Καλησπέρα κ καλό μηνα.βρεθηκε αυτό το σημάδι από φιλο.στην περιοχή του είχανε παλιότερα κάτι παππούδες ότι ψάχναμε για ένα δέντρο με 3 καρφιά.πιστευετε ότι έχουνε σχέση μεταξύ τους?
-
Σταυρος
@panosgold το κτήσμα μόνο τον σταυρό έχει?
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Σταυρος
@panosgold με σπασμένο τηλ δεν κάνουμε τίποτα ! Να το πάρεις επάνω σου Να τον ρωτήσεις γιατί η τεχνοτροπία του είναι διαφορετική και ίσως βγάλει λαυράκι?
Σταυρος
@panasss ναι συμφωνώ εαυτό που λες.απλα έγραψα αυτά που γνωρίζω μέχρι στιγμής.εκτως του ότι πρέπει να ψάξουμε κ για κάποιο άλλο σημάδι.πως θα κινηθώ μετά ?
-
Σταυρος
@panosgold θαρρώ ότι θα κινηθείτε σύμφωνα με αυτά που θα διαβάσουμε και τις ερμηνείες που θα δοθούν θέλω και μια. απο δάπεδο μεχρι σταυρό
Σταυρος
Ο/Η @panosgold είπε στο Σταυρος:
Καλησπέρα κ καλό μηνα.βρεθηκε αυτό το σημάδι από φιλο.στην περιοχή του είχανε παλιότερα κάτι παππούδες ότι ψάχναμε για ένα δέντρο με 3 καρφιά.πιστευετε ότι έχουνε σχέση μεταξύ τους?
Πάντως η φωτογραφία είναι σαν χίλιες λέξεις, εάν ήταν ποιο καθαρή θα ήταν λίγο καλύτερη και ένα μέτρο ποιο πίσω. Στην συγκεκριμένη πέτρα με τον σταυρό φαίνεται να έχει εμφανιστεί λευκός η κοινός χαλαζίας...... λέει πολλά για την περιοχή και τα Νερά της. Εάν μπορείς να βγάλεις μια φώτο από 1 η 2 μέτρα πίσω..... θα ήταν πολύ ενδιαφέρων, εκτός εάν πατάς νερό.
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
Σταυρος
@panasss οκ όταν θα πάω εγώ θα τα κανονίσω ολα.αυτος δεν ξέρει από τετοια.γιαυτο κ έβγαλε αυτήν την φωτό.
-
Σταυρος
@μερακλης δεν γνωρίζω την ακριβής τοποθεσία.οταν πάω εγώ θα δω κ την πέτρα κ φωτό θα βγάλω.αλλα σε περίπτωση που δεν έχει άλλο σημάδι τι κάνω.
-
Σταυρος
Ο/Η @panosgold είπε στο Σταυρος:
@μερακλης δεν γνωρίζω την ακριβής τοποθεσία.οταν πάω εγώ θα δω κ την πέτρα κ φωτό θα βγάλω.αλλα σε περίπτωση που δεν έχει άλλο σημάδι τι κάνω.
Δεν ξέρω από σημάδια για να σου πω τι να κάνεις. Απλώς μου άρεσε που η πέτρα έχει χαλαζία... πάνω της. Δείχνει ότι υπάρχει παρουσία.... υγρού στοιχείου δίπλα σε αυτήν.
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
Σταυρος
@JONY μπράβο σου που το ανακάλυψες πάντως. Φίλε @panosgold ο φίλος σου μάλλον δεν σου τα λέει και πολύ σωστά εκτός αν και αυτός εξαπατήθηκε.
Ο επιμένων νικά!!!
-
Σταυρος
@panosgold μην ασχολήσε φίλε μου καθόλου έτσι φένεται ότι είναι η ίδια ακριβώς φωτογραφία από το ιντερνετ copy paste. Όλοι μας μπορούμε να την πατήσουμε ευτυχώς το βρήκε ο φίλος ο @JONY.
Ο επιμένων νικά!!!
-
Σταυρος
@loukilouk πριν τον στείλεις κάνε του λίγο πλάκα και εσύ να δεις τι θα σου πει.
Ο επιμένων νικά!!!
-
Σταυρος
@panosgold από κάτι τέτοια σπαζομαστε και δεν σου κάνει όρεξη να ξανα γράψεις! Τα κάποιος φίλος θέλει βοήθεια κομμένα δια ροπάλου το αυτό και χωρίς φωτογραφίες! Αν θέλετε να υπάρχει σωστή αντιμετώπιση στα θέματα διαφορετικά να το γυρίσουμε στην πλάκα και στα ανέκδοτα!! !
Σταυρος
@panasss τι να κάνω με τους βλάκες που μπλέκω.μαλλον μου την έκανε γιατί τον είχα γραμμένο εδώ κ καιρό κ με ψαρωσε. Δεν μπορείς να φανταστείς πως νιώθω ότι με κοροιδεψε.αυτος με είχε στείλει κ την φωτο με την κολόνα κ ούτε εκεί με πήγε .