οποσ ξερετε καποτε στα πεδικα μου χρονια ειχα την τιχη [κ την κλοτσησα] να βρω ενα χαρτη μετα απο πλιροφορια το εβαλα εδω , κ να μην τα πολυ λεμε ενδιαφερθικε καπιοσ να δοση τη << λιση >>
ερθε απο θεσαλονικη στο χοριο μου οπου εχω βρει το χαρτη ειδε το μεροσ δεν πραξαμε , εφυγε...μετα απο καπια χρονια στελνει μην ,λεει βγαλε φωτο το βραχο κ θα σου πω ποσ θα γεινεισ πλουσιοσ ..βγαζω κ εγω διο-τρισ φωτο κ τοισ στελω , μου λεει μπενεισ εκει περεισ τα κασονια , εγω ποτε δεν τον πιστεψα γιατι οταν ερθε εδω το εστροσε στα τσιπουρα κ ξεχασε τα παντα ..
μια μερα τορα , πριν 1 μηνα περασα μ τα σκυλια μου βολτα απο το μεροσ ειδα ενα πραμα κ τρομαξα , ο τιποσ εχει στιλει αλουσ στο μεροσ , κ εχουν κανει μεγαλη κατραχουρα ..
τον πηρα τιλ κ λεει δεν με περιμενεσ καλα , δεν με εβαλεσ σε καλο ξενοδοχιο κκκκ να ντρεπετε ο τυποσ γιατι μ ρεζιλεψε κ με τουσ φιλουσ μου , τον πηραν σαν λιτη κ φερθηκε αλυτησ , ενοχλουσε κ τοισ γινεκεσ εκει που πηγε ,. ντροπη του ..δεν φοβαμε , αμα θελει ασ στιλει τουσ τυπουσ εδω ξερει που μενω..θα βαλω κ φωτο το μεροσ που ελεγε κ μετα τι εχει κανει εκει ...
-
ντροπη σ αυτουσ που πραζουν ετσι ..
-
@soulis1 δεν βαριεσε αδερφε , υγεια να υπαρχει , μια εμπυρια ,,την αλη φορα θα ειμαστε πιο προσεχτικοι...
ΚΑΠΟΤΕ ΒΟΗΘΑΓΑΜΕ κ αυτοσ μασ γ-----αγε ! -
@VAN δεν σε ταεισα δεν ερθεσ στα μεροι μου , απλοσ συμπαρασταθηκαμε στο μελοσ που ειχε προβλημα [γιατι τον ειδα απο κοντα ] κ αυτοσ ...................
-
@JONY ωραια, αλλα να τα γραφεις ολα. δεν εδωσες μονο εσυ, τωρα οπως το ανεβασες το θεμα να το δειξεις στην κορη σου που ειναι δικηγορος, και να σου πει τι εχεις κανει.
-
@JONY Καλημέρα φίλε
Για κάποιον που είναι νέος στο Φόρουμ
Δεν θα καταλάβει ότι δεν έχει σχέση ο βαγκελης με τον άνθρωπο που δεν σου φέρθηκε σωστά .
Η φωτογραφία που εβαλες στοχοποίη λάθος άνθρωπο μμιας και η μονη ανάμιξη που είχε με τον άνθρωπο ήταν να δωση τον λογαριασμό του σαν ταμιας του Συλλόγου .Καλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
Όντως αν κάποιος διαβάσει την ανάρτηση και δει και την απόδειξη θα θεωρήσει πως είναι αναμεμειγμενος και ο @VAN.
Θα πρέπει να έχει διαβάσει το άρθρο που είχαν προθυμοποιηθει καποια ατομα να βοηθησουν σε ενα οικογενοιακο προβλημα για να καταλαβει πως ειναι δυο ξεχωριστα γεγονοτα. -
@thannos81 Καλημέρα ο Τζόνι δεν στοχοποιήσε τον βαν επίτηδες
Απλός όπως ανέφερα Ποιο πάνω δεν διατύπωσε η μαλον δεν φωτογράφησε σωστά τον άνθρωπο που τον έριξε
Με αποτέλεσμα κάποιοι να θεωρήσουμε ότι ο βαν είχε συμετοχηΚαλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβει ο καθένας μας ότι μια φωτογραφία περιέχει πολλές πληροφορίες
Οπος χρόνο .με τι τραβήχτηκε. Και αν είναι από κινητό με ενεργοποίηση του GPS και συντεταγμένεςΚαλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1