καλησπερα στην παρεα .ειμαι σχετικα νεος στο χομπι αυτο.αλλα με πολυ ορεξη και με αρκετη μελετη αλλα θα ηθελα την αποψη σας ως πιο εμπειροι για την αγορα ανιχνευτη ως 1000 ευρω ιδανικη τιμη 700-800..
γιατι η εμπειρια σε ολα μετραει και για να αποφυγω τις μουφες .
ευχαριστω εκ των προτερων
-
ποιον ανιχνευτη να αγορασω μεχρι 1000 ευρω
-
Καλησπέρα φίλε,πρέπει να αναφέρεις και τι ακριβώς θες να ψάξεις γιατί πχ εγώ μπορεί να σου προτείνω να πάρεις ενα ανιχνευτη για ψήγματα χρυσού ο άλλος μπορεί να σου προτείνει ένα παλμικο με τελάρο για μεγάλα αντικείμενα και εσύ τελικά να θέλεις μηχάνημα για κερματα,αρα θα πέσουμε όλοι έξω,γιαυτό πρώτα να αναφέρεις τη ψάχνεις και μετά όλα τα άλλα
-
@omerta13_12 σ ευχαριστω πολυ που μου απαντησες ενδιαφερομαι για λιρες περισσοτερο η για κατι παρομοιο !!οχι κερματα σε παραλιες μιας και εχω ενα φτηνο ανιχνευτη στα 300 ευρω που εχω ξεκινησει να ψαχνω
-
@tzonakos38 τότε θες παλμικό στα λεφτά αυτά θα πάρεις ιδιοκατασκευη έχει καλούς ηλεκτρονικούς στα 600-700 θα πάρεις μια καλή αντιγραφή
-
Ο/Η @tzonakos38 είπε στο ποιον ανιχνευτη να αγορασω μεχρι 1000 ευρω:
@omerta13_12 σ ευχαριστω πολυ που μου απαντησες ενδιαφερομαι για λιρες περισσοτερο η για κατι παρομοιο !!οχι κερματα σε παραλιες μιας και εχω ενα φτηνο ανιχνευτη στα 300 ευρω που εχω ξεκινησει να ψαχνω
Τιποτα φίλε μου γιαυτό είναι το φόρουμ να βοηθά ο ενας τον άλλον!Όπως σου είπε και ο Αντρέας θα βρεις φθηνά παλμικα ιδιοκατασκευες με 600-700€ πολύ καλά όπως το sniffer xr 71, μια χαρά είσαι δεν νομίζω να χρειαστείς κάτι περισσότερο και γενικά δεν χρειάζεται να χαλάσεις πάνω από 1000 αντε 2000€ για μηχάνημα
-
Πρέπει να υπάρχει πατα στην αναζήτηση ..Ας αρχισω από βάθος τα vlf τα καλά 1000+ευρώ πιάνουν μέγιστο βάθος για μεγάλο αντικείμενο 1μετρο τα παλμικα με το τελάρο ίσως 2.5 (συνθήκες έρευνας )...τα vlf εχουν διαχωρισμό βλέπεις τι χτυπαει κ μπορείς να απορρίψεις αυτά που δε θες ενώ τ περισσότερα παλμικα δε διαθέτουν αυτή τη λειτουργία. .Τα vlf είναι για πιο ήπια εδάφη ενώ τα παλμικα για πιο σκληρή χρήση . ..Και τα δύο χρήσιμα όμως για το χόμπυ καθαρίζεις τη περιοχή με το vlf και μετά βάζεις παλμικό για να πας βαθειά
-
@omerta13_12
να ειστε μπορει να σας κουραζω καποια στιγμη με απλα πραγματα για σας αλλα γι μενα ειναι πολυ σημαντικη η βοηθεια σας ! -
@ΑΝΔΡΕΑΣ καλημερα ανδρεα ευχαριστω για τις πολυ σημαντικες σου πληροφοριες
-
@tzonakos38 ότι θες φίλε ρωτάς τώρα που καθόμαστε χαρά μας
-
Ο/Η @tzonakos38 είπε στο ποιον ανιχνευτη να αγορασω μεχρι 1000 ευρω:
καλησπερα στην παρεα .ειμαι σχετικα νεος στο χομπι αυτο.αλλα με πολυ ορεξη και με αρκετη μελετη αλλα θα ηθελα την αποψη σας ως πιο εμπειροι για την αγορα ανιχνευτη ως 1000 ευρω ιδανικη τιμη 700-800..
γιατι η εμπειρια σε ολα μετραει και για να αποφυγω τις μουφες .
ευχαριστω εκ των προτερωνΤο να ξερει καποιος τι κανει το ενα ή το αλλο μηχανημα διαφορων κατηγοριων δε λεει κατι αυτο, Θεωριτικα ναι στην πραξη οχι ομως. Το να δει καποιος ενα μηχανημα, να το χει πιασει λιγο στα χερια του χωρις να εχει αφιερωσει χρονο μαζι του τοσο σε πειραματα και προπαντων σε κανονικες συνθηκες παλι δε λεει τιποτα, γιατι πολυ απλα δεν ειχε τον απαραιτητο χρονο ωστε να κανει την αντικειμενικη εκτιμηση των δυνατοτητων του. Οι αποψεις παντα ειναι διαφορετικες σε μηχανηματα γιατι ο καθενας μιλαει μα βαση την προσωπικη του εμπειρια των πραγματων πανω στις ερευνες, οσο και στα ποσο που διαθετει για τις αναλογες αγορες μηχανηματων.
Δεν εχει σημασια το τι θα πει ο αλφα ή ο ωμεγα, σημασια εχει αυτο που εχεις στο μυαλο σου εσυ να κανεις, τον τυπο αναζητησης που σε ενδιαφερει να κανεις και πολλα αλλα.
Και το καλυτερο μηχανημα να χει καποιος αν ''δεν καταλαβει'' μουφα θα το πει, μουφα θα το χει για μια ζωη, κι ας ειχε στα χερια του οτι πιο αξιολογο θα μπορουσε να ειχε.Διαβασε τα θεματα διαφορων κατηγοριων μηχανηματων, κρινε, βαλε κατω το τι εχεις στο μυαλο σου σχετικα με την αναζητηση που σε ενδιαφερει να κανεις, μη βιαζεσαι και θα τη βρεις την ακρη μονος σου.
Πολλες φορες αντι να ξεκαθαρισει καποια κατασταση ακουγοντας πολλες γνωμες γινεται πιο πολυπλοκη και μπερδεμενη. Καλη επιτυχια στις αναζητησεις σου.την καλημερα μου σε ολους
PS
-
@stampa καλημερα και σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου τα διαβασα πολυ προσεχτικα .καλη τυχη και επιτυχια στις αναζητησεις σου
-
@tzonakos38 γειά σου φιλε μ. Τι ψάχνεις για να σου πω τι να αγοράσεις
-
@stampa Κοίτα stampa ανιχνευτές μετάλλων είναι δεν είναι καμιά πυρηνικη φυσικη,αν κάποιος καταλάβει τον τρόπο λειτουργίας του και ξέρει και πέντε πράγματα από ηλεκτρονικά πάει τελείωσε.Αν και δεν συμφωνω σ αυτό που λες γιατί δεν είναι μόνο ο χρόνος που δουλεύει κάποιος ένα μηχάνημα αλλα κατά πόσο ξέρει τον τρόπο λειτουργίας και βέβαια η εμπειρία του,ξέρω γνωστό μου που έχει το lorenz x3 7-8 χρόνια περίπου αλλα είναι σκράπας εντελώς,θα σου δώσω ένα παράδειγμα πχ πάνω κατω όλα τα παλμικα έχουν τον ίδιο τρόπο λειτουργίας αν φύγει κάποιος που είναι τσακαλι πάνω στο delta-sniffer και πάει στο lorenz μέσα σε μια ημέρα το έμαθε απ έξω και ανακατωτά το πως ακριβώς πρέπει να το ρύθμιση κτλπ.Ουσιαστηκα δεν χρειάζεται να το κάνουμε τόσο τραγικό ανιχνευτές μετάλλων είναι δεν είναι κάτι το δύσκολο να μαθευτεί.
-
@omerta13_12 υποθετικά εισαι γκαζοτιμονακιας σε πετούν σε ένα φόρμουλα το ξεκινάς και έφυγες η πάς με τη μια στις μπαριερες και στο όργωμα?
Δεν είναι όπως τα λες πρέπει να γράψεις ώρες και να αλλάξεις πολλά τερέν για να καταλάβεις τις διαφορές!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Ο/Η @panasss είπε στο ποιον ανιχνευτη να αγορασω μεχρι 1000 ευρω:
@omerta13_12 υποθετικά εισαι γκαζοτιμονακιας σε πετούν σε ένα φόρμουλα το ξεκινάς και έφυγες η πάς με τη μια στις μπαριερες και στο όργωμα?
Δεν είναι όπως τα λες πρέπει να γράψεις ώρες και να αλλάξεις πολλά τερέν για να καταλάβεις τις διαφορές!!!Μα αυτά που λέω δεν τα βγάζω από το μυαλό μου και από τον καναπέ και πίσω απο μία οθόνη αλλά από σκαψιματα και από πολλές ώρες έρευνας,με καλή ρύθμιση του παλμικου μπορείς να δουλέψεις παντού σε όλα τα εδάφη τουλάχιστον το δικό μού παλμικο δεν είχε πρόβλημα ποσο μάλλον σε ακριβότερα και κάλυτερα παλμικα.Τα μηχανήματα pannas δουλεύουν ολα μια χαρά αν τα ρύθμισης σωστά,τα δύο μεγαλύτερα όμως πρόβληματα για εμένα είναι αν υπάρχει όντος το ποθουμενο εκεί που ψάχνουμε, και ο χώρος που γέμισε πουρνάρια και ότι άλλο εμπόδιο υπάρχει,όσο για το έδαφος πιστεύω ότι για τα παλμικα ειναι μια δικαιολογία χωρις νόημα για να καλύψουμε την αποτυχία μας,ενα πράγμα σαν τους ραβδοσκοπους που λένε '' περπατάει ο στόχος'' 😁
-
@omerta13_12 Την απαντηση στην εδωσε ο Κωστας o @panasss και κοιτα να την εμπεδωσεις για το καλο σου. Επισης ας μην επανελθω σε αυτα που ελεγες για καποιο μηχανημα οτι τα gnd προγραμματα που διαθετει ειναι κομμενα delay γιατι τοτε πανε περιπατο και τα πεντε πραγματα απο ηλκεκτρονικα που κατεχει καποιος οπως λες .. αστο ας μη χαλαμε και το θεμα του φιλου.
PS
| last edited by stampa Φήμη: 4504 | Δημοσιεύσεις: 4909