Καλημέρα στην παρέα ! Τι είναι η "κλειδα" και πως μας βοηθά στην παραπέρα αναζήτηση ; Θα ήθελα μια απαντηση, για να μην κάνω "εικασίες", το δυνατόν πιο απλή και κατατοπιστική ! Σας ευχαριστώ !
-
Κλειδα
@VAN
Καλησπερα, δεν έχω κάτι υπ' οψην μου, απλά ρωτησα. Τέλος πάντων, αν θέλει κάποιος γενικά να μου απαντήσει καλώς αν όχι παλι
καλώς. -
Κλειδα
@mangojingo αν τα λεφτά είναι λίγα το κλειδί είναι μικρό τώρα αν είναι πολλά και έχουμε κανά τεράστιο χρηματοκιβωτιο τότε είναι τεράστιο και το λέμε κλειδα δεν πιστεύω να το πιστεψες ?
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Κλειδα
@mangojingo λέγεται και ένα κόκκαλο που έχουμε....😂😂
Όταν όλα φαίνονται ότι είναι εναντίον σου, να θυμάσαι ότι το αεροπλάνο απογειώνεται με αντίθετο άνεμο.
-
Κλειδα
@ntinos-r
Βεβαίως ..... σε λίγο θα κάνουμε και σεμινάρια τηλεϊατρικής, κ.α., πλην του αντικειμένου μας !
Να ' σαι καλά ! -
Κλειδα
@mangojingo
αυτο το τριγωνο που κλινη την αψιδα κ κραταει τη γεφυρα ορθια , το λεγαν κλειδα η κλειδι... -
Κλειδα
@mangojingo κλειδα λέμε την λέξη πρόταση που είναι η αφετηρία για κάποιον κώδικα. δεν είναι δεσμευτικό να υπάρχει μόνο μία ανάλογα γινοντε πολλές εναλλαγές τουμπαρισ ματα που λέμε χοντρικά είναι το συνθηματικό
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Κλειδα
@panasss
Σας ευχαριστώ πολύ και εσάς ! Κάτι τέτοιο υποπτευομουν αλλά δεν ήμουν σίγουρος ! Καλή συνέχεια !