@stampa φιλαρακι μερικες φορες το φεγγαρι κιτρινιζει,εκει να δεις οταν βγαινεις φωτογραφια στο φεγγαρι ...
-
Παλμικοί ανιχνευτές και διαφορές
Ο/Η @Teacher είπε στο Παλμικοί ανιχνευτές και διαφορές:
@omerta13_12 ετσι ειναι συμφωνω απολυτα αν ομως και εμεις πεσουμε σε καμμια καλη δουλεια αυτα που θα βγαλουμε δεν θα εχουν καμμια σχεση μ αυτα που βγαζουν αυτοι και θα πρεπει να σκαναρουν χρονια για να μας φτασουν
Χαχα 500 τρύπες δικές τους ίσουται με μια καλή δικιά μας!Βέβαια η δική μας μπορεί να μην έρθει και πότε...
-
@myrmidonas κατι σε μαγνητομετρο αν μιλάμε για στοχο κιβωτιο Νικο .. αλλα εξαρτατε και το βαθος.
PS
-
@stampa
Σωστα μακρυ να μπαινει παντου να εχει στο κεντρο το ενα μετρο και δεν με νοιαζει αν θα εχει εκταση το πεδιο γιατι μεγαλο στοχο θα τον πιασω εστω και σε μια ακρη του και μαλιστα θα εχω και διακριτοτητα στο μεγεθος .Ετσι κι αλλιως δεν με νοιαζουν οι μικροι στοχοι.Απο σφαιρες εχω γεμισει κιβωτιο. -
Oταν καποιος κατασκευαζει κατι που ξερει οτι ειναι απο τα καλυτερα στην αγορα δυστηχως δεν μπορει αλλα και δεν πρεπει να ευτελισει την αξια του.
Eιδαλως σημαινει οτι δεν σεβεται τον εαυτο του και την δουλεια του.
Μακαρι να πουλιοτανε φτηνοτερα αλλα και το Ferrari πρεπει να το πληρωσεις αν θες να το εχεις -
Ο/Η @PERSEAS είπε στο Παλμικοί ανιχνευτές και διαφορές:
Oταν καποιος κατασκευαζει κατι που ξερει οτι ειναι απο τα καλυτερα στην αγορα δυστηχως δεν μπορει αλλα και δεν πρεπει να ευτελισει την αξια του.
Eιδαλως σημαινει οτι δεν σεβεται τον εαυτο του και την δουλεια του.
Μακαρι να πουλιοτανε φτηνοτερα αλλα και το Ferrari πρεπει να το πληρωσεις αν θες να το εχειςΝαι αυτό λέγετε αξια αλλα μην ξεχνας ταυτόχρονα ομως το συμφέρον και την εκμετάλλευση!Μπορεί με την Ferrari να πας ποιο όμορφο ταξίδι αλλα το ταξίδι αυτό θα σε πάει και ενα Fiat.Έχεις μπερδέψει λίγο της εταιρίες άλλο εταιρία αυτοκινήτου και αλλο εταιρία ανιχνευτών μετάλλου λοιπόν στο πρώτο ότι πληρώνεις περνεις στο δεύτερο δεν υσχυει ούτε στο ελάχιστο αυτό,εδω πάει η εκμετάλλευση σύννεφο.Τα συγκεκριμένα λόγια σου είναι βούτυρο στο ψωμί τον συγκεκριμένων εταιριών,πες μου λιγο το Mineoro το πουλάνε 10 με 8 χιλιάρικα εδω για πες μου ότι πληρώνεις περνεις???να πληρώσει κάποιος τόσα λεφτά για ποια αξία???Οτι μου απάντησης παντος μην μου πεις τη φράση '' πιάνει χρυσό από απόσταση'' είναι αμαρτία.
-
@myrmidonas ναι υπάρχουν νσγνητομετρα όπως τα περιγράφεις...πες λίγα παραπάνω αν θες γ στίχους που δεν μπαίνουν 40 δίσκοι;;
-
Και κάτι ακόμα πρώτου καληνυχτισω είπε κάποιος φίλος παραπάνω για υο δέλτα των 50 ευρώ δεν είναι η αξία των υλικών η αξία του μηχανήματος κ γενικά του κάθε προϊόντος εσένα μπορεί να σου κόστισε 50 γτ είσαι ηλεκτρονικός σε μένα θα πουληθεί από 500 μέχρι 3000 εξαρτάτε την καλοσύνη του εμπόρου κ την άγνοια του αγοραστή..Όμοια με τ λορενζ μπορεί η κατασκευή σαν υλικά Μ έχει 300-400&500 ευρώ από κει κ πέρα πληρώνεις brandname πληρώνεις κάποιες καινοτομίες π έχει κλπ
-
Ο/Η @ΑΝΔΡΕΑΣ είπε στο Παλμικοί ανιχνευτές και διαφορές:
Και κάτι ακόμα πρώτου καληνυχτισω είπε κάποιος φίλος παραπάνω για υο δέλτα των 50 ευρώ δεν είναι η αξία των υλικών η αξία του μηχανήματος κ γενικά του κάθε προϊόντος εσένα μπορεί να σου κόστισε 50 γτ είσαι ηλεκτρονικός σε μένα θα πουληθεί από 500 μέχρι 3000 εξαρτάτε την καλοσύνη του εμπόρου κ την άγνοια του αγοραστή..Όμοια με τ λορενζ μπορεί η κατασκευή σαν υλικά Μ έχει 300-400&500 ευρώ από κει κ πέρα πληρώνεις brandname πληρώνεις κάποιες καινοτομίες π έχει κλπ
Εγω το είπα και ναι συμφωνώ όντος με αυτό που λες το delta που το κατασκεύασα μόνος μου στην αγορά το βρήκα με την lcd οθόνη γύρο στα 1,800€ δηλαδή γλύτωσα 1,750€ επίσης με τα υλικά που μου έμειναν φτιάχνω άνετα άλλο ένα.Κοιτα φίλε μου ολα τα μηχανήματα vlf παλμικα μαγνητόμετρα κτλπ το κόστος κατασκευής τους δεν ξεπερνά τα 40-50€ μονο τα gpr ξεφεύγουν αρκετα αλλα οκ.Στης μεγάλες εταιρίες minelab-garrett-fisher κτλ εκτός απο το ονομα βασίζονται ποιο πολύ στον φανατισμό του πελάτη παράδειγμα ενας που είναι κολλημένος με τα garrett οτι βγάλει η garrett και σε όποια τιμή θέλει αυτός θα το στηρίξει και ας ειναι πατάτα το μηχανημα και οχι μονο αυτό υπάρχουν τεράστιες πιθανότητες να το αγοράσει κιόλας.Βλεπε παράδειγμα με τα κινητά τα iPhone οτι και να βγει ο fun του θα πάει καθε χρόνο να σκάσει ενα χιλιάρικο να το πάρει δηλαδή λίγο πολυ η εταιρίες εκεί βασίζονται στη φανατιλα και κυρίως στη διαφήμιση.
-
@omerta13_12
Κοίταξε να δεις. Το παράδειγμα με το αυτοκίνητο το ανέφερα για να δείξω ότι σε κάθε είδος το καλύτερο που υπάρχει το πληρώνεις. Και βέβαια άλλο το αυτοκίνητο κι άλλο ανιχνευτής.
Σχετικά με το mineoro μπορεί όχι όλα αλλά κάποια μοντέλα ναι δουλεύουν. σε ειδικές συνθήκες βέβαια αλλά αν κάποιος τις γνωρίζει αυτές μπορεί να το εκμεταλλευτεί και να κάνει κάτι που δεν μπορεί να κάνει με κανένα άλλο μηχάνημα.
Πρέπει να σκεφτούμε ότι πώς γίνεται και μία εταιρεία ενώ πουλάει 8-10 χιλιάρικα ένα μηχάνημα να έχει πουλήσει τόσα πολλά κομμάτια παγκοσμίως ενώ καν δεν δουλεύει. Κάτι συμβαίνει λοιπον. Δεν μπορεί όλοι να είναι βλάκες σε τέτοια εμβέλεια και αυτοί οι έξυπνοι. Άσε που αφού έχει τόσο εξυπνότερους κατασκευαστές και ιδιώτες που ασχολούνται με τις κατασκευές γιατί τοτε όλοι πάνε και μιμούνται την θεωρία την δική τους και βασίζονται σε αυτην για να φτιάξουν οτιδήποτε;
Αυτά τα τελευταία δεν είναι και ο λόγος που πιστεύω ότι τα mineoro δουλεύουν. Το έχω διαπιστώσει ο ιδιος αγοράζοντας δύο τρία από αυτά. -
@PERSEAS Μου είπες:'' Σχετικά με το mineoro μπορεί όχι όλα αλλά κάποια μοντέλα ναι δουλεύουν.''Αυτο που είπες ειναι σαν να μου λέει καποια εταιρία αυτοκινήτου:Ξέρεις φτιάχνουμε 10 αυτοκίνητα αλλλα τα 3-4 μπορεί να μην δουλεύουν και να μην σε πάνε στον προορισμό σου.Αυτό που είπες είναι σαν να μου λέει κάποια εταιρία κατασκευής τηλεφώνου:Ξέρεις φτιάχνουμε 10 κινητά αλλα τα 5 μπορεί να μην περνούν τηλεφωνώ.Αρα μας λες οτι μπορεί κάποιος να ρισκάρει να σκάσει ενα 10χιλιαρο χωρίς καν να ξέρει τι ακριβώς πιάνει και αν πιάνει απλά και μόνο επειδή η mineoro και η κάθε mineoro εκμεταλλευτηκε το άπιαστο όνειρο του χρυσοθήρα να βρει χρυσό απο απόσταση!Οχι φίλε μου δεν θα πάρω!Οσο για της αντιγραφές που κάνουν ναι τους παραδέχομαι προτιμώ να δώσω ενα 100ρικο για κάτι που δεν ξέρω καν τη πιάνει παρα ενα 10χιλιαρο και μετα να ξύνομαι.Μπορεί για πόλους να είναι άχρηστα αυτά που λέω αλλα πιστεύω είναι αρκετοί που μετάνιωσαν για αρκετά μηχανήματα που πήραν απλός δεν θέλουν να το παραδέχτουν.
-
@PERSEAS Επίσης είπες:Πρέπει να σκεφτούμε ότι πώς γίνεται και μία εταιρεία ενώ πουλάει 8-10 χιλιάρικα ένα μηχάνημα να έχει πουλήσει τόσα πολλά κομμάτια παγκοσμίως ενώ καν δεν δουλεύει.Θα σου απαντήσω αμέσως,μεσα στης μεγαλύτερες απάτες παγκόσμιος ειναι και τα αποστατικα μηχανήματα χρυσού,το ότι πουλάει αρκετά δεν σήμανει οτι δουλεύει κιόλας απλός όπως σου είπα και στο προηγούμενο μήνυμα εκμεταλευτηκαν το άπιαστο όνειρο του κάθε χρυσοθήρα να βρει χρυσό απο απόσταση και έτσι βγάλανε αυτά τα μπιχλιμπίδια.Οτι λάμπει δεν σημαίνει οτι ειναι και χρυσός...
-
@myrmidonas δεν είδα τ είπε ο stampa υπάρχουν φλουξγκειτ νσγνητομετρα σα ράβδοι αυτό είπα...Αν θες πες μου τώρα ποιοι είναι η στόχοι που δεν μπορεί ν μπει 40δισκος;
| last edited by stampa Φήμη: 2430 | Δημοσιεύσεις: 4880 -
@myrmidonas
υπάρχει τέτοιο πηνίο, μήκους περίπου 30 εκ, το οποίο έχει εμβέλεια (OMNI) περίπου 50 εκ, και χρησιμοποιείται στον έλεγχο οπών για IED. Για το δικό μου πχ, έχει 5500 Ε.