@μερακλης Μάλλον φίλε μερακλή δεν με ξέρεις καθόλου. Εγώ δεν μίλησα ποτέ με τον ίδιο τον κατασκευαστή για πόσο το πουλάει.Ουτε τον ξέρω Ουτε με ξέρει Έμαθα ότι έχει πολύ χαμηλότερη τιμή από το χιλιάρικο από φίλο εδώ μέσα ..Το πρωτοείδα από φίλο μου που το έφερε σε τεστ βαθύ κατασκευασμένο απο την παρέα μου. Είδα ότι είναι πολύ καλό ήσυχο και έχει και φίλτρα για κεραμίδια είναι και φτηνό. Δεν ξέρω όπως είπα τον Αποστόλη, ούτε κάνω διαφήμιση σε κανένα, Εγώ δεν έχω ανάγκη από λευτά για να πάρω ποσοστά ούτε γλέιφω κανένα .Δεν με ενδιαφέρει να το αγοράσω γιατί το έχει η παρέα μου. Εγώ είπα την γνώμη μου στο παιδί που το θέλει. Ας μιλήσει με τον ίδιο τον κατασκευαστή και ας το πάρει 400 ευρώ ,εμένα δεν με αφορά.. Αλλά έχω μάθει να λέω τι βλέπω. Αν ενοχλεί αυτό δεν με ενδιαφέρει. Για να μην υπάρχει παρεξήγηση...
-
ποιον ανιχνευτη να αγορασω μεχρι 1000 ευρω
Ο/Η @ΑΝΔΡΕΑΣ είπε στο ποιον ανιχνευτη να αγορασω μεχρι 1000 ευρω:
@μερακλης τώρα τ πες μια χαρά ...Να βρεθούμε ναι σου είχα στείλει την άλλη φορά που ήρθα Θεσσαλονίκη αλλά δε βόλεψε αν θυμάσαι ...από πσλμικο ψάχνω κάτι κάτω από χιλιάρικο να πιάνει κιβώτιο στ 2.5 μέτρα να είναι σχετικά ήσυχο κ ν χει κ κάνα φίλτρο γ κεραμικα -πρτρωματα..δε τ συγκρίνω με λορενζ τ συγκρίνω μέχρι 2000 ευρώ που τ έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα
Σχεδόν όλα. Βάλε κιβώτιο στα 2,5 μέτρα και στείλε μου μνμ.
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
@μερακλης να σου στείλω μήνυμα γ πιο πράμα; Τ θέμα δεν είναι μόνο τ βάθος κ το δέλτα είχε βάθος κ τς λιανουσε τις πέτρες κ τς ριζες..σ είπα θέλω πρώτα σταθερότητα αλλά κ εγγύηση ο συγκεκριμένος δίνει 10ετη
-
Ο/Η @twins είπε στο ποιον ανιχνευτη να αγορασω μεχρι 1000 ευρω:
@μερακλης Μάλλον φίλε μερακλή δεν με ξέρεις καθόλου. Εγώ δεν μίλησα ποτέ με τον ίδιο τον κατασκευαστή για πόσο το πουλάει.Ουτε τον ξέρω Ουτε με ξέρει Έμαθα ότι έχει πολύ χαμηλότερη τιμή από το χιλιάρικο από φίλο εδώ μέσα ..Το πρωτοείδα από φίλο μου που το έφερε σε τεστ βαθύ κατασκευασμένο απο την παρέα μου. Είδα ότι είναι πολύ καλό ήσυχο και έχει και φίλτρα για κεραμίδια είναι και φτηνό. Δεν ξέρω όπως είπα τον Αποστόλη, ούτε κάνω διαφήμιση σε κανένα, Εγώ δεν έχω ανάγκη από λευτά για να πάρω ποσοστά ούτε γλέιφω κανένα .Δεν με ενδιαφέρει να το αγοράσω γιατί το έχει η παρέα μου. Εγώ είπα την γνώμη μου στο παιδί που το θέλει. Ας μιλήσει με τον ίδιο τον κατασκευαστή και ας το πάρει 400 ευρώ ,εμένα δεν με αφορά.. Αλλά έχω μάθει να λέω τι βλέπω. Αν ενοχλεί αυτό δεν με ενδιαφέρει. Για να μην υπάρχει παρεξήγηση...
Ούτε εσύ με ξέρεις λογικά. Για να υπάρχει παρεξήγηση πρέπει και οι 2 να παρεξηγηθουν. Άρα πράγμα ακατόρθωτο για εμένα. Δεν είναι φίλτρο για κεραμίδια. Είναι auto Mode. Όποιος ξέρει θα καταλάβει. Κόβεις βάθος, κόβεις κεραμίδια. Το έχει και το sniffer που κάνει 120 ευρώ μου φαίνεται έτοιμο κιτ. Μιλάμε για να βοηθήσουμε έναν άνθρωπο όχι να τον βάλουμε ποιο βαθιά. Δεν ξέρω εάν έχεις ανάγκη από χρήματα ή είσαι πλούσιος, ούτε με ενδιαφέρει. Ούτε στο ρώτησα. Αυτά
-
@μερακλης όλα εννοώ αυτά π κυκλοφορούν στ εμπόριο ..τώρα εσύ είσαι ηλεκτρονικός δε πουλάς μαζικά οπότε δεν ξέρω ..Υπάρχει τενεκές στ 2.5 κ κεραμιδες στ 1.8
-
@μερακλης για πες μου για ayto mode με ενδιαφέρει ...οκ κόβει βάθος κεραμυδια πως απορρίπτει κόβοντας βάθος;
-
@μερακλης να σου στείλω μήνυμα γ πιο πράμα; Τ θέμα δεν είναι μόνο τ βάθος κ το δέλτα είχε βάθος κ τς λιανουσε τις πέτρες κ τς ριζες..σ είπα θέλω πρώτα σταθερότητα αλλά κ εγγύηση ο συγκεκριμένος δίνει 10ετη
Γερός να είναι να ζει για να έχεις εγγύηση. Χιχιχι θα τρελαθώ. Μπράβο του. Εάν είσαι ευχαριστημένος να το προτείνεις τότε σε όλους.
-
@μερακλης για πες μου για ayto mode με ενδιαφέρει ...οκ κόβει βάθος κεραμυδια πως απορρίπτει κόβοντας βάθος;
Απλά αλλάζοντας συχνότητα
-
@μερακλης τελικά αποριπτεις κεραμυδια η όχι ...Φίλε ποσοστά δε παίρνω για να το προτείνω οποίος θέλει ας έρθει να το δουλέψει αν του αρέσει ας το πάρει..Για μένα ευχαριστημένος είμαι
-
Ο/Η @twins είπε στο ποιον ανιχνευτη να αγορασω μεχρι 1000 ευρω:
Ρώτα τον ΑΝΤΡΕΑ να σου πει για τον Αποστόλη...και το μηχάνημα .Με 1000 ευρώ το παίρνεις τελάρο και δίσκο.
Φίλε εδώ το λες με τρόπο σαν να είναι ευκαιρία να το πάρει κάποιος... Καλό μπορεί να είναι σαν μηχάνημα αλλά ιδιοκατασκευη παλμικό και χίλια ευρώ με ένα τελάρο και ένα δισκο? Δεν υπονοω ότι το κάνεις διαφήμιση αλλά σε έναν νέο στο ξεκίνημα ας μην παρουσιάζουμε σαν καλή αγορά μια ιδιοκατασκευη έτσι στο άγνωστο χωρίς στοιχεία προς χίλια ευρώ. Σε άλλο νήμα προχθές λέμε πόσο ακριβά πωλούν οι εταιρείες τους ανιχνευτές μετάλλων γενικώς... Άμα ξεκινάμε με ιδιοκατασκευές των χιλίων ευρώ λογικό να λέμε ότι είναι ευκαιρίες καλές τότε που θα φτάσει ο πήχης πιο μετα? Δεν ξέρω το συγκεκριμένο μηχάνημα και τι δυνατότητες έχει και κρατάω μια επιφύλαξη αλλά αν έχει τις συνηθισμένες δυνατότητες πχ σαν δέλτα η σνιφερ η και λίγο καλύτερο από αυτά πάνω από τα 400-500 ευρώ δεν είναι καλή τιμή είναι σφαγείο γνώμη μου..
-
@george44 καταρχην παίδες εγώ δεν είμαι εκπρόσωπος απλά τ χω πάρει..είναι αρκετά κάτω από χίλια ευρώ κ ανωτέρω απ' αυτά που ανέφερες αλλά κ από αλλά ακριβότερα ..Το τι θα κάνει καθένας είναι θέμα δικό του εγώ μιλησα με τ παιδί κ του ειπα ψάξτα όλα κ μετά αποφασισε
-
@μερακλης τελικά αποριπτεις κεραμυδια η όχι ...Φίλε ποσοστά δε παίρνω για να το προτείνω οποίος θέλει ας έρθει να το δουλέψει αν του αρέσει ας το πάρει..Για μένα ευχαριστημένος είμαι
Τα κεραμίδια είναι για τις σκεπές. Όχι για τους ανιχνευτές μετάλλου. Είναι άσκοπη η ερώτηση σου, δεν μπαίνω καν στην διαδικασία για το αυτονόητο. Μπράβο σου, τότε εάν θες μην το προτείνεις, απλά το ανέφερα. Εάν κάτι είναι καλό εγώ το προτείνω πάντως
-
@george44 Δεν με διαβάζεις καλά ..είπα οτι μόλις μίλησα με κάποιον που το έχει αγοράσει είπα στο φίλο οτι η τιμή είναι κάτω από χιλιάρικο. Εγώ δεν φτιάχνω μηχανήματα ,ουτε πουλάω.
-
@μερακλης κεραμικά κ πετρώματα είναι γεμάτα κ τ βουνά φίλε..Θα μου εξηγήσεις τελικά αν τα απορρίπτει ;;κ πως αλλάζει συχνότητα γτ το φίλτρο δεν είναι κουμπί αλλά το ανεβάζεις η το κατεβάζεις οσο θέλεις
-
@μερακλης κεραμικά κ πετρώματα είναι γεμάτα κ τ βουνά φίλε..Θα μου εξηγήσεις τελικά αν τα απορρίπτει ;;κ πως αλλάζει συχνότητα γτ το φίλτρο δεν είναι κουμπί αλλά το ανεβάζεις η το κατεβάζεις οσο θέλεις
Δεν πιάνω κεραμίδια γιατί δεν θέλω να πιάνω κεραμίδια. Τα προσυντονιζεις τα μηχανήματα και δεν χρειάζεται ποτενσιομετρα και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Βάζεις διακόπτη, μπουτον, φωνιτικη εντολή, ψηφιακό ποτενσιομετρο, ότι θες βάζεις, όχι όμως παραπανίσια ποτενσιομετρα.
-
@ΑΝΔΡΕΑΣ δεν είπα για σένα φίλε είπα για τον τουινς που μιλούσε χθες σαν να ήταν ευκαιρία. Ένα δέλτα η ένα σνιφερ κοστίζει 150 ευρώ υλικά μπαταρίες κουτί πηνία τα πάντα... Θα πουληθεί πες 400 ευρώ? Αυτή είναι μια καλή τιμή. Ένα καλύτερο μηχάνημα όπως το λες άντε να το πουλήσει κάποιος ηλεκτρονικός αλλά 100 ευρώ παραπάνω το πολύ 200 για τις καλύτερες επιδόσεις... Όχι παραπάνω όμως... Ιδιοκατασκευη είναι. Βέβαια μπορεί να το πουλάει και διχιλιρο ελεύθερη αγορά έχουμε αλλά δεν θα είναι καλή αγορά όμως.
-
@twins το ξέρω φίλε ότι δεν φτιάχνεις δεν είπα αυτό. Μου δημιουργήθηκε απλά η εντύπωση ότι ήταν καλή αγορά όπως μιλούσες και έχω ένσταση σε αυτό. Καταρχήν δεν βρήκα πουθενά ένα βίντεο η μια φωτό από αυτό το μηχάνημα
-
@george44 μα 650 έχει την καλή έκδοση κ μάλιστα τ στήνεις όπως θες εσύ
-
@μερακλης φίλε δεν ειμαι ηλεκτρονικός για να σου απαντήσω πάντως αν είναι όπως τα λες κ είναι κ στα 200 ευρώ έχεις ήδη έναν πελάτη κ έναν καλό λόγο
-
Ξέρεις ότι υπάρχουν ανοιχτά σχεδια για ιδιοκατασκευες περίπου 20 μηχανήματα, συμπεριλαμβανομένων και το Λόρενς 3 και όλοι κάνουν μόνο 4 σχεδια από αυτά; Ξέρεις τον λόγο; Γιατί δεν τους είπε κάποιος πως συντονίζουν σωστά τα μηχανήματα. Ο Βασίλης από την Λάρισα, ο, rider ο rospy κάποιοι στην Αθήνα, να μην πω ονόματα κάνουν και άλλα μηχανήματα.... Επειδή μπορούν. Η μαγκιά είναι να ξέρεις τι ψάχνεις η τι φτιάχνεις. Ενημερωτικά τα λέω