@stampa και μετά από αυτό που πήγε να σου κάνει μπορεί να σε κοιτάξει στα μάτια?
-
Η τιμιότητα είναι αρετή!
@loukilouk Δεν ξερω φιλε αν επαιξε ρολο το σεναριο της θειας δικης, αλλα συγχωρεθηκε πριν λιγα χρονια
PS
-
Η τιμιότητα είναι αρετή!
@loukilouk Βεβαιως ποτε δεν μπορεσε να με κοιταξει στα ματια ξανα για οσο καιρο του ειχε μεινει
PS
-
Η τιμιότητα είναι αρετή!
@stampa όλα παίζουν ρόλο απλά εμείς δεν είμαστε σε θέση να τα καταλάβουμε πάντα. Ας είναι συγχωρημένος και ας μετάνιωσε γι αυτο έστω και την τελευταία στιγμή!
Ο επιμένων νικά!!!
-
Η τιμιότητα είναι αρετή!
@loukilouk Ξερεις .. καποιες καταστασεις οπως αυτες που αναφεραμε με τον Ανδρεα κανουν καποιο να αναρωτηθει για τους ανθρωπους που εχει γυρω του στο ψαξιμο, να σκεφτει τα λαθη του γιατι τα πραγματα δεν ειναι ολα τοσο καλα οσο φαινονται και το σοβαροτερο της υποθεσης ειναι πως δεν εχεις παντα δευτερη ευκαιρια. Τελειωσες εσυ και οι δικοι σου ανθρωποι, πας χαμενος τζαμπα
PS
| last edited by stampa Φήμη: 4504 | Δημοσιεύσεις: 4909 -
Η τιμιότητα είναι αρετή!
@stampa έτσι γι αυτό άνοιξα και αυτό το θέμα, είναι αψυχολόγητος ένας που σκαίφτεται πονηρά και ποτέ δεν ξέρεις που θα καταλήξει και μέχρι που είναι διατεθειμένος να φτάσει.
Ο επιμένων νικά!!!
-
Η τιμιότητα είναι αρετή!
@loukilouk Καλα εκανες και ανοιξες αυτο το θεμα φιλε, διοτι καλο ειναι να ακουγονται αυτα τα πραγματα που και που και να υπαρχουν παντα σε μια ακρη του μυαλου μας, μας θελουμε και αυριο .. γι αυτο!
PS
-
Η τιμιότητα είναι αρετή!
Σε μία περίπτωση στην Καρδίτσα πρίν 30 χρόνια, ένα λαμόγιο με μία βέργα κατακόκκινη όπως μου είπε ένας Μπάρμπας 82 χρονών,,που τον έβαλε γέρο άνθρωπο ο άτιμος να φυλάει κάθε βράδυ μέσα σε μία κουφάλα από ενα πλατάνι μέσα σε ένα ρε΄μα 500 μέτρα απο το χωριό. Είχε πυροβολήσει ο γέρος αυτός κάποιους από την παρέα που είχε πάει αυτός με την κατακόκκινη βέργα ευτυχώς δε πέτυχε κανένα να παέι φυλακή. Πήγαμε και εμείς και μου είπε σοβαρά σοβαρά και αγρια...αν δεν τα βγάλουμε μπροστά του θα μας σκοτώσει όλους,και οτι τώρα που είδαμε το μέρος δεν φεύγουμε απο εκεί..ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ Η ΠΛΟΥΣΙΟΙ Η ΜΑΚΑΡΙΤΕΣ μου λέει.Τρελός λέω θα είναι αυτός . Τον ρώτησα πόσο καιρό τα φυλάει και μου είπε 7 μήνες.και μέσα στον χειμώνα τον ρωτάω ..ναι μου λέει.Και αυτός που που στο είπε που είναι ,,είναι φυλακή μου λέει. Οκ του λέω εμείς θα σκάψουμε δεν θα βγάλουμε μηχανήματα ,όχι μου λέει θα μου πεις που είναι ακριβώς,να δω αν μου λες αλήθεια. Ειχα ένα μηχάνημα που έφτιαχνες τοίχο από τις πέτρες που ξεθάβαμε και ένα άλλο ποιο καλό ,έλεγε οτι δεν έχει χρυσό εκεί.. Αυτό για τις πέτρες του έδειξε ακριβώς το σημείο που είχαν δείξει οι αλλοι με την κατακόκκινη βέργα .Του λέω εδώ δεν έχει τίποτε ,αλλά μέσα μου έλεγα ,,,λές να λέει αλήθεια ο γέρος .Πήρα τηλέφωνο και ήρθε η τσάπα ,από που μέχρι που σου είπε ότι είναι τα 18 κιβώτια του λέω,από, εκεί που έδειξε και το δικό σου που μου λες πέτρωμα . ΟΚ του λέω σκάβουμε. Ο γέρος με κοίταξε καλά καλά και μου λέει εσένα έψαχνα. Οκ του λέω .Κάναμε μία διαπλάτυνση του παραποτάμου που ήταν ξεροπόταμος 30 μέτρα μήκος επί 25 μέτρα πλάτος και βάθος μέχρι που βρήκαμε πλακανήθρα. Ο θησαυρός άφαντος. Που είναι τα 18 κιβώτια ρε παππού του λέω. Ο γέρος πήγε να πάθει εγκεφαλικό...αλλά ήταν τίμιος άνθρωπος ,έσφαξε και ένα αρνί μέσα στην φτώχεια του και το βράδυ μας έκανε το τραπέζι.Εκεί μάθαμε για τον φωτογράφο τον απάτσι που του πήρε και 100,000 δραχμές για την φωτογραφία. Του λέω του παππού αυτός ζει και βασιλεύει (τότε) και χαλάει τα λευτά σου στα φρουτάκια στον Ασπρόπυργο...Μακρυά λοιπόν από κατακόκκινες βέργες και φωτογράφους.
-
Η τιμιότητα είναι αρετή!
εγω ποτε δεν παω για δουλεια με ανθρωπους που δεν ξερω...νομος απαραβατος...δεν ξερω πως θα φερθουνε εαν βρουμε το ποθουμενοη τα χαλασουμε στην μοιρασια και μετα εχουμε αναγουλες..Μια φορα ο πατερας μου εφερε κατι αγνωστους στο σπιτι μας για μια δουλεια και με θελανε γιατι ειχα μηχανημα...Τους εκανα το τραπεζι στο σπιτι μου,φαγαμε τα κοψιδια,ειπιαμε μια κασα μπυρες και μετα τους ειπα κυριοι εγω δεν ασχολουμαι με τετοια πραγματα και δεν θελω συνεργασιες με ανθρωπους που δεν γνωριζω...
-
Η τιμιότητα είναι αρετή!
@paoktsis παλιά είμαστε νέοι ,τρέχαμε σε όλες τις πληροφορίες με τα τσικρίκια (μηχανήματα) που είχαμε. Είχαμε και λευτά για ξόδεμα και δεν υπολογίζαμε τίποτε. Τώρα τι κάνουμε που δουλεύουμε να ξεχρεώσουμε τις τράπεζες και τους μετόχους που τα παιδιά τους θέλουν να φάνε.
-
Η τιμιότητα είναι αρετή!
Ο/Η @stampa είπε στο Η τιμιότητα είναι αρετή!:
Λαμογια, ριχτες και κουτοπονηροι υπηρχαν και θα υπαρχουν παντα και οχι μονο στην περιπτωση τη δικια μας αλλα σε ολες τις συνεργασιες με σκοπο το κερδος.
Προσοχη απαντες στο κοματι αυτο, παλιοι - νεοι. Αυτος που ειναι απο τα παραπανω θα φανει στην πορεια δεν υπαρχει περιπτωση, μα μεχρι τοτε προσοχη και να παρατηρειτε πολυ καλα τις εξελιξεις της συνεργασιας.
Επισης θελω επι της ευκαιριας να πω και το εξης .. σε περιπτωση βγαλσιματος μη γυρνατε ποτε την πλατη σε κανεναν για να εχετε οπτικο πεδιο παντα τους γυρω σας.μαγκες τυχεροι ησασταν γιατι αν τα βρισκαμε ολοι απο εδω θα περνούσαν δειχνοντας ενα 38αρι περιστροφο!
τι ειπες? και ξαφνικα εμφανιζονονται αλλα τεσσερα στο παρα τσακ να ξεκινησει μακελειο απο την βλακεια του οτι ειχε την υπεροχη απο το περιστροφο ελα μου ομως που ολοι ειχαν και απο ενα κουμπουρι!
για αυτο μεγαλη προσοχη με ποιους πατε στο βουνο!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Η τιμιότητα είναι αρετή!
@twins φιλε μου θυμιζεις την τρελα που ειχε ο πατερας μου..οτι ιστορια ακουγε ετρεχε τρεχοντας αλλα ανθρακας ο θυσαυρος..ποσες φορες παρατουσε την δουλεια του για κουτουρου μουχαμπετια..ευτυχως εβαλε μυαλο γρηγορα και τα σταματησε...
-
Η τιμιότητα είναι αρετή!
Γατάκια.... Εάν δεν σας πουλήσουν 2,3 φορές χαιρι δεν έχει. Χιχιχι. Και ψάχνεται και μηχανήματα μετά, ανθρώπους δεν βρίσκεται. Χιχιχι. Πηγαίνετε στα κουτουρού όπως πάω εγώ και θα με θυμηθείτε. Βρίσκουμε ένα καλό μέρος με ιστορία και κάνουμε την έρευνα μας. Αυτός που έχει την δουλειά και βλακιες. Οικόπεδο του είναι ή τσιφλικη του;;;; Για να τους ξεχωρίζετε, θα κάνετε μια απλή ερώτηση; Τι ποσοστό θέλετε. Εάν σας απαντήσουν το οτιδήποτε εκτός του, μια χούφτα μας φτάνει. Αρχίσουν να μοιράζουν μερίδια σε ανθρώπους που δεν είναι εκεί και λένε για τόνους, κάντε την με ελαφρά..... Γιατί θα πληρώσετε και την βενζίνη και το φαΐ τους, θα πάτε και όπου να ναι. Έτσι γίνεται η δουλειά...... Χιχιχι
Όλοι παθοντες...Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
Η τιμιότητα είναι αρετή!
@twins φερε μας κανενα 2μετρο μπαρακουντα καπετανιε..τα εχω αδυναμια αυτα τα ψαρια...
-
Η τιμιότητα είναι αρετή!
Ο/Η @μερακλης είπε στο Η τιμιότητα είναι αρετή!:
Γατάκια.... Εάν δεν σας πουλήσουν 2,3 φορές χαιρι δεν έχει. Χιχιχι. Και ψάχνεται και μηχανήματα μετά, ανθρώπους δεν βρίσκεται. Χιχιχι. Πηγαίνετε στα κουτουρού όπως πάω εγώ και θα με θυμηθείτε. Βρίσκουμε ένα καλό μέρος με ιστορία και κάνουμε την έρευνα μας. Αυτός που έχει την δουλειά και βλακιες. Οικόπεδο του είναι ή τσιφλικη του;;;; Για να τους ξεχωρίζετε, θα κάνετε μια απλή ερώτηση; Τι ποσοστό θέλετε. Εάν σας απαντήσουν το οτιδήποτε εκτός του, μια χούφτα μας φτάνει. Αρχίσουν να μοιράζουν μερίδια σε ανθρώπους που δεν είναι εκεί και λένε για τόνους, κάντε την με ελαφρά..... Γιατί θα πληρώσετε και την βενζίνη και το φαΐ τους, θα πάτε και όπου να ναι. Έτσι γίνεται η δουλειά...... Χιχιχι
Όλοι παθοντες...Αλλο αυτο με τα μεραδια χαχαχα .. δεν παιζονται ουτε με τριπλη! χαχαχα
PS
-
Η τιμιότητα είναι αρετή!
Ο/Η @twins είπε στο Η τιμιότητα είναι αρετή!:
κινηγούς στον Μπράλο
αυτοι για σκυλι δε σκοτωθηκαν??για πες?
-
Η τιμιότητα είναι αρετή!
@stampa ενας παλια με ειπε...θα παμε σε μια δουλεια και αν βρουμε θα σε δωσω λιρες οσο κανει το μηχανημα σου και τις αλλες θα τις παρω εγω...και εγω του ειπα αναγκη απο χρηματα δεν εχω,απο δοξα εχω αναγκη και εφυγα χαμογελωντας...