@μερακλης αν μιλας για μενα ειπα αντιγραδη του σουπερσκαν οτι βασιστηκε σ αυτο δηκαδη
-
ποιον ανιχνευτη να αγορασω μεχρι 1000 ευρω
Ο/Η @ΑΝΔΡΕΑΣ είπε στο ποιον ανιχνευτη να αγορασω μεχρι 1000 ευρω:
@μερακλης αν μιλας για μενα ειπα αντιγραδη του σουπερσκαν οτι βασιστηκε σ αυτο δηκαδη
Όλα κάπου βασισονται. Δεν ανακαλυπτουμε την φωτιά την βελτιώνουμε ή την χρησιμοποιουμε ως έχει. Εσένα εννοούσα όταν είπα ότι το λες super scan. Σου είπα δεν είναι, μπορεί να βασίζεται όπου θέλει, το super scan μόνο ένας το αντέγραψε έως έχει και στο έχω αναφέρει. Έχει συνχωρεθει ο άνθρωπος, βρισκόταν στον Πειραιά. Μπορεί να είναι τέλειο το μηχάνημα σου, δεν αντιλέγω και δεν με ενδιαφέρει, σου είπα την γνώμη μου, σου έβαλα την αντιγραφή, έβαλα και το κανονικό. Μπράβο στον κατασκευαστή του, Δεν είναι όμως super scan, άρα μην το συγκρίνεται. Θέλεις να βάλω ένα Λόρενς 3 ανοιχτό να δεις και να δεις μια δικιά μου αντιγραφή; Το ένα είναι Λόρενς και το δικό μου προσπαθεί να γίνει. Μια λεπτομέρεια κάνει την διαφορά, δεν μπορώ να λέω ότι έχω Λόρενς. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ. Καλημέρα δεν έχω να χωρίσω με κανέναν σας τίποτα, πόσο μάλλον να επωφεληθω. Τα βίντεο και οι φωτογραφίες θα τα λένε όλα μόνα τους, αυτό θα κάνω από εδώ και πέρα.
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
Καλησπερα σε ολους αν καταλαβα καλα εδω γινεται θεμα για το powerstar της Λαρισας και επειδη ετυχε να το δουλεψω γιατι το ειχε φιλος στην κατοχη του για κανενα χρονο περιπου θα ηθελα να ρωτησω εκτος απο τον ΑΝΔΡΕΑ το εχει δουλεψει κανενας αλλος το συγκεκριμενο μηχανημα και δεν μιλαω για τεστ του αερα με μηδενισμο στο εδαφος αλλα κανονικη ερευνα στο βουνο να περπατας και να το κρατας αν γινομαι κατανοητος?Οσο για τα βιντεακια που κυκλοφορουν και στα οποια ο δοκιμαστης ειναι κολλητος του κατασκευαστη και στα οποια ενω εχει πουλησει αρκετα μηχανηματα δεν μπορεσε να κανει ενα τεστ σε θαμενους στοχους αυτα δεν θα τα σχολιασω καθολου προς το παρον.
-
@Teacher αν καταλαβα καλα εδω γινεται θεμα για το powerstar της Λαρισας και επειδη ετυχε να το δουλεψω γιατι το ειχε φιλος στην κατοχη του για κανενα χρονο περιπου θα ηθελα να ρωτησω εκτος απο τον ΑΝΔΡΕΑ το εχει δουλεψει κανενας αλλος το συγκεκριμενο μηχανημα και δεν μιλαω για τεστ του αερα με μηδενισμο στο εδαφος αλλα κανονικη ερευνα στο βουνο να περπατας και να το κρατας αν γινομαι κατανοητος.////
Φίλε Teacher Τι λέμε τόσες ημέρες εδώ. Δύο φορές το είδα εγώ προσωπικά ,μία στο τεστ και μία στο βουνό. Τα έγραψα άλλωστε, εμένα μου άρεσε. από κάτι άλλα.κονσερβοκούτια που κοστίζουν ένα σορό λευτά. Εσύ πως το είδες που το δούλεψες 1 χρόνο;;; όσο περισσότερες γνώμες υπάρχουν τόσο καλύτερα... αλλά με ειλικρίνεια ...είναι καλύτερα πολλές γνώμες από μία δύο.
-
Πιστεύω ότι έχουν γραφτεί πάρα πολλά για να διαλέξει ο ενδιαφερόμενος. Εάν συνεχίσουμε έτσι στο τέλος μπορεί να γίνει και αντιπαράθεση. Αποφεύγω σαν το διάολο με το λιβάνι να ανακατευομαι με αγορές και πωλήσεις. Είναι μεγάλη ευθύνη, διότι το μηχάνημα είναι σαν την γυναίκα που λέει το ρητό.......μια γυναίκα σε φτιάχνει και μια σε χαλάει. Όποιο και να πάρει ο άνθρωπος, μέχρι να βάλει γκολ, θέλει πολύ δουλειά. Πριν χρόνια ένας κύριος εδώ με ρώτησε για μηχάνημα. Του είπα βλέπω, ακούω για τον τάδε. Πέρασαν έξι χρόνια, και το μηχάνημα αυτό που αγόρασε δεν έχει βγει ούτε μια φορά για ψάξιμο. Κοίτα δάσκαλε, μου είπε κάποτε, τι λένε για αυτόν που μου πρότεινες. Δε λέω για τιμή, ούτε πεντακόσια ευρώ δεν ήταν, αλλά πλήρωσε και δεν αγόρασε. Από τότε αισθάνομαι τύψεις και προσπαθώ να μην λέω πολλά πράγματα. Αυτός ο κύριος εάν θυμάμαι καλά τον έλεγαν Στέφανο και καταγοταν από μια περιοχή, βόρεια της Θεσσαλονίκης. Θα θελα αν με διαβάζει αυτό το άτομο, να με στείλει μήνυμα να του δώσω ένα, να κάνει την δουλειά του να φύγουν και οι τύψεις που έχω πάνω μου. Εννοώ να του το χαρισω. Ας μου στείλει ένα μήνυμα. Συγνώμη για την παρεμβαση σε κάτι προσωπικό.
-
@VAN συμφωνώ σε αυτά που έγραψες είναι λεπτά ζητήματα αυτά κανέναν δεν μπορείς να πάρεις στο λαιμό σου για κανένα μηχάνημα θέλει προσοχή και πολύ πολύ ψάξιμο από τον καθένα πριν προβεί στην οποιαδήποτε αγορά του οποιοδήποτε μηχανήματος.
Ο επιμένων νικά!!!
-
Τα διαβασα ολα παιδια και επειδη πιστευω οτι εχω μια μικρη εμπειρια απο μηχανηματα γι αυτο και εγραψα.Για μενα μια μαρτυρια ισον καμμια και ειναι λαθος να υπερεκτιμουμε ευκολα καποια μηχανηματα οπως και να τα κατηγορουμε φυσικα γιατι και στις δυο περιπτωσεις κανουμε κακο στο ιδιο το μηχανημα.Η γνωμη μου για το συγκεκριμενο ειναι πως για τα λεφτα του ειναι καλο και μεχρι εκει.Δεν εχει τρελες επιδοσεις και σιγουρα δεν εχει τις επιδοσεις που δειχνουν τα βιντεο.Το ground που εχει ειναι μετριο και καθε λιγο θελει μηδενισμο δεν τα παει καλα με τα κεραμυδια και το καρβουνο.Εχει τυχει αρκετες φορες στο βουνο με ολα του τα φιλτρα και τερμα κατω την ευαισθησια να χτυπαει χωμα τωρα οσο για τον δισκο του τον 60αρι σε συνθηκες ερευνας στο βουνο και οχι τσιταρισμενο στον αερα απο 60 μεχρι 80 εκ.Με λιγα λογια για τον καμπο της Λαρισας καλο ειναι ή για πολυ ευκολα χωματα.
-
@loukilouk εγώ δεν πήρα παλμικό για την παραλία???? Ευτυχώς τον άλλαξα πάνω στην εβδομάδα. Θέλει προσοχή για αποφυγή παρεξηγήσεων
-
@loukilouk γι αυτό και πρέπει να είμαστε όλοι μας όσο πιο ειλικρινείς γίνεται με τις απόψεις που παραθέτουμε, ούτε να παρασύρουμε κάποιον σε μια λανθασμένη αγορά ούτε και παράληλα να αδικήσουμε κάποια εταιρία ή κάποιο μηχάνημα. Αυτό είναι στο τέλος και ουσία των φόρουμ άσχετα που πολλές φορές ξεφεύγουν οι συζητήσεις για διαφόρους λόγους.
Ο επιμένων νικά!!!