@stampa 😁😁😁👍
-
ποιον ανιχνευτη να αγορασω μεχρι 1000 ευρω
@john-john καλησπέρα θα με ενδιέφερε αν τα καταφέρω για λίρες και χρυσό !
-
@tzonakos38 εάν θες κανένα παλμικο ψηφιακό για 1,5μ και λίγο παραπάνω
σφύρα. Ελπίζω να βρεις τι ψάχνεις. ΚαληνύχταΌλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
Ο/Η @μερακλης είπε στο ποιον ανιχνευτη να αγορασω μεχρι 1000 ευρω:
σφύρα. Ελπίζω να βρεις τι ψάχνεις. ΚαληνύχταΤο συγκεκριμένο είναι στα 300€ ξέχασα να το γράψω. Καλό βράδυ
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
Ο/Η @ypokosmos είπε στο ποιον ανιχνευτη να αγορασω μεχρι 1000 ευρω:
Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα.......Υπαρχει καπου μεσα στο φορουμ πληροφοριες απο αλλο θεμα για παλμικα κ vlf? Δηλαδη καποια συγκριση....Τα συν κ τα πλην....τις διαφορες τους κ τα χαρακτηριστικα τους?
Τα vlf είναι μηχανήματα που δουλεύουν σε khz και έχουν τα περισσότερα διαχωρισμό και κάποιο σχετικό βάθος. Τα περισσότερα, όχι όλα είναι με κίνηση δεξιά αριστερά με συγκεκριμένο τρόπο έρευνας. Τα παλμικά δουλεύουν έως 300 hz κάποια κάποια άλλα 100 hz και ουτο καθεξής και έχουν μεγαλύτερο βάθος στις περισσότερες περιπτώσεις από τα vlf. Έχουν προβλήματα με υγρασία κάποια, άλλα λόγο μεγάλης έντασης πιάνουν κεραμίδια, τον εαυτό τους και πολλά άλλα. Συνήθως τα καλά παλμικά είναι του εμπορίου, αλλά δεν πλησιάζοντας σε τιμές. Επίσης δύσκολα θα βρεις ιδιοκατασκευες vlf διότι χρειάζεται μάστορας να το κάνει και επειδή έχει πολλές εργατοώρες θα την πατήσεις στην τιμή. Τα vlf δεν θα σε προδοσουν ποτέ, τα παλμικά μπορεί. Μπορείς να βρεις σε χαμηλές τιμές έως 500€ και καλό vlf και καλό παλμικο. Τώρα.... η ερώτηση σου είναι γενική και δεν μπορώ να σου δώσω πληροφορίες παραπάνω γιατί δεν έχω δείγμα από πιο vlf θέλεις να μάθεις και πιο παλμικο ώστε να σου πω με βάση την εμπειρία και τα χαρακτηριστικά την γνώμη μου. Είναι δύο τεχνολογίες αρκετά διαφορετικές με πολλές παραλλαγές. Παραδειγμα σε ένα παλμικο όσο κατεβαίνεις hz ανεβαίνει το βάθος... Άσχετος τα προβλήματα που θα συναντήσεις. Στα vlf αντίστροφα, όσο ανεβαίνεις khz έχεις καλύτερο διαχωρισμό και καλύτερο σήμα, ποιο καθαρό κόβεις βάθος..... αλλά πολύ λίγο. Αυτά είναι για το βάθος μόνο ένα κομμάτι... Είναι τεράστια αυτή η συζήτηση. Καλό βράδυ
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
Ο/Η @tzonakos38 είπε στο ποιον ανιχνευτη να αγορασω μεχρι 1000 ευρω:
@ΑΝΔΡΕΑΣ φίλε Ανδρέα δεν έχω vlf
Και αυτός ο ανιχνευτής με τα 300€ που λες οτι έχεις στα πρώτα ποστ σου στο θέμα, τι μηχανημα ειναι?
PS
-
@tzonakos38 άνθρωπε μου είπες έχεις γ παραλίες των 300ευρω
-
@μερακλης ''Παραδειγμα σε ένα παλμικο όσο κατεβαίνεις hz ανεβαίνει το βάθος''
Μπορεί να ανεβαίνει το βαθος αλλά χάνεις ταχύτητα στόχου πχ στης δοκιμές που έχω κάνει στα 100-120hz πιάνει μεγάλα και βαθιά αλλά με ελάχιστη ταχύτητα ενώ 200-300+hz το πιάνει λίγο γρηγορότερα αλλά είναι ασταθές αρκετά και με μεγάλη γκρίνια,δύσκολο να δουλέψεις σε βουνό έτσι -
@tzonakos38 Λες ότι δεν έχεις vlf.με 300€ τη ανιχνευτη έχεις φίλε μου??Ξέρεις τη είναι τα vlf?Παντος όλοι μας προσπαθούμε να σε βοηθούσε τώρα αν μας δουλεύεις χαλάλι σου
-
σφύρα. Ελπίζω να βρεις τι ψάχνεις. ΚαληνύχταΤο συγκεκριμένο είναι στα 300€ ξέχασα να το γράψω. Καλό βράδυ
Από ground balance τι λέει?
-
@stampa sorry ρε παιδια παλμικο δεν εχω μπερδευτηκα ενα minelab φτηνης σειρας εχω go find 60 εχω
-
@omerta13_12 φιλε μου απλα μπερδεψα το παλμικο με το vlf για αυτο ειπα δεν εχω ,ενα μικρο minelab go find 60 .δεν μπηκα να κοροιδεψω ουτε να χανω τον χρονο σας και εκτιμω τη βοηθεια ολων των μελων για τις απαντησεις και την βοηθεια αλλωστε εδω μπηκα για να μεινω αλλα και να εξειδικευτω περισσοτερο και να αποκτησω εμπειρια
-
@tzonakos38 Οκ φιλε, δεν πειραζει. Κρατησε το MInelab τοτε (ας ειναι φθηνο) και παρε καποιο παλμικο λοιπον να χεις και βαθος .. γνωμη μου.
PS
-
@stampa καλημερα και σ εθχαριστω και παλι ..
για το παλμικο χρειαζεται κατι να γνωριζω ωστε να μπορω να το χρησιμοποιω ;να παω σε μεταχειρισμενο η καινουριο ;
και αν υπαρχει καποιος τυπος μοντελο που θα μου προτεινες ; -
@μερακλης καλημερα φιλε μου σ ευχαριστω για το μηνυμα σου να ψαξω λιγο για τα παλμικα γιατι προς το παρον μου φαινεται λιγο αγνωστο το αντικειμενο και δεν ξερω καν τι να κανω με αυτο το μηχανημα
-
@tzonakos38 Στα χρηματα που διαθετεις μην περιμενεις να πας σε καποιο ακριβο (τουλαχιστον καινουργιο). Μπορεις να βρεις ισως σε μεταχειρησμενο αλλα παλι θα πρεπει να ξεπερασεις το αρχικο ποσο που εχεις στο μυαλο σου για διαθεση.
Μπορεις να στραφεις σε πιο οικονομικα καινουργια αλλα και σε ιδιοκατασκευές που ειναι σε προσιτες τιμες.
Στο πρωτο ποστ μου γι αυτο σου ειπα μη βιαζεσαι. κατσε διαβασε, κρινε κτλ.
Ακου και τις υπολοιπες προτασεις των μελλων και βλεπειςPS