Ο/Η @ΑΝΔΡΕΑΣ είπε στο ποιον ανιχνευτη να αγορασω μεχρι 1000 ευρω:
@μερακλης χρειάζονται αλλά έλλειψη αυτών καλή είναι κ η αοριστία κερδίζει κάποιες εντυπώσεις ίσως καλό βράδυ
Τι να τις κάνω τις εντυπώσεις; Αόριστος είμαι... Το κύκλωμα που σου έβαλα από αντιγραφή... Που εσύ μου έδειξες δεν σου λέει κάτι; Εάν γίνω συγκεκριμένος θα γελάσει και η κατσίκα του γείτονα. Εδώ λες ότι θέλουμε να ψοφισει η κατσίκα του γείτονα. Εάν έδινες το 1% από αυτά που έχω δώσει στο φόρουμ με τις οποίες λίγες γνώσεις έχω και ερχόταν ένας και σου έλεγε ότι θέλεις να κερδίσεις εντυπώσεις. Δεν έχεις δώσει τίποτα και εκτός αυτού σε έχουν κοροϊδέψει ότι έχεις το superscan , αντιγραφή του δηλαδή και θα την πληρώσουμε κιόλας; τι λες ρε φίλε. Πουλήστε σανο σε άλλους. Να το αγοράσουν όλοι το μηχάνημα του Αποστόλη θέλω για να έχω περισσότερο δουλειά, χιχιχι. Κατάλαβες γιατί δεν θα σου πουλούσα το παλμικο ενώ θα σου έδειχνα καλύτερο; Διότι για να μάθεις πρέπει να δεις. Και εσύ στάνταρ δεν έχεις δει superscan και όχι μόνο. Καθηστε με τα ψέμματα σας και ότι σας πλασάρουν. Δεν έκατσε κάνεις από τους παλιούς ηλεκτρονικός γι αυτόν τον λόγο. Εσύ ξέρεις παράδειγμα ενώ αυτοί ή εγώ δεν ξέρω. Εάν κάνω λάθος πάντα το λέω. Αλλά εδώ δεν σε ενημέρωσαν σωστά. Καλήνυχτα, καλά έκανα 3 χρόνια και δεν έμπαινα. Όλο μαλακιες βλέπω. 100 ευρώ 650€ και στο 1,20 κουτί.... Ευχαριστώ δεν θα πάρω. ΑΝΤΙΟ