@loukilouk διόρθωση *θα απετούσα
-
Παλμικοί ανιχνευτές και διαφορές
@loukilouk εννοειτε πως συμφωνω πως ο καθενας αναλογα με τις δυνατοτητες που εχει κινειται.Φυσικα αν υπηρχε αυτο που λες σιγουρα δεν θα κοστιζε τοσο χαμηλα αλλα αρκετες φορες παραπανω
-
@Teacher δεν είναι μόνο οι χρηματικές δυνατοτητες που έχει καποιος αλλά και το ποσο θέλει να επενδύσει κάποιος σε κάτι. Για κάτι που εσύ θα επένδυες ο άλλος μπορεί να το θεωρεί υπερβολή ή και το ανάποδο.
Ο επιμένων νικά!!!
-
@loukilouk συμφωνω απολυτα απλως προσωπικα θα μιλησω θελω οταν ασχολουμε με κατι να το κανω οσο μπορω πιο σωστα και με τα πιο καταλληλα εργαλεια ειτε ειναι τοπικο ειτε τελαρο ειτε ραβδοσκοπικο γιατι οσο το καθυστερεις να το κανεις ειναι σιγουρο πως τα χρηματα που θα χασεις θα ειναι πολυ περισσοτερα απο τις διαφορες αγοροπωλησιες μεχρι να φτασεις στην κορυφη.
-
@Teacher εμένα ας πούμε μου αρέσει να δίνω βάση και να επενδύω πιο πολύ στα ραβδοσκοπικά οι περισσότεροι διαφωνούν με αυτό. Ο κάθε ένας όπως νομίζει πορεύεται και ανάλογα με τις γνώσεις και τις εμπειρίες που αποκτά συνεχίζει.
Ο επιμένων νικά!!!
-
@loukilouk σιγουρα θελει συνδιασμο εννοειται πως το ραβδοσκοπικο ειναι το βασικο αλλα μεχρι να βρεθει το απολυτο που για μενα ειναι αρκετα δυσκολο εως ακατορθωτο θα πρεπει τουλαχιστον στα υπολοιπα να υπερτερουμε οσο γινεται και οσο μπορει ο καθενας.
-
Κα για να επαναφέρω το αρχικό θέμα:
Για το lorenz και ειδικά το z1 αν και δεν το έχω δουλέψει οι περισσότεροι αυτό που λένε πέρα από την δύναμη του είναι και σταθερό μηχάνημα που δύσκολα θα πάρει καποιος που το γνωρίζει ψεύτικες ενδείξεις. Όταν μιλάμε για μεγάλα βάθη θέλεις κάτι που να είναι όσο πιο αξιόπιστο γίνεται κανείς δεν θέλει να σκάψει έναν λάκο τζάμπα.Ο επιμένων νικά!!!
-
Πολλά έχουν γραφτεί και πιστεύω ότι μπορώ κι εγώ να γράψω. Λορένζ. Εγώ ξέρω ότι ο λορένζ ήταν υπάλληλος του εμπινγκερ και πήρε το σχέδιο κι εφυγε. Έκανε δικιά του επιχείρηση κι έφτιαχνε τι τριάρι. Μόλις το είδε ο εμπινγκερ το είδε πήγε στα δικαστήρια και απαίτησε να παίρνει ποσοστά από τις πωλήσεις. Αυτό συνεχίστηκε και με το πεντάρι και το εξαρι. Προσπάθησε να αλλάξει κάπως αλλά δεν. Το ζ1 είναι του λορενζ. Έχει μεγάλες διαφορές και εμφανισιακά αλλά δεν όπως τ αλλα. Αυτά έτυχε να ακούσω αυτά γράφω
-
Έλληνες κατασκευαστές. Ο Έλληνας από την φύση του δεν μπορεί την σταθερότητα, να κάνει το ίδιο. Θα σκάσει. Και να του πεις κάνε ότι χειρότερο θέλεις, αλλά να κάνεις το ίδιο κάθε μέρα θα σκάσει. Μια θα το κάνει έτσι και μια αλλιώς και θα σου πει έτσι είναι τούμπανο. Δεν έχω δεί Έλληνα να έχει στο ράφι πέντε ίδια μηχανήματα στο ράφι έτοιμα για πούλημα
-
Ο/Η @VAN είπε στο Παλμικοί ανιχνευτές και διαφορές:
Έλληνες κατασκευαστές. Ο Έλληνας από την φύση του δεν μπορεί την σταθερότητα, να κάνει το ίδιο. Θα σκάσει. Και να του πεις κάνε ότι χειρότερο θέλεις, αλλά να κάνεις το ίδιο κάθε μέρα θα σκάσει. Μια θα το κάνει έτσι και μια αλλιώς και θα σου πει έτσι είναι τούμπανο. Δεν έχω δεί Έλληνα να έχει στο ράφι πέντε ίδια μηχανήματα στο ράφι έτοιμα για πούλημα
Έχω 25 έτοιμα ψηφιακά παλμικα για 1,5 μέτρο. Όλα ίδια....δεν αλλάζει κάτι.!!! Σχεδιαστής φίλος από Τουρκία, κατασκευαστής και βελτίωση εγώ και κουτί , παρελκόμενα επωνυμία..... βουλγάρικη.Τι Έλληνας κατασκευαστής;;; Εάν δεν συνεργαστείς δουλειά στο χόμπι δεν γίνεται. Μην ρωτήσεις μάρκα....δεν μπορώ να πω. Την αγορά την κάνετε από Βουλγαρία.....
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
@VAN και ραβδοσκοπικα το ίδιο και όλα τα μηχανήματα το ίδιο . Εκτός αυτά που γίνονται κατά παραγγελία πιο βελτιωμένα.
-
Ο/Η @VAN είπε στο Παλμικοί ανιχνευτές και διαφορές:
Μηχάνημα Μήτσου στην Σκύδρα. Για μένα Χρήστο μια χαρά πήγε και πάει, ο Μήτσος ήταν εκτός πνευματικώς και δεν μπορούσε να το φέρει ακριβώς από πάνω από τον στόχο. Ότι του δωσανε, αυτό έδωσε και το μηχάνημα.
Βαγγελη επειδη δεν τον βλεπω να μπαινει στο φορουμ δεν θελω να σχολιασω παραπανω παντως το μηχανημα πρεπει να σε παει στον στοχο και οχι εσυ ξεροντας που ειναι ο στοχος
-
Ο/Η @loukilouk είπε στο Παλμικοί ανιχνευτές και διαφορές:
@ΑΝΔΡΕΑΣ συμφωνώ και εγώ σε αυτό που λες. Το να έδινα 5 χιλιάρικα για τοπικό ανυχνευτή δεν θα το έκανα ποτέ και ας ήταν ο καλύτερος του κόσμου. Τώρα αυτο που κάνει 5 χιλιάρικα μπορέσω και το βρω μεταχειρισμένο κοντά στην μισή τιμή τότε ναι. Έχει να κάνει με το ποσο καλυμμένος είσαι με αυτά που έχεις. Προςωπικά αν έδινα 5 χιλιάρικα για τοπικό ανυχνευτή θα απατούσα οπωσδήποτε να μου δείχνει τουλάχιστον σε live το βάθος που βρίσκεται το αντικείμενο που χτυπάει.
Αν είσαι ψαγμένος πάνω στα μηχανηματα θέλω να μου απάντησης αντικειμενικά,πες ότι γούσταρες να δώσεις 5 χιλιάρικα για ενα μηχανημα θα πήγαινες να έπαιρνες ενα παλμικο lorenz που η διαφορά που έχει σε σχέση με παλμικα τον 1000€ και 2000€ είναι ενα 10-15% ανωτερο η θα πήγαινες να έπαιρνες ενα gpr???Μονο εγω είμαι αυτός που βλέπει τρελό να δίνει κάποιος ενα πεντοχιλιαρο για ενα παλμικο???ασχετος αν αυτό λέγετε lorenz η μπακλαβάς,δεν είναι εξωφρενικά αυτά τα λεφτά για ενα τέτοιο μηχάνημα????
-
Ο/Η @omerta13_12 είπε στο Παλμικοί ανιχνευτές και διαφορές:
Ο/Η @loukilouk είπε στο Παλμικοί ανιχνευτές και διαφορές:
@ΑΝΔΡΕΑΣ συμφωνώ και εγώ σε αυτό που λες. Το να έδινα 5 χιλιάρικα για τοπικό ανυχνευτή δεν θα το έκανα ποτέ και ας ήταν ο καλύτερος του κόσμου. Τώρα αυτο που κάνει 5 χιλιάρικα μπορέσω και το βρω μεταχειρισμένο κοντά στην μισή τιμή τότε ναι. Έχει να κάνει με το ποσο καλυμμένος είσαι με αυτά που έχεις. Προςωπικά αν έδινα 5 χιλιάρικα για τοπικό ανυχνευτή θα απατούσα οπωσδήποτε να μου δείχνει τουλάχιστον σε live το βάθος που βρίσκεται το αντικείμενο που χτυπάει.
Αν είσαι ψαγμένος πάνω στα μηχανηματα θέλω να μου απάντησης αντικειμενικά,πες ότι γούσταρες να δώσεις 5 χιλιάρικα για ενα μηχανημα θα πήγαινες να έπαιρνες ενα παλμικο lorenz που η διαφορά που έχει σε σχέση με παλμικα τον 1000€ και 2000€ είναι ενα 10-15% ανωτερο η θα πήγαινες να έπαιρνες ενα gpr???Μονο εγω είμαι αυτός που βλέπει τρελό να δίνει κάποιος ενα πεντοχιλιαρο για ενα παλμικο???ασχετος αν αυτό λέγετε lorenz η μπακλαβάς,δεν είναι εξωφρενικά αυτά τα λεφτά για ενα τέτοιο μηχάνημα????
Ναι!!! Είναι όμως μονοπώλιο στην κατηγορία του. Γι αυτό και η τιμή