@stampa νομιζω εχεις δικιο και γι αυτο παω χαλαρα .θα μπορουσα να παρω και ενα πιο ακριβο υπαρχει η δυνατοτητα αλλα καλο ειναι να εχω και εγω τις δθνατοτητες να το δουλεψω ..
-
ποιον ανιχνευτη να αγορασω μεχρι 1000 ευρω
@tzonakos38 Εφοσον εχεις τη θεληση να μαθεις καποιο μηχανημα θα το μαθεις, θα ρωτησεις και στην τελικη καποια πραγματα αν κολλας καπου και ολα οκ .. απλα μη βιαζεσαι
PS
-
Ο/Η @omerta13_12 είπε στο ποιον ανιχνευτη να αγορασω μεχρι 1000 ευρω:
@μερακλης ''Παραδειγμα σε ένα παλμικο όσο κατεβαίνεις hz ανεβαίνει το βάθος''
Μπορεί να ανεβαίνει το βαθος αλλά χάνεις ταχύτητα στόχου πχ στης δοκιμές που έχω κάνει στα 100-120hz πιάνει μεγάλα και βαθιά αλλά με ελάχιστη ταχύτητα ενώ 200-300+hz το πιάνει λίγο γρηγορότερα αλλά είναι ασταθές αρκετά και με μεγάλη γκρίνια,δύσκολο να δουλέψεις σε βουνό έτσιΌλη η μαγκιά στα μηχανήματα είναι να τα μάθεις. Στα 100 - 120 hz όμως φίλε δεν μπορείς να κάνεις reset στο έδαφος και πρέπει να έχεις τον δίσκο στους 10 πόντους πάνω από την Γη. Ενώ στα 200,300 μπορείς να κάνεις και στο έδαφος ground balance. Άσχετος που δεν είναι πάντα σταθερό. Αυτό γίνεται γιατί δεν έχει φίλτρα στην εξισορρόπηση και απλά περνάει το σήμα μέσα από έναν απλό ενισχυτή. Θα έπρεπε η αποκοπή ή η ένταση να περνάει από πολλούς ενισχυτές και μετά να καταλήγει σε ένα μικροελενκτη και να γίνεται η δειγματοληψια με αποκοπες. Δεν συμφωνώ σε όλα τα μέρη σε αυτό που γράφεις. Για εμένα τα 120 130 hz. Σε ένα παλμικο είναι τα ιδανικά αλλά θέλει σωστό τρόπο λειτουργίας, διότι ένας που δεν έχει δουλέψει παλμικο θα χαζέψει σε κάθε σήμα που θα λαμβάνει και δεν ξέρει πως να κόβει τα σημαντικά. Εδώ συμφωνούμε! Στις υψηλές συχνότητες όμως είναι καλύτερα για έναν απλό χειριστή, να ξέρεις στο υπογράφω. Μπορεί να μην κατέβει σε βάθος πολύ αλλά όσο κατέβει θα αξίζει. Καλημέρα
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
Ο/Η @tzonakos38 είπε στο ποιον ανιχνευτη να αγορασω μεχρι 1000 ευρω:
@μερακλης καλημερα φιλε μου σ ευχαριστω για το μηνυμα σου να ψαξω λιγο για τα παλμικα γιατι προς το παρον μου φαινεται λιγο αγνωστο το αντικειμενο και δεν ξερω καν τι να κανω με αυτο το μηχανημα
Να το ψάξεις. Μην ακούς όμως τους άλλους. Τα μάτια σου να ακούς και κάποιον έμπειρο που μπορεί να σου δείξει 5 πράγματα. Παράδειγμα θα έχεις λογικά μια παρέα που μπορεί να έχει ένα παλμικο, δες πως δουλεύουν αυτά τα μηχανήματα από κοντά... Εγώ θα σου πρότεινα να μην αγοράσεις παλμικο, αλλά να πάρεις πιο ακριβό vlf. Γνώμη μου. Καλημέρα και να μην βιάζεσαι να αγοράσεις εάν δεν μάθεις πρώτα
-
Ο/Η @tzonakos38 είπε στο ποιον ανιχνευτη να αγορασω μεχρι 1000 ευρω:
@omerta13_12 φιλε μου απλα μπερδεψα το παλμικο με το vlf για αυτο ειπα δεν εχω ,ενα μικρο minelab go find 60 .δεν μπηκα να κοροιδεψω ουτε να χανω τον χρονο σας και εκτιμω τη βοηθεια ολων των μελων για τις απαντησεις και την βοηθεια αλλωστε εδω μπηκα για να μεινω αλλα και να εξειδικευτω περισσοτερο και να αποκτησω εμπειρια
Καλά κάνεις φίλε μου επίσης σε βλέπω και ορεξάτο!Χωρίς παρεξήγηση απλός σκαλωσα όταν είπες δεν έχεις vlf γιαυτό στο είπα αυτό
-
@tzonakos38 Στείλε μήνυμα στον ΑΝΤΡΕΑ να σου πει για ένα πολύ καλό ήσυχο και βαθύ τελάρο και με δίσκο του Αποστόλη κάτω από χιλιάρικο.
-
@twins καλημερα θα στειλω το μεσημερακι !! ευχαριστω πολυ
-
@tzonakos38 Πάρε ένα καλό vlf και κάθησε να το μάθεις καλά και μετά αν χρειαστεί πας παρακάτω. Μην τα μπλέξεις όλα μαζί τώρα στην αρχή vlf παλμηκα κτλ και χαλάς και τα λεφτά σου γιατί σε βλέπω να πελαγωνεις και να τα παρατάς.
Το κυνήγι του θησαυρού είναι ένα πολύ δύσκολο άθλημα. «Επιζούν» μόνο οι σκληροτράχηλοι και δυνατοί ( ενίοτε και οι πιο πονηροί ).
-
Ο/Η @twins είπε στο ποιον ανιχνευτη να αγορασω μεχρι 1000 ευρω:
Ρώτα τον ΑΝΤΡΕΑ να σου πει για τον Αποστόλη...και το μηχάνημα .Με 1000 ευρώ το παίρνεις τελάρο και δίσκο.
Ένα μηχάνημα τον 400 ευρώ θα το δώσεις 1000€; Θα μας τρελαίνετε εδώ μέσα μου φαίνεται. Καλή η διαφήμιση σου, βάλε όμως φωτογραφία να δει ο άνθρωπος, για να σου απαντήσουν και απαντήσουν και άλλα μέλη.
-
Ο/Η @italos2 είπε στο ποιον ανιχνευτη να αγορασω μεχρι 1000 ευρω:
@tzonakos38 Πάρε ένα καλό vlf και κάθησε να το μάθεις καλά και μετά αν χρειαστεί πας παρακάτω. Μην τα μπλέξεις όλα μαζί τώρα στην αρχή vlf παλμηκα κτλ και χαλάς και τα λεφτά σου γιατί σε βλέπω να πελαγωνεις και να τα παρατάς.
Συμφωνώ!
-
@omerta13_12 κάνε του ένα του ανθρώπου να κάνει την δουλειά του. Ακούω κάτι χιλιάρικα εδώ μέσα γιατί.... Πρότεινε του ένα παλμικο να κάνει την δουλειά του.
-
@μερακλης 400 πουντα να πάρω 2-3??φίλε Άντρεαω ούτε 400 έχει ούτε 1000 και σε σχέση με άλλα που έχουν χιλιάρικα είναι μια χαρά
-
Ο/Η @ΑΝΔΡΕΑΣ είπε στο ποιον ανιχνευτη να αγορασω μεχρι 1000 ευρω:
@μερακλης 400 πουντα να πάρω 2-3??φίλε Άντρεαω ούτε 400 έχει ούτε 1000 και σε σχέση με άλλα που έχουν χιλιάρικα είναι μια χαρά
700€ έχει. Το ότι είναι καλύτερο από αλλά δεν μου λέει κάτι. Πολύ ακριβό είναι και για την τιμή του και για την λειτουργία του. Γνώμη μου. Μπορείς να έχεις άλλη γνώμη και καλά κάνεις, αλλά την αλήθεια μου θα την πω. Για εμένα και το hellenic έχει μικρό βάθος και είναι γκρινιαρικο. Είναι από πια σκοπιά το βλέπεις ή τι μηχάνημα έχεις.
-
Ο/Η @ΑΝΔΡΕΑΣ είπε στο ποιον ανιχνευτη να αγορασω μεχρι 1000 ευρω:
Στο τέλος του μήνα εάν θέλεις να έρθω κάπου να σου δείξω ότι κάποιο με 200€ παράδειγμα, είναι πιο δυνατό και πιο σταθερό από αυτό που έχεις και με λιγότερα κουμπιά
-
@μερακλης τώρα τ πες μια χαρά ...Να βρεθούμε ναι σου είχα στείλει την άλλη φορά που ήρθα Θεσσαλονίκη αλλά δε βόλεψε αν θυμάσαι ...από πσλμικο ψάχνω κάτι κάτω από χιλιάρικο να πιάνει κιβώτιο στ 2.5 μέτρα να είναι σχετικά ήσυχο κ ν χει κ κάνα φίλτρο γ κεραμικα -πρτρωματα..δε τ συγκρίνω με λορενζ τ συγκρίνω μέχρι 2000 ευρώ που τ έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα
-
@μερακλης πιο δυνατό κ αυτό γίνετε το πιο σταθερό θέλω να το δω φίλε Αντρεα