Καλησπέρα στην παρέα ! Για ποιο λόγο υπήρχε προτιμηση σε εκκλησίες Άγιος Γεώργιος και Αγία Παρασκευή για τοποθέτηση "αποκρυψεων" ; Δεν το έχω ψάξει πολύ, απλά να είναι τυχαίο ; Καλή συνέχεια .
-
Τυχαίο η όχι ;
Από ότι έχει πάρει το μάτι μου και Άι Λιας έπαιξε πολύ. Και σε κάτι άρθρα διάβασα ότι κάποιοι είχαν ξηλώσει τα πατώματα από όλους τους Αγίους Αναργύρους στον κάτω Όλυμπο η κάτι τέτοιο τώρα τελευταία.
Φαντάζομαι το ότι κάποιοι Αγιοι επαναλαμβάνονται έχει να κάνει με το ότι υπάρχουν περισσότερες εκκλησίες για αυτούς τους Αγίους. Πχ Αι Λια έχουν όλες οι κορυφές. -
Τυχαίο η όχι ;
@naivethief
Καλησπέρα φίλε μου, γνωρίζω και για προφήτη Ηλια, αλλά πιο πολύ τις δύο προαναφερθείσες . Το μόνο σίγουρο για τις εκκλησίες είναι ότι ανέκαθεν ήταν σταθερά και αναλλοίωτα στο χρονο, εκτός αν την πάτησαν σε κάποιες περιπτώσεις και είται βρέθηκαν στο επίκεντρο Δημοσίων έργων π.χ. Δ Ε.Η. με υδροηλεκτρικα εργοστασια, είται σε περιοχές που υπέστησαν καθίζηση και γκρεμίστηκαν . Καλή συνέχεια ! -
Τυχαίο η όχι ;
@naivethief
Το θέμα είναι να βάλουμε εμείς γκολ στα λιρονια π.χ. mangojingo - λιρονια τελικό 1 - 0 ! -
Τυχαίο η όχι ;
Ο/Η @mangojingo είπε στο Τυχαίο η όχι ;:
αποκρυψεων
Ο Γιώργης στις διασταυρώσεις είναι τα σημεία που αναροτιεσαι και τώρα κατά που? Τι με περιμένει από εδώ και πέρα είναι ο φόβος το αν διάλεξες τον σωστό και κάπου εκεί η μεγάλη απόφαση για να ξεφορτώσει!
Κάτι παρόμοιο και η Παρασκευή από εδώ και πέρα βγαίνω στο γυμνό με βλέπουν από παντού και χάθηκα να ξεφορτωθώ για να έχω ελευθερία κινήσεων?
Όχι δεν υπήρξε κάποια ιδιαίτερη προτίμηση σε κάποια εκκλησία εκτός από την ανθρώπινη αδυναμία το να θεωρεί κάποιον ως προστάτη ο εκάστοτε κομιστής!
αν το λοιπόν γνωρίζεις οικογενειακές πτυχές του τότε είναι ένα + στην έρευνα σου!
Το να εφάρμοσα και δεν βγήκα χαμένος!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Τυχαίο η όχι ;
@Dark-Rider Καλησπέρα φίλε μου. Κάθε άποψη και γνώμη δέκτη, απλά ρωτησα γιατί κάποιος εκτός φόρουμ μου είπε αυτους τους Αγίους. Εν πάση περιπτώσει δεν κολαω σ' αυτό. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου και το σκεπτικό του. Επί τη ευκαιρία διερευνώ μια υπόθεση μπορεί και 20 + ετων, όπου ένας παππούς, ο οποίος πιθανότατα έχει αποδημήσει εις Κύριον, αντάρτης, από ενα χωριό, έβγαζε κατά διαστήματα λιρονια από "καβαντζα" εντός δασικής έκτασης, μπορει δική του, μπορεί αλλού που γνώριζε. Αυτό διέρρευσε από αυτόν που τον πήγαινε με όχημα "πέριξ" της επίμαχης περιοχής, όταν κάποια στιγμή είδε κάποιες στη χούφτα του παππού, χωρίς να τις δείξει ο παππούς, κατά λάθος που λέμε. Ο παππούς εξαφανίζονταν για 15 - 10 λεπτά και επέστρεφε για να φύγει . Αυτό το αναφέρω γιατί ο παππούς αυτός έμενε αρκετά μακριά από το "επίμαχο" σημειο, πράγμα που άλλος πιθανόν δεν θα έκανε, για να ελέγχει καλύτερα σε χώρο δικό του την καβαντζα, άρα το σημείο θα ήταν πέραν κάθε υποψίας η πολύ καλά καμουφλαρισμένο. Καλή συνέχεια .
-
Τυχαίο η όχι ;
@mangojingo Συνήθως οι ταρίφες είναι κουτσομπόληδες αλλά και μυθομανείς, βλέπεις σερβίρουν βασικά το όχημα να κινείται και το αγώγι ξυπνά (λαδώνει) τον αγωγιάτη!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Τυχαίο η όχι ;
@panasss Καλησπέρα σας ! Για τίποτα δεν αμφιβάλω και για τίποτα δεν είμαι σιγουρος, ελλείψει αποδεικτικών η έγκυρων στοιχείων προς απόδειξη η μη, των ιστοριών σαν αυτή. Τώρα αν ήταν ταρίφας η όχι και αυτό δεν το γνωρίζω με σιγουρια, μπορεί και κάποιος συνχωριανος του να τον πήγαινε. Αυτη την ιστορία την άκουσα και παλαιότερα από 2 ατομα, τα οποία προσέγγισαν αυτόν που μετέφερε τον παππού, τους πήγε στα "περιξ", αλλά αυτοί άκρη δεν έβγαλαν . Όπως και να 'χει ο καθένας παίζει το "παιχνίδι" του και επ' ωφέλεια του. Έχω ραβδοσκοπικη ένδειξη σε "υποπτο" σημείο της επίμαχης περιοχής , αλλά η προσέγγιση είναι δύσκολη και κυκλοφορούν αγρίμια ! Πιθανολογω ότι είναι η σε κρύπτη εντός εδάφους η σε κορμό καθώς μεγάλες πέτρες εκεί δεν έχει. Καλή συνέχεια !
-
Τυχαίο η όχι ;
@mangojingo
Εμένα γιατί η ερώτηση σου και τα σχόλια σου δε με πείθουν ;"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
Τυχαίο η όχι ;
@mangojingo Παρομοια ιστορια κυνηγαει φιλος στην Ημαθια
Mark Twain — ‘Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience.’
-
Τυχαίο η όχι ;
@moyia Καλησπέρα σε ποιο τομέα δεν σε πείθει το ερώτημα και η ιστορία που ανέφερα ;
Το ερώτημα ήταν συγκεκριμένο και προσωπικο και είχα αυτή την απορία. Που δεν ευσταθεί ; Η ιστορία δεν συνδέεται και είναι ανεξάρτητη με το ερώτημα . Αν ευσταθεί η όχι αυτό είναι ένα θέμα όπως και οι περισσότερες που δεν έχουν ντοκουμέντα γραπτά. Αυτές είναι και αναπόδεικτες μέχρι να επιβεβαιωθούν με ευρύματα αν και εφόσον είναι εφικτό . Καλή συνέχεια .