@ΑΝΔΡΕΑΣ Δεν είναι νόμο Σερρών φίλε μου . Και το θέμα είναι ότι το άτομο το οποίο μου το είπε το στορι έχει στραβωσει και δεν μιλάμε ... Θέλει όπως έγραψα πολύ γατονι ραβδοσκοπο η να δω όραμα ......
-
Πιθανοτητα
Ο/Η @mangojingo είπε στο Πιθανοτητα:
@omerta13_12 Εκτός από αυτόν τη δεύτερη φοράεσα σε λίγα λεπτά σκάει μύτη και ένα αγροτικό με δύο μέσα που είχαν και ενδοεπικοινωνια . Τώρα μπορεί να ήταν και από το μαντρί που έχει εκεί κοντά αλλά πολλές συμπτώσεις βρε αδερφέ.... Μήπως επιβλέπουν εκτός το μαντρί και κάτι άλλο ;;
Συνήθως στην επαρχία όταν βλέπουν ξένο αυτοκίνητο και γενικά ξένη κίνηση βαίνουν έξω φοβούνται μην τους κλέψουν πρόβατα κτλπ.Τωρα εκεί που βγαινουν αυτή πόσο κοντά είναι το μαντρί?Γιατί αν είναι μακρυά κάτι άλλο παίζει λογικά λίρες κτλπ
-
Πιθανοτητα
@mangojingo άσε τους ραβδοσκοπους...ένα καλό τελάρο θέλει και θα βγάλεις άκρη ..Λοιπόν για να σε αναψω λίγο νόμο Σερρών σε χωράφι δύο κιβωτια αντάρτης τ βάλε στ χωράφι του πατέρα τ τοτε
-
Πιθανοτητα
@omerta13_12 Το μαντρί είναι περίπου 200 μέτρα πιο πάνω. Απλά υπάρχει κάποια πληροφορία για εκεί όχι πολλά άλλα κάτι παίζει.
-
Πιθανοτητα
@ΑΝΔΡΕΑΣ Δεν έχω λόγο να μη σε πιστέψω. Πολλές αποκρύψεις γίναν σε οικεία μέρη και ήταν λογικό . Και εγώ αν είχα κιβώτιο θα το βάζα σε δικό μου χωράφι.
-
Πιθανοτητα
@mangojingo ναι απλά δες αν τ βουνό είναι κοντά αν υπήρχε αντάρτικο στ βουνό κλπ αν δένει ο χώρος δηλαδή ..Η αν είχε τουρκική παρουσία σε περίπτωση που δεν είναι αντάρτικο αν η βρύση υπήρχε πριν το 1920 που οι Τούρκοι ήταν εδώ κλπ κλπ
-
Πιθανοτητα
@omerta13_12 Φίλε μου δεν γνωρίζω . Έχω επεξεργαστεί πολλά σενάρια αλλά το μέρος δεν είναι πολύ απομονωμένο και είναι δύσκολο . Μόνο τα σκυλιά να γαυγισουν καταλαβαίνεις....
-
Πιθανοτητα
@ΑΝΔΡΕΑΣ Φίλε μου όλα αυτά κατά σύμπτωση υπάρχουν και πεδίο ρίψεων υπήρξε σχετικά κοντά και Τούρκοι υπήρξαν τώρα για τη βρύση που είχα δει τι να σου πω . Τότε δεν ασχολιομουν με τέτοια μπορεί να είναι και πριν από το 1920 . Πάντως υπάρξε θέμα εκεί.....
-
Πιθανοτητα
@omerta13_12 Φίλε μου δεν γνωρίζω . Έχω επεξεργαστεί πολλά σενάρια αλλά το μέρος δεν είναι πολύ απομονωμένο και είναι δύσκολο . Μόνο τα σκυλιά να γαυγισουν καταλαβαίνεις....
Ετσι ακριβώς δύσκολες περίπτωσης αυτές!Με συνεννόηση με τους βοσκους εκεί παίζει να βγάλεις άκρη και να συνεργαστείς?Η είναι ότι να νε?
-
Πιθανοτητα
@omerta13_12 Εγώ πιστεύω ότι κάτι φυλάνε εκεί .... Και αυτοί στο κόλπο θα είναι . Είναι ανταρτοχωρι οπότε όλα πιθανα, μπορεί και απόγονοι και να φυλάνε εκτός από Λίλι και άλλα ....
-
Πιθανοτητα
@mangojingo γτ να το φυλάνε και να μη τ βγάζουν;;;άρα απλά έχουν ακούσει κ αυτοί την ιστορία..για αρχή βρίσκεις τελάρο κ πας κ αν έχεις θέμα μετά συνρρφσζεσαι
-
Πιθανοτητα
@ΑΝΔΡΕΑΣ Υποθέτω ότι μπορεί να είναι και τέκνα του γέρου που εμφανίζεται εκεί. Οπότε αν γνωρίζουν είναι ορκισμενοι. Το κλειδί είναι ο γέρος .
-
Πιθανοτητα
Ο/Η @subaru είπε στο Πιθανοτητα:
συναδελφοι καλησπερα, ατομικη αποκρυψη κιβωτιο δεν γινεται. πρωτον με τι το μετεφερε? δοκιμαστε μισο σακι τσιμεντο (25 κιλα) να το κουβαλατε 350-400 μετρα. δευτερον απο ηρθε και γιατι εκανε αποκρυψη σε χερσο χωρο? τριτον υπηρχε βρυση σε χερσο χωρο και ποιους εξυπηρετουσε? και το βασικωτερο ποιες δραστηριοτητες ανταρτων στην περιοχη? γιατι μην πουμε οτι περπατησε καποια χιλιομετρα να ερθει σε χερσο χωρο να βαλει το κιβωτιο. Αξιολογηστε την υποθεση. και αφου ο συναδελφος λεει πως στην βρυση βρεθηκαν υπολειματα ξυλινου κιβωτιου, τοτε τι ψαχνετε? φιλικα subar
Φιλαράκο η ατομική προϋποθέτει να τα κουβαλάς στα χέρια?
Για δώσε μου την έννοια του Χέρσου γιατί βλέπω ότι κάπου το χάνεις!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Πιθανοτητα
@omerta13_12 Εγώ πιστεύω ότι κάτι φυλάνε εκεί .... Και αυτοί στο κόλπο θα είναι . Είναι ανταρτοχωρι οπότε όλα πιθανα, μπορεί και απόγονοι και να φυλάνε εκτός από Λίλι και άλλα ....
Αν όντος ειναι σοβαρή ιστορία μην μασάς!συνήθως να ξέρεις επειδή ζω σε επαρχία και ξέρω ότι αυτά τα ανταρτωχωρια δεν είναι ψαγμένα μόνο κουβέντες του καφενείου και ράβδοσκοπικες ένδειξης της πλάκας ουσιαστικά ο χώρος είναι αψαχτος,με έναν όντος καλό ραβδοσκοπο και τελάρο θα κάνεις δουλειά
-
Πιθανοτητα
@omerta13_12 Μακάρι να γνώριζα σίγουρα αν πράγματι υπάρχει κάτι εκεί. Μπορεί να έχει μπορεί και όχι . Ραβδοσκοπικα μου είπαν ότι πιθανόν να έχει κίτρινο εκεί. Τώρα μόνο με επιτόπια βόλτα εκεί. Αλλά έχω τον μπαστακα εκεί. Πρωί και μεσημέρι πήγα εκεί ήταν. Το βράδυ το μαντρί κοντά .....οπότε ; Δύσκολα ....
-
Πιθανοτητα
@mangojingo αυτό δεν αλλάζει τα δεδομένα πέρασε κυνηγημένος του έκανε κλικ ο ευρύτερος χώρος ότι θα τον ξαναβρεί τα έβαλε!
Τώρα αν το ξεχερσωμα έγινε πολύ νωρίς
ένας λόγος παραπάνω να έχασε τα σταθερά του και να βολτοδερνει μπας και βρει μπουσουλα να τα εντοπίσει!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Πιθανοτητα
@ΑΝΔΡΕΑΣ Πηγαίνεις στο www.ktimatologio.gr πας στον χάρτη και επάνω έχει χρονική επιλογή από 1945 - 1960 το επιλέγεις και εμφανίζεται η αεροφωτογραφία της τότε περιόδου .