Ο/Η @twins είπε στο ποιον ανιχνευτη να αγορασω μεχρι 1000 ευρω:
@ypokosmos Ναί 2,5 μέτρα βάθος μόνο τελάρο.
Τι έπιανε 2,5 μέτρα φίλε μου?
ποιον ανιχνευτη να αγορασω μεχρι 1000 ευρω
Ο/Η @twins είπε στο ποιον ανιχνευτη να αγορασω μεχρι 1000 ευρω:
@ypokosmos Ναί 2,5 μέτρα βάθος μόνο τελάρο.
Τι έπιανε 2,5 μέτρα φίλε μου?
@twins Σε ευχαριστω...Με τον δισκο του.. αν το κανατε δοκιμη....μπορεις να μου πεις αποτελεσματα?
Ο/Η @μερακλης είπε στο ποιον ανιχνευτη να αγορασω μεχρι 1000 ευρω:
@tzonakos38 εάν θες κανένα παλμικο ψηφιακό για 1,5μ και λίγο παραπάνω
σφύρα. Ελπίζω να βρεις τι ψάχνεις. Καληνύχτα
@tzonakos38 Δεν νομίζω να θες κάτι παραπάνω,επίσης όπως σου είπα και πριν κοίτα και για sniffer xr 71 για ιδιοκατασκευες μέχρι 400€ μην δώσεις κάτι παραπάνω όλα ίδια είναι.Σε παλμικο η θα πας σε φθηνό 200-400€ η θα τα σκάσεις για lorenz-minelab δεν υπάρχει στα παλμικα ενδιάμεσο από 500 εως 2000€ είναι όλα ίδια.
Ο/Η @ΑΝΔΡΕΑΣ είπε στο ποιον ανιχνευτη να αγορασω μεχρι 1000 ευρω:
@ypokosmos 1.3 τενεκε
Στο 1,30 τον τενεκε; με δίσκο;
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
Ο/Η @ΑΝΔΡΕΑΣ είπε στο ποιον ανιχνευτη να αγορασω μεχρι 1000 ευρω:
@μερακλης τώρα τ πες μια χαρά ...Να βρεθούμε ναι σου είχα στείλει την άλλη φορά που ήρθα Θεσσαλονίκη αλλά δε βόλεψε αν θυμάσαι ...από πσλμικο ψάχνω κάτι κάτω από χιλιάρικο να πιάνει κιβώτιο στ 2.5 μέτρα να είναι σχετικά ήσυχο κ ν χει κ κάνα φίλτρο γ κεραμικα -πρτρωματα..δε τ συγκρίνω με λορενζ τ συγκρίνω μέχρι 2000 ευρώ που τ έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα
Αντρικό σε κανονικές συνθήκες τα 2,5 μέτρα που ζητάς για κιβώτιο ούτε το lorenz θα το δει,σταθερότητα και 2,5 μέτρα βάθος στα άγρια είναι απίθανο να βρεις μηχάνημα που να σε κάλυψη.Ναι το lorenz είναι το ποιο σταθερό παλμικο αλλά από τα 2 μετρα και κάτω ακόμα και το lorenz θα έχει και αυτό της γκρίνιες του για να πιάσει αυτό το βαθος.Μην ξεχνάμε ότι άλλο αέρας άλλο έδαφος
Σκάμμα με τσάπα 2,70 βάθος έβαλα ένα βαρελάκι του καφέ που έχουν τα καφέ 25Χ30 στα 2,5 μέτρα βαλμένο με τα χέρια μου. Το χώμα κοσκινισμένο και μετά έβαλα ένα κιούπι πήλινο στα 1+20 και άλλο ένα 1+50 βάθος. Τα σκεπάσαμε και ήρθε ο φίλος που το έφερε για τέστ χωρίς να ξέρει που είναι οι στόχοι. Το άνοιξε ο χειριστής το μηχάνημα και με ένα πάτημα μόνο ενός κουμπιού έκανε γκράουν μπάλανς και άρχισε να περπατάει προς τους στόχους. Ήταν τόσο ήσυχο που νομίζαμε ότι δεν δουλεύει. Μόλις πέρασε πάνω από το βαρέλι έσκουζε σαν τρελό. Έφυγε από τον στόχο πάλι ησυχία. Το μέρος είχε πολλά κεραμίδια θαμμένα. Πέρασε πάνω από την στάμνα του 1+20 την έπιασε κανονικά ,την στάμνα στο 1.50 την γρατσάλαγε σταθερά. με τα φίλτρα. Καταλάβαινα οτι από κάτω υπάρχει υλικό. Δεν πιάνει πετρώματα ούτε σκούζει στα κεραμίδια.ουτε ντιντ εδώ ντίντιτ παραπέρα.. Εμένα με ικανοποίησε ...οι πήλινες στάμνες ήταν όρθιες όχι ξαπλωμένες ...αυτά
Ο/Η @ypokosmos είπε στο ποιον ανιχνευτη να αγορασω μεχρι 1000 ευρω:
Επειδη νομιζω θα βοηθησει κ τον ανθρωπο που εχει ανοιξει το θεμα αλλα κ εμενα....Θελω να ρωτησω στους ανθρωπους που εχουν περασει απο οτι καταλαβα απο διαφορα δοκιμαστηρια.......Τενεκε στο 1,30 η κ πιο κατω...vlf τον πιανει?Με δισκο παντα...
Ναι
@twins Καπετανιε το οτι δουλευει κατι ησυχα δε σημαίνει οτι εχει κανει και gb .. βεβαια δεν ξερω το μηχανημα απ το παληκαρι και δεν αμφησβητω αυτο που λες
PS
Επειδη νομιζω θα βοηθησει κ τον ανθρωπο που εχει ανοιξει το θεμα αλλα κ εμενα....Θελω να ρωτησω στους ανθρωπους που εχουν περασει απο οτι καταλαβα απο διαφορα δοκιμαστηρια.......Τενεκε στο 1,30 η κ πιο κατω...vlf τον πιανει?Με δισκο παντα...
Αν λες τενεκε από λάδι το μεγάλο ναι πιστεύω θα το πιάσει οριακά,κιβώτιο όμως ούτε για αστείο
Ο/Η @omerta13_12 είπε στο ποιον ανιχνευτη να αγορασω μεχρι 1000 ευρω:
Αν λες τενεκε από λάδι το μεγάλο ναι πιστεύω θα το πιάσει οριακά,κιβώτιο όμως ούτε για αστείο
Θα διαφωνήσω εδώ. Και τα 2 θα τα πιάσει. Ανάλογος το vlf. Καλό βράδυ να έχουμε.
@omerta13_12 του λαδιου ενοω....αυτον καταλαβα οτι επιασε το παλμικο με τον δισκο.
@stampa Είναι πολύ καλό για τα λευτά του, Έχει φίλτρα και βάθος. Το δοκιμάσαμε και στο βουνό δεν σκούζει πουθενά. Έναν στόχο τον έπιασε στα δύο μέτρα. Ενα τενεκέ από τετράκιλο απο λάδι 20 χ20 στρογγυλό μπουλντόζας και ένα τενεκέ από τυρί μισόλατα (το μισό του 16κιλου στα 2+20. Πάντως εκεί που χτύπησε βρέθηκε στόχος. Δεν ήταν ο επιθυμητός στόχος αλλά βρέθηκε. α βρήκαμε και ένα παγούρι αλουμινένιο στρατιωτικό στο 1+10.
@twins Στους τενεκεδες μη δινεται και πολυ σημασια .. ολα καλα πανε. Για το παγουρι που λες, αυτο κατι λεει
PS
@stampa Και εγώ δεν το πίστευα αυτό που έβλεπα. έφερα μία τσάπα και τα ξέχωσα. Εντάξει δεν είναι minelb h lorenz αλλά για 650 ευρώ κάνει καλή δουλειά.