Δεν ξέρω αν είδατε πριν δύο μέρες πώς αντέδρασε η αμερικανική αστυνομία στο ντου που έγινε από μερικές εκατοντάδες μεξικανούς μετανάστες..ήθελαν να περάσουν τα σύνορα με το έτσι θέλω .Θα μου πείτε είναι κάπως απάνθρωπο
αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος αντιμετώπισης, ή τους αφήνεις και περνάν ανενόχλητα ή κάνεις το αντίθετο.. μέση λύση δεν υπάρχει
-
Η ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ!
-
@vagmos τουλάχιστον έχουν το προνόμιο να διαλέγουν Αν μπεις μέσα σε γερμανικά νοσοκομείο το 50% από γιατρούς είναι Άραβες.Όσο για τους άγγλους αυτοί λούζονται και τις αποικίες
-
@blapolok Υπάρχουν νόμοι σε κάθε χώρα που ο εισβολέας πρέπει να γνωρίζει γιατί εισέρχεται απροσκλητος και υπ'ευθυνη του.
Δεν έχει δεν ήξερα και τα σχετικά.
Όταν ο σχετικός νόμος εφαρμόζεται τότε κανείς δεν μιλάει και όλοι αναγνωριζουν πλέον την ύπαρξη του.
Το να υπάρχει νόμος και ο καθένας να κάνει το μακρύ και το κοντό του τότε είναι σαν να μην υπάρχει. Το ίδιο πραγμα δηλαδη -
@PERSEAS Ολοι γνωρίζουμε οτι είμαστε ακόμα υπό επιτήρηση με Γερμανό επιτηρητή, Τα βγήκαμε απο τα μνημόνια είναι παραμύθια. Έτσι διατάζουν οι Γερμανοί και οι Βρυξέλλες ετσι κάνουμε. αΠΟΦΑΣΊΖΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ .Εδώ δεν υπάρχει πολιτική βούληση ,και παρατηρούμε το φαινόμενο να θέλουν ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ στα νησιά να πάρουν αυτούς που έχουν ξεφραγγίσει νε την ελπίδα να έρθουν καινούργιοι με φράγκα. ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΦΩΝΆΖΟΥΝ να μην γίνουν κλειστές δομές και χαθεί το έσοδο. Και αναρωτιέται κανείς,,,όλοι λαθροεισβολείς έχουν επάνω τους 10.000 δολάρια και πάνω και τα κουβαλάνε γυναίκες στα βρακιά τους επειδή δύσκολα οι μουσουλμάνες δύσκολα εως ακατόρθωτα θα προσβληθούν απο άντρα κλέφτη ,,,ενώ οι χώρες από όπου προέρχονται έχουν άλλα νομίσματα που βρίσκουν τόσα δολάρια...ποίος τους χρηματοδοτεί.Και αφού θέλουν να πάνε Γερμανία γιατί δεν τους κουνάμε το μαντίλι...Τελικά αυτοί οι δύστυχοι δεν καταλαβαίνουν οτι είναι τα νέα φτηνά εργατικά χέρια για τους πλουτοκράτες της Ευρώπης, ΝΤΟΥΛΟΙ δηλαδή, ΕΔΏ ΥΠΆΡΧΕΙ μεγάλη μπίσνα ,ολοι ΟΙ ΕΜΠΛΕΚ'ΟΜΕΝΟΙ τρώνε απο αυτή την κατάσταση και να,,,αν η Ελλάδα Ισλαμοποιηθεί,
-
Πιστεύω πως οι περισσότεροι το γνωρίζουν, αλλά ας το δουν και οι υπόλοιποι. Επειδή το άρθρο είναι μακροσκελές θα πώ αρχικά την κεντρική ιδέα, και όποιος μπορεί ας το διαβάσει:
"Η Ευρώπη χρειάζεται τους μετανάστες. Ο ενεργός πληθυσμός της μειώνεται και ο αριθμός των συνταξιούχων που οι εργαζόμενοι πρέπει να συντηρούν φτάνει στα ύψη, καθώς η μεταπολεμική χρυσή γενιά συνταξιοδοτείται μαζικά."
link text -
@blapolok φίλε μου δεν θα διαφωνίσω για την εφαρμογή των νόμων σε τέτοια θέματα από του αμερικανούς. Όμως συνήθως και κυρίως η Αμερική ευθύνεται για όλες αυτές τις καταστάσεις μεταναστευτικό κτλπ με τους πολέμους που κάνει εδώ και πολλά χρόνια για συμφεροντά της. Και μετά σου λέει εγώ κάνω πόλεμο κατά των τρομοκρατών. Ποιων τρομοκρατών? Αυτών που δημιούργησες εσύ όλα αυτά τα χρόνια με τους πολέμους και με το έτσι θέλω. Και εσύ τώρα "Έλληνα" πρέπει να αναλάβεις αυτό το βάρος λαμβάνοντας τους μετανάστες που δημιουργούνται από δικές μου επιλογές και ενέργειες. Και αν είσαι και καλό παιδί και κάνεις ότι σου λέω θα σε προστατέψω και από τον "κακό τούρκο" αλλιώς θα τον αφήσω να σε κάνει ότι θέλει.
Ο επιμένων νικά!!!
-
Ξαφνικά βλέπουμε από όλες αυτές τις χώρες Πακιστάν Αφγανιστάν από χώρες της Αφρικής κ.α. να μεταναστεύουν και να κατακλύζουν την Ευρώπη.
Κάποιος χρηματοδοτεί την όλη κατάσταση και όχι για εργατικά χέρια αλλά για να δημιουργηθούν προβλήματα πάσης φύσεως τα οποία θα πυροδοτήσουν τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο. τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά μόνο ένας μπορεί να χρηματοδοτήσει τέτοια πράγματα και αυτός ο ένας είναι η νέα τάξη πραγμάτων η οποία κατέχει τις τράπεζες όλου του κόσμου και κόβει χρήμα ανά πάσα ώρα και στιγμή χωρίς αντίκρισμα δηλαδή χρυσό
Αυτοι στην ουσία είναι που θέλουν να γίνει ο τρίτος παγκόσμιος ώστε να πάψει να υπάρχουν υπερδυνάμεις ώστε να αφανιστεί ο πληθυσμός και να μείνουν οι λίγοι οι οποίοι θα είναι εύκολα υπό έλεγχο τον έλεγχο τους δηλαδή.
Έτσι θα μπορούν να κυβερνήσουν αιώνια να περνάει καλά ο δικός τους κωλος και οι υπόλοιποι όλοι να είναι δούλοι
Δεν θέλουν πολιτισμένους πλέον οπότε με την ισλαμοποίηση πετυχαίνουν την ζώοποίηση όλων.
Δίνουν χιλιάδες δολάρια σε αυτούς που μεταναστεύουν με την προϋπόθεση να μην ξαναγυρίσουν στη χώρα τους για κάμποσα χρόνια τους τάζουν ότι θα περιφέρονται αλλά θα φαίνονται και θα πληρώνονται στην Ευρώπη και μπορεί να έχουν και μία καλύτερη μοίρα.
Κανένας τους δεν μπορεί να γυρίσει πίσω με την θέληση τους. Γιατί το κάνουν και φεύγουν εγκαταλείπωντας τη χώρα τους. Απλούστατα γιατί τέτοια λεφτά που τους δίνονται για αυτούς είναι θησαυρός και δεν πρόκειται ποτέ να τα δούνε στη ζωή τους.Απορω είναι τόσο δύσκολο να καταλάβει ο κόσμος ότι τόσα τρις δολάρια έχουν μόνο αυτοί οι κοπριτες ;
Τα δινουνε γιατί θέλουν να βοηθήσουν κόσμο ;
Εργατικά χέρια να κάνουν τι ; Δουλειές που έχουν εκσυγχρονιστεί και διώχνουν κόσμο λόγω της εξέλιξης με μηχανές ;
Μήπως είμαστε σε μεταπολεμική περίοδο που όλα ξεκινούν από το μηδέν.
Πολλαπλασιάστε λίγο τον αριθμό των λαθρομεταναστών που κατέκλυσαν την Ευρώπη με τα χιλιάδες δολάρια που ξόδεψε συν αυτά που κατέχει ο καθένας και ίσως να πάρετε χαμπάρι ποιος είναι από πίσω από όλα αυτά τι κάνει και γιατι
Είναι δυνατόν οι ΜΚΟ και όποιος άλλος διάολος εμφανίζεται μπροστά μας να δεχόμαστε να πληρώνει μηνιατικα των 1500 μπροστά στα μάτια Ελλήνων που είναι πλέον άνεργοι και πεινάνε;
Η ζωοποιηση που έλεγα παρά πάνω έχει ήδη συμβεί.
Μόνο μια γενική αναταραχή θα μας σώσει όπως ένας πόλεμος όπου ο κόσμος ίσως τότε να κάνει αυτό που πρέπει και που φοβάται να κάνει σήμερα γιατί ήδη τον έχουν εξαθλιωμένο και με μυαλό κουκούτσι.
Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται. -
Κοιτάξτε πόσοι μπήκαν στην ΕΕ το 2017 και κάντε έναν πολλαπλασιασμό με 10000 δολάρια το κεφάλι και ξανασκεφτείτε τι παίχτηκε αυτά τα τελευταία χρόνια με το όλο θέμα.
Εν τω μεταξύ τα λεφτά που πληρώνουν για το πέρα δώθε μόνο δεν βγαίνουν στις χώρες τους ούτε με δουλειά μιας ζωης
Και ξαφνικά λέει όλοι αυτοί τα είχαν στην τσέπη τους και το μάζεψαν και ήρθαν εδώ για να ζήσουν και ξαφνικά καταλυθηκαν και οι νόμοι περί λαθρομετανάστευσης σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και άλλα σενάρια που κανείς δεν έχει μάτια να τα δει ότι συμβαίνουν μπροστά του.
Ο κόσμος όλος ένα κοπάδι πρόβατα πλεον -
Οπως είπα παραπάνω όλοι αυτοί βρίσκουν 10.000 δολάρια το άτομο ,δηλαδή ξεκινάνε με 10.000 επί 4-5 άτομα = 40 εως 50 χιλιάδες δολάρια μόνο μία οικογένεια,αν έμεναν στο Πακιστάν στο Μπαγκλαντές κλπ. με 40000 δολάρια θα έκαναν ένα μαγαζί πολυτελείας και θα τα κονόμαγαν,Το τρελό είναι ενώ δίνουν σε κάθε διακινητή 3000 δολάρια το άτομο,δηλαδή θα χρειαστούν τρεις διακινητές μέχρι την Ευρώπη δηλαδή 9000 δολάρια το άτομο το λιγότερο και έχουν συνεχώς χρήματα επάνω τους. Κινητά τελευταίας κοπής μάρκες ,οικονομικά απλησίαστα που εμείς τα βλέπουμε στις διαφημίσεις και έχουν σύνδεση με ΙΝΤΕRET Μάλλον αυτοί δεν είναι λαθρομετανάστες είναι επενδυτές...Εγώ έχω ιδίαν άποψη ,γιατί στις χώρες τους που συνεργάζομαι ,οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν δεύτερο βρακί να αλλάξουν ,και εδώ μόλις μπούν στην διαδικασία μετανάστευσης και βαφτιστούν μουσουλμάνοι ,έχουν τόσα δολάρια που ένας εργαζόμενος δεν τα βγάζει μια ζωή. Παραξηγήθηκαν μερικοί εδώ στο forum επειδή είπα οι βρομοέλληνες ,ΛΑΘΟΣ μου που έβαλα στο σακί όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ ,εγώ μιλάω για αυτούς που κονομάνε απο τους λαθροεισβολείς και μόνο ¨όπως οι μαγαζάτορες των Νησιών,οι ξενοδόχοι ,σε δύο ΝΗΣΙΆ άνοιξαν καινούργια LIDTL ,γιατί άραγε δεν άνοιγαν πρίν ,,,και η μεγάλη πληγή οι ΜΚΟ που τις έχουν τα παιδιά των Ευροβουλευτών με διευθυντές Ελληνες παιδιά της πλουτοκρατίας συγκενείς πολιτικών στην .Ελλάδα. ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ> Αν αυτοί που υποστηρίζουν την λαθρομετανάστευση ας πάνε ένα ταξίδι στην Σαουδική Αραβία να περάσουν τα σύνορα λάθρα ,να δώ τι μάγκες έιναι. Αμέσως θα συληφθούν και θα δικαστούν ισόβια για κατασκοπία. Εδώ η κάθε αριστεράντζα φωνάζει για τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών αλλά κανείς τους δεν τους παιρνει στο σπίτι του. 32% ο ΣΥΡΙΖΑ και 5% το ΚΚΕ μας κάνουν με κάτι άλλους 40% ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΔΟΜΩΝ ΛΥΘΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, Αντε ρε ψυχόπονοι τι φωνάζετε απο τα ράδια...και τις ΤV..για τους λαθροεισβολέις για να σας δώ τι ψάρια πιάνετε,,
-
@soulis1 Μια χαρά μας βλέπω. Τίποτα γεννητουρια σίγουρα θα έχουμε σε κάνα δίμηνο.
Άκουσα έχει έξτρα επιδότηση με κοιλιά φουσκωμενη -
@loukilouk δεν αμφιβάλλει κάνεις για το ποιοι ευθύνονται για το μπάχαλο και τη διάλυση
κρατών..εκτός των εμπόλεμων χωρών μάθαv πως γ@@@@ε πλακώσανε κι οι γύφτοι. Aλγερία Τυνησία Μαρόκο γεωργιανοί Αφρικανοί Βοσνία και ότι ράτσα θες Το θέμα είναι πώς πρέπει να αντιδράσουμε εμείς στο πρόβλημα που μας αφορά..
στα τέσσερα και τουμπεκί? -
@blapolok για να ανατραπούν τέτοιες καταστάσεις πρέπει η πλειοψηφία τουλάχιστον του λαού να είναι διατεθειμένη να το κάνει. Ακόμα νομίζω πως για να γίνει αυτό έχει δρόμο, αλλά προς τα εκεί μας οδεύουν ίσως και άθελά τους γιατί αυτοί ποντάρουν στο ότι κοιμάται ο λαός και την τραβάνε την τριχιά όσο μπορούν ακόμα.
Ο επιμένων νικά!!!
-
@loukilouk Το κόλπο είναι ότι το τραβάνε σιγά σιγά για να αιωρείται το εγωιστικό εγώ έχω τι με νοιάζει που δεν εχει ο διπλανός μου. Το αποτέλεσμα ; Όταν θα ξεμείνουν όλοι και δεν θα υπάρχει καν δάκρυ σε κανέναν τότε θα διαπιστώσουν που οδήγησε αυτός ο εγωισμός.
Τότε δεν θα υπάρχει όμως καν δυνατότητα αντίδρασης γιατί θα σέρνεται ο κόσμος για μια κόρα ψωμί πόσο μάλλον για να κυνηγήσει τους κοπριτες.
Η κατάσταση βαδίζει ανάλογα με τα μούτρα μας λοιπόν και το σκεπτικό μας.
Άλλωστε αυτό το τελευταίο είναι και αυτό πού διαμορφώνει τον κόσμο που ζούμε.
Το σκεπτικό της συλλογικής συνείδησης είναι που μπορεί να αλλάξει την κατάσταση, οπότε ας αλλάξουμε ο καθένας μας το σκεπτικό του και όλα θα γίνουν. -
Ο/Η @loukilouk είπε στο Η ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ!:
@blapolok για να ανατραπούν τέτοιες καταστάσεις πρέπει η πλειοψηφία τουλάχιστον του λαού να είναι διατεθειμένη να το κάνει. Ακόμα νομίζω πως για να γίνει αυτό έχει δρόμο, αλλά προς τα εκεί μας οδεύουν ίσως και άθελά τους γιατί αυτοί ποντάρουν στο ότι κοιμάται ο λαός και την τραβάνε την τριχιά όσο μπορούν ακόμα.
Ο λαός δεν κοιμάται φορτώνει αγανάκτηση μέχρι να γίνει το λάθος της εμπλοκής!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!