παιδια καησπερα μπωρειτε να μου προτεινετε καποιο απο αυτα τα διαβοακια τα lsr που κανουν απο 15 μεχρι 20 ευρο παρακαλω ? ειναι ακριβα τα ρημαδια τα μαστεκ και τα βικτορ αν ξερετε παιδια καπιο συγκεκριμενο μοντελακι LSR που να μετραη σωστα παρακαλω γραψτε το μου ,να παω να το παρω γιατι θα σκασω στο utube διπλα διπλα με ακριβα μοντελα εβγαζαν κανα2 τιμες σχεδον ηδιες με τα πανακριβα δυστηχως για εμενα ομως δεν κρατησα τα βιντεο και τωρα εμεινα ξεκρεμαστος. ευχαριστω
-
LSR meter ESR
@Arionas ανεβάζεις από το eBay το lc meter και από ότι βλέπω έχει 11 € από την Κίνα. Χωρίς απόδειξη,χωρίς να ξέρεις εάν θα σου έρθει,εάν το κλέψουν , περιμένοντας από μια βδομάδα έως και 2 μήνες!!! Χωρίς να ξέρεις εάν περάσει τελώνιο ή όχι!!! Έβαλα Ελληνική εταιρία με έδρα Ελλάδα (Αθήνα)......μπας και μετακινηθει το χρήμα εντος....αλλα από ότι βλεπω δύσκολο.Ελπίζω να κλείσουν όλα τα καταστήματα στην Ελλάδα και να ψάχνετε δουλειά στην Κίνα ή να δουλεύεται στην Ελλάδα για Κινέζους. 1000 χρόνια μνημόνιο και βγείτε μετά να μου πείτε ότι έκοψαν συντάξεις και δεν υπάρχει δουλειά.Στην πείνα για να καταλάβετε....τι γίνετε λάθος από εσάς και όχι από τον γείτονα.Λαθροεισβολεις ,απλυτοι παντού..... καλό μεσημέρι
Ζήτω η Ελλάς
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!