@goldmaniac Χριστίνα...... έβαλε το θέμα στα σημάδια. Δεν πιστεύω ότι ο Κυριτσης να έχει ανάγκη από διαφήμιση τέτοιου είδους!!! Είναι αρκετά καλός έμπορος και τον προτιμά όλη Ελλάδα,ο καθένας απο την δικιά του πλευρά. Τώρα, εάν νομίζει ο spartakos ότι με πλάγιο τρόπο απευθύνεται σε χαϊβάνια...... καλώς. Την καλησπέρα μου και τα φιλιά μου.
Αρνητική από εμένα πάντως..... στο μέλος
-
Απόκρυψη Αντάρτη
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
Απόκρυψη Αντάρτη
@goldmaniac Από την στιγμή που καποιος ανέβαζει βίντεο σε ένα forum σημαίνει ότι το ανέβασε για να αποτελέσει θέμα συζήτησης. Η όχι? Το βίντεο δεν απευθύνεται στα μέλη του forum? Πολλά μέλη θεώρησαν ότι με αυτό το βίντεο προβάλετε η νοημοσύνη τους και το σχολίασαν. Που ειναι το πρόβλημα?
Το κυνήγι του θησαυρού είναι ένα πολύ δύσκολο άθλημα. «Επιζούν» μόνο οι σκληροτράχηλοι και δυνατοί ( ενίοτε και οι πιο πονηροί ).
-
Απόκρυψη Αντάρτη
@goldmaniac Δέχομαι όλα τα αρνητικά σχόλια , όχι όμως τις προσβολές.Μεγάλη διαφορά. Δες εξ αρχής το τρολαρισμα που όχι μόνο είναι προσβλητικό, Αλλά και εριστικο. Δεν είχα θέμα να γράψει ότι θέλει αρνητικό. Έχω το τρόπο να απαντήσω χωρίς να τονπροσβάλλω. Όπως και να έχει λυπάμαι για το επίπεδο που έχει ο συγκεκριμένος. Εφόσον έχει θέμα προσωπικό με μένα, ας βγει από την ανωνυμία του να τα πούμε face to face και του λύνω όλες τις απορίες σε όποιο επίπεδο επιθυμεί. Η συμπεριφορά μου εξαρτάται πάντα από τον άλλον και όχι η προσωπικότητα μου. Ας βγει από την ανωνυμία του, κι εγώ εδώ είμαι. Πλέον δε του ξανά απαντώ όπως και να έχει.