τι βγαζουν οι τυποι απο εκει?
-
τι κανουν οι τυποι???
Ημιπολύτιμος λίθος. Παράνομο αυτό που κάνουν αλλά τουλάχιστον κάνουν κάτι δεν μένουν άπραγοι. Και στην Μαρώνεια Κομοτηνής βρίσκεις...... Τον ίδιο λίθο.. πουθενά αλλού. Το Λαύριο είναι ένας θησαυρός όλο!!!
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
πριν 6 χρόνια Φήμη: 565 | Δημοσιεύσεις: 1,683 -
τι κανουν οι τυποι???
γιατι παρανομο? επειδη μπηκαν στο λατομειο? οχι θα περιμενουν τους γερμαναραδες τους νομιμους. ξερεις πως λεγετε??
πριν 6 χρόνια Φήμη: 106 | Δημοσιεύσεις: 2,261 -
τι κανουν οι τυποι???
Το ορυκτό που έβγαλαν; Κονιχαλκιτης με θειοδη χαλαζία αλλά και κάτι άλλο...... που βγαίνει και Μαρώνεια. Καλά κάνουν...... είναι παράνομο διότι ούτε μέτρα ασφαλείας έχουν αλλά και απαγορεύεται η είσοδος.
Η γνώμη μου.... Θα έκανα ακριβώς το ίδιο εάν ήμουν στο Λαύριοκαι εας ήμουν παράνομος. Εδώ μόνο χρυσό έχουμε, χχιχιχιι βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια.Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
πριν 6 χρόνια Φήμη: 565 | Δημοσιεύσεις: 1,683 -
τι κανουν οι τυποι???
Ο/Η @manosgr είπε στο τι κανουν οι τυποι???:
γιατι παρανομο? επειδη μπηκαν στο λατομειο? οχι θα περιμενουν τους γερμαναραδες τους νομιμους. ξερεις πως λεγετε??
Ίσως η καμπάνα να είναι μεγαλύτερη από το να σκάβεις χωρίς άδεια για λίρες!
Γιατί εδώ είναι σίγουρο το αποτέλεσμα πάει περίπατο ο ενδεχόμενος δόλος και
Γίνεται δόλος! Διαφυγόντα κέρδη έτσι θα σε αφήσουν χωρίς δώρο!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!πριν 6 χρόνια Φήμη: 3,701 | Δημοσιεύσεις: 9,236