κυνηγωντασ συναντισα αυτο εχει σχεση με το χομπι ,,!!
-
κυνηγωντασ
η φιση φιλε μου δεν εχι τοσα πολα κεφια, αφτο εινε ανθροπηνη κατασκεβη. μαλων κηταη σε λοφο, κητα εκη που κηταη και δεσ αφτο που βλεπη. κητα ψηλα οσο ψιλα κηταη το κεφαλη. βγαλε κοντηνεσ φοτογραφιεσ απο τουσ βραχουσ που θα σηναντησεις στιν εφτια που κοιταει. ανηχτα τα ματηα για μηκρα σημαδηα. προσεχε για μεγαλεσ πετρεσ στι πορια αν εχουν σιμαδια πανο τουσ.
-
κυνηγωντασ
@Chris1 σ ευχαριστω ,.. ειδα μια κολονα στο πουθενα κ μου κινησε την περιερια ..την καλημερα μου κ χρονια πολλα.....
-
κυνηγωντασ
Ο/Η @JONY είπε στο κυνηγωντασ:
βολταροντασ στην περιοχη βρεικα αυτη την καλοφιαγμενη κρυψονα [δυστυχοσ αδια ] κ κοντα τησ αυτο το καπακη,...
Φίλε μπήκες μέσα; Εάν δεν μπορείς σφύρα.....να στείλουμε όχημα. Είναι μικρό ή έχει και πιο μέσα;
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
κυνηγωντασ
@μερακλης το ενα ποδι χωραει , μεχρι το γονα λιγο πιο πανο ,, τι να το κανω ειταν ανοιχτο .. χαχα . ετσι το βρεικα
-
κυνηγωντασ
@JONY ένα μενίρ και τίποτα άλλο τώρα αν καποιος το έβαλε σαν σημάδι για απόκρυψη ο Θεός και η ψυχή του!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
κυνηγωντασ
@panasss δεν το βλεπω μενιρ διοτι δεν εινε ιδιο απο ολεσ τοι μεριεσ , απο πισω εχει αλα σχηματα , το ξεχναω ,, δεν θελω να δοσω αφορμη στουσ επιτηδειουσ [καταστροφολογουσ]...καλη ευδομαδα....
-
κυνηγωντασ
@JONY αν ήταν από όλες τις μεριές θα ήταν γλυπτό άγαλμα σωστό βρε jony τα με μενίρ είναι προϊστορικά έργα
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!