Έχω Πρόβλημα με ένα πύργο υπολογιστη , αγοράστηκε καινούργιος πριν 4 χρόνια δούλεψε πέντε μήνες ένα πρόγραμμα δεξαμενών και έπειτα παροπληστικε έως σήμερα , αγόρασα ένα σκληρό ssd και αντικατέστησαν τον παλιό , ο πύργος όμως δεν ανοίγει , προφανώς πιστεύω θα είναι κλειδωμένο το πρόγραμμα από την εταιρεία που το διαχειριζόταν , υπάρχει κάποιος τεχνικός υπολογιστών εδώ στη παρέα ;
-
Πρόβλημα με πύργο υπολογιστη
Ο παλιός σκληρός είχε φορτωμένο το πρόγραμμα των δεξαμενών , δεν μπορούσες να μπεις στο ίντερνετ έβλεπες μόνο τις δεξαμενές και τίποτα άλλο , έβγαλα τον παλιό και έβαλα έναν ssd καινούργιο άδειο και δεν ανοίγει για να του φορτώσω τα καινούργια windows , λέω λοιπόν μήπως είναι πειραγμενος ο πύργος μιας και μου το έφεραν έτοιμο και δεν μπορεί να ανοίξει...
-
@ΒΕΝΖΙΝΑΣ αν τα σύνδεσες όλα σωστά πρέπει να ανοίξει αφού δούλευε πριν. Πίσω το τροφοδοτικό του υπολογιστή πρέπει να έχει έναν μικρό διακόπτη on/off δες τον εκείνο μήπως είναι κλειστός. Αλλιώς μπορεί να έχει καεί καμία μητρική και να μην μπορεί να πάρει μπροστά ή και το ίδιο το τροφοδοτικό.
Ο επιμένων νικά!!!
-
Δες αν όντως έχει πατηθεί το κουμπί στο τροφοδοτικό που λέει ο φίλος. Αν είναι ανοικτό βγάλε το καλώδιο από το τροφοδοτικό για 10 λεπτά και ξαναβαλτο και δοκίμασε να ανοίξεις.
Αν πάλι δεν ανοίξει (να μην ανοίγει καθόλου μιλάμε ε νεκρό τελείως) παίζει να έχει καεί κανένα τροφοδοτικό από καμία υπέρταση και αν είσαι άτυχος να έχει πάρει μαζί του και αλλά μηχανήματα.
Επίσης αν τον είχες σε κανένα υπόγειο κτλ μπορεί να έχει μαζέψει υγρασία. Βάλουν σε κανένα δωμάτιο με καλή θερμοκρασία και μπορεί να αναστηθεί. (Το έχω δει και αυτό)