θησαυρούς τους έχω μαζέψει εγώ. ...με τους Απάτσι με τους Μπανάνες ,με τους ραβδοσκόπους που ήθελαν φιλέτο για να αποδώσουν και μετά έβρισκαν αλκαλικές γαίες,με μάγους με γυαλιά από γυαλί ηλεκτροκόλλησης που είδε τράγο να τα φυλάει, με κάτι απο Θεσσαλονίκη με το θυμιατό του παπά που έβαζαν μέσα καρβουνάκι το άναβαν και έκαναν ραβδοσκοπία εκκρεμούς...κλπ που να σας τα γράφω. Αν γράψω βιβλίο θα είναι 15 τόμων...πάντως γέλασα με την ψυχή μου με πολλούς απο αυτούς και όσο τα θυμάμαι γελάω ακόμα.Άντε πάω για ύπνο.
-
Η τιμιότητα είναι αρετή!
@twins Διαβάζω τα μυνηματα σου και από τι έχω καταλάβει εχεις φάει τα χρόνια σου βλέπω πάνω στης έρευνες και μπράβο χαλάλι σου,εγώ 6-7 χρόνια έχω που ασχολούμαι και κόλλησα το '' μικρόβιο'' του θυσαυρου μιας και ζω σε επαρχία όλα αυτά που λες τα σέβομαι και όντος έτσι είναι,και τα ποιο πολλά να μην πω όλα τα έχω ζήσει και εγώ.Ο Έλληνας φίλε μου να θυμάσαι δεν θα αλλάξει ποτέ όσο και να ψάχνει πάντα στην αποτυχία θα βρίσκει δικαιολογίες επίσης και κάτι σημαντικό,το χομπι μας το κατάστρεψαν τα μηχανήματα αποστάσεων και η δήθεν ραβδοσκοποι χωρίς αυτά θα είχαμε αρκετά περισσότερα θετικά αποτέλεσματα, χωρίς στόχους φαντάσματα και με κιβώτια μαγείας που.... περπατάνε!Και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις δεν κρίνω τη ραβδοσκοπια αλλά καθαρά τους δήθεν ραβδοσκοπους που πιστεύουν ότι ραβδοσκοπουν,τωρα όσο για τα ηλεκτρονικά ραβδοσκοπικα αλλαα λουμμ και ντραλλααα λουμμ
-
Η τιμιότητα είναι αρετή!
@omerta13_12 φιλε δεν αντιλεγω.....αλλα ο συναδελφος ο μερακλης στο αλλο θεμα αν δεν κανω λαθος ειπε οτι για να παει εκει ...του εδειξε το αποστατικο....Εστω οτι εχει ποσοτητα.....δεν θα σε τραβηξει-δειξει εκει ενα αποστατικο?
-
Η τιμιότητα είναι αρετή!
Ο/Η @twins είπε στο Η τιμιότητα είναι αρετή!:
Ενημερώνω ότι αυτοί που έσκαβαν μονοί τους βρήκαν ότι βρήκα και εγώ 45 χρόνια ΑΜΕΛΕΤΗΤΑ. ΤΡΑΓΟΥ..Επειτα θα πω στους χθεσινούς και σημερινούς που πήγαν εκεί..οτι είναι τόσο ηλίθιοι και προβλέψιμοι που όταν έφυγαν από το ένα μέρος ο φίλος που τους έβλεπε πήρε τον αριθμό το χρώμα και την μάρκα του αυτοκινήτου και τα έδωσε στον άλλο φίλο στο άλλο μέρος. Σούρχονται του είπε και δεν έπεσε έξω. Άρα αυτοί οι κύριοι είναι μέλη του forum από τις περιοχές αυτές. Εγώ δεν θα τους κατηγορήσω γιατί πήγαν .καλά έκαναν ,αλλά θα πω σε όλους ότι να μην παιδεύονται με βέργες και σύρματα ,αν μου βρούνε με βέργες και αποστατικά μία δουλειά εγώ θα γίνω από καπετάνιος αεροπόρος. Δικαιολογίες έχω ακούσει πολλές ,ότι τάχα τους φταίει η υγρασία ,η ξηρασία,το χώμα ,κλπ. Της κοντής ψ@λής οι τρίχες της φτα
Γιατί έχω την αίσθηση ότι κάθεσαι και γελάς και ότι το απολαύσες που πήγαν εκεί κάποιοι που τσίμπησαν από τις "πληροφορίες" που έδωσες εδώ δημόσια?
-
Η τιμιότητα είναι αρετή!
@ypokosmos ίσως σου δώσει μια ένδειξη την ελέγχεις με τοπικό τις περισσότερες φορές είναι ψεύτικη αλλά ίσως μια σου κάτσει κ χαθείς ..Αν πας κουτουρου ίσως είναι η μόνη επιλογή εκτός αν έχεις ποδαρια Αιθίοπα
-
Η τιμιότητα είναι αρετή!
@twins
Και ακόμη δεν έμαθες.
Μάγκας είναι οποίος μαθαίνει από τα λάθη των άλλων, για εσένα μαγκιά σου.
Ελπίζω να δίδαξαν οι ιστορίες σου στον οποιοδήποτε κάτι."It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
Η τιμιότητα είναι αρετή!
Ο/Η @ypokosmos είπε στο Η τιμιότητα είναι αρετή!:
@omerta13_12 φιλε δεν αντιλεγω.....αλλα ο συναδελφος ο μερακλης στο αλλο θεμα αν δεν κανω λαθος ειπε οτι για να παει εκει ...του εδειξε το αποστατικο....Εστω οτι εχει ποσοτητα.....δεν θα σε τραβηξει-δειξει εκει ενα αποστατικο?
Βασικά δεν ήθελα να σου απαντήσω συγκεκριμένα σε αυτό που μου είπες αλλά τώρα θα με κάνεις να παρεξηγηθώ με τον μερακλή κοίτα είμαι ο άνθρωπος που αν δεν δω με τα μάτια μου δεν πιστεύω σε τίποτα,σε ότι έχω χρειαστεί με έχει βοηθήσει και σε αυτό τον σέβομαι και μακάρι ο άνθρωπος να βρει αλλά τόσα αλλά στους θυσαυρους χωρίς όντος να είμαι σίγουρος ότι βγήκε,εκεί είμαι λίγο άπιστος Θωμάς
-
Η τιμιότητα είναι αρετή!
@omerta13_12 εγω δεν το ειπα για να παρεξηγηθει κανεις με κανεναν....εγω ρωταω για να μαθαινω....δεν εχω δουλεψει βεργες ουτε αποστατικα.....αλλα δεν μπορω να το αφησω κ ασχολιαστο...δεν νομιζω οτι θα κερδισει κατι απο το να πει ψεματα.....Βλεπω αποστατικα με λαμπακια με κεραιες με διαστημοπλοια κ κατι τιμες εξωφρενικες.......Γενικα μελεταω ολους τους τροπους ερευνας κ ειπα να ρωτησω.....
-
Η τιμιότητα είναι αρετή!
Ο/Η @stampa είπε στο Η τιμιότητα είναι αρετή!:
Ο/Η @omerta13_12 είπε στο Η τιμιότητα είναι αρετή!:
Ο/Η @stampa είπε στο Η τιμιότητα είναι αρετή!:
@omerta13_12 Ενταξει μας το ξαναπες οτι δεν εισαι και πολυ του σκαψιματος .. χαχαχα
Χαχαχαχα ειδικά τώρα που καλοκαίριαζει ποιος διάολοο σκάββ κάτω από μισό μέτρο 😂😂😂
χαχαχα .. γι αυτο σου λεω ασε τα τελαρα και παρε jcb, απ την αρχη μεσα επεσα χαχααχ
Οοουυιιι τι τελάρο μου λες εδώ με το vlf βγαίνω ειδικά τώρα που κάνει και ζέστη και βαριεμαι να σκαψω 10 πόντους.Θα βρω συνεργάτη νεκροθάφτη 😂😂😂