Οι νομοθεσίες που ανεβαίνουν στο YouTube καλό είναι να μπουν στην ενότητα του Κυρίτση και όχι των νομοθεσιών. Γιατί ξεκινάει με διαφήμιση και όχι με νομοθεσία. Διαφημίζονται και άλλοι έμποροι, είναι άδικο και όχι μόνο. Κοινός να μπει στην ενότητα του Κυρίτση. Όταν πάει κάποιος να δει τις νομοθεσίες... πέφτει σε διαφήμιση του Κυρίτση.
Εας βάλει ο πολατιδης και ο ψιμογιαννος
-
Οι νομοθεσίες του Κυρίτση ή του spartakou
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
@μερακλης Το βίντεο είναι αποκλειστικά δικό μου. Στο ότι μνημονευω τον Γιάννη Κυριτση πάλι είναι δικιά μου ευθύνη. Δε καταλαβαίνω τη παράθεση σου. Παίζει κάποιο ρόλο και δε μπορείς να το παρακολουθησεις?
-
Ο/Η @spartakos1967 είπε στο Οι νομοθεσίες του Κυρίτση ή του spartakou:
@μερακλης Το βίντεο είναι αποκλειστικά δικό μου. Στο ότι μνημονευω τον Γιάννη Κυριτση πάλι είναι δικιά μου ευθύνη. Δε καταλαβαίνω τη παράθεση σου. Παίζει κάποιο ρόλο και δε μπορείς να το παρακολουθησεις?
Μιλάς για νομοθεσίες .... βλέπουμε το Deus και εσένα και μνημονεύεις τον Κυρίτση. Βάλτο στην ενότητα του Κυρίτση με θέμα νομοθεσία.
Και ναι παίζει ρόλο που δεν μπορώ να το παρακολουθήσω..... ανεβάζω πίεση. Εσύ δεν μπορείς να το βάλεις στην σωστή ενότητα για να μην ανεβάζουν πίεση οι λογικοί;;;
Νομίζεις μιλάς σε βλαμενους στο βίντεο;;;
Μπράβο που το βίντεο είναι δικό σου. Εύγε!!!Σε λάθος ενότητα και με διαφημίσεις ενώ μιλάς για νομοθεσίες .
ΛΑΘΟΣ ΕΝΌΤΗΤΑ.Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
Ο/Η @spartakos1967 είπε στο Οι νομοθεσίες του Κυρίτση ή του spartakou:
@μερακλής Μάλλον έχεις θέμα φίλε μου. Είσαι διαχειριστής και δε το ξέρω? Κοίτα το βίντεο και το Β και το Γ μέρος Κάνε ανασκόπηση πάνω σε αυτά που είχες γράψει και μετά . Όταν γίνεις διαχειριστής στο φόρουμ μπορείς να το μεταφέρεις όπου θέλεις.
Εάν ήμουν διαχειριστής ,δεν θα ήσουν μέλος!!! Επίσης εάν δεν ήμουν καλοπροαίρετος θα έπαιρνα την Χριστίνα στο κινητό. Δεν θα ήθελα να γίνω διαχειριστής σε κανένα φόρουμ.... γιατί θα έχω να κάνω με άτομα σαν εσένα. Καλύτερα μέλος!!!
Όπως λες.... έχω θέμα. Εσύ όμως δεν έχεις....χιχιχιΌλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!