-
Αν έχεις μ@λ@κ@ γείτονα...
@Phase2 Φιλε μην σου κανει εντυπωση.....Εχω κι εγω κατι τετοιους γειτονους......Ευτυχως οχι σε φαση καταγγελιας αλλα μου πρηζουν τα αρχ.....ια κατι φορες για το ποτε θα κοψω τα χορταρια στο οικοπεδο που εχω διπλα απο το σπιτι μου......Δεν βλεπουν τα καρ.....ια οτι φευγω νυχτα για δουλεια και οτι γυριζω τις περισσοτερες φορες παλι νυχτα και ειδικα τον τελευταιο καιρο δεν εχω ουτε Σαββατοκυριακα ελευθερα......Και τους εχω πει, "αν δεν εχετε με τι να ασχοληθειτε, δειτε μια τσοντα στο ιντερνετ η εστω σε DVD, δεν ειναι κακο....."
-
@MariosRen για να λέμε την αλήθεια, τα χόρτα είναι όντως μεγάλα όπως και τα δέντρα, αλλά να είσαι σίγουρος ότι δεν ενοχλούν κανέναν άλλον εκτός από τον μακάκα.
Το επόμενο που θα κάνω μιας και είμαι σε διακοπές και έχω όρεξη, ειναι να γράψω στο οικόπεδο μου με άσπρη μπογιά ένα τεράστιο ( το οικόπεδο είναι 21 μέτρα πρόσοψη και 40 μέτρα βάθος) μήνυμα που θα φαίνεται και από το Google earth "ΈΧΩ ΜΑΛΑΚΑ ΓΕΊΤΟΝΑ". -
@Dark-Rider Φιλε μου καλε αφου το ξερεις οτι η @γαμι@ ειναι η αιτια για πολλα δεινα στον πλανητη μας.....Και οσο για τις κοτουλες που λες, οντως εχεις απολυτο δικιο και ετσι ηταν τα παλια χρονια.....Τουλαχιστον ο γερος μου ο συγχωρεμενος μεχρι και που πεθανε ειχε παντα 5-6 κοτουλες στο σπιτι και για τα αυγα αλλα και για φαγητο.....Αυτο προσπαθουσα να κανω κι εγω μεχρι περυσι αλλα η μ@λακι@ με εμενα ηταν το οτι ενω οι κοτες λιγοστευαν καθε βδομαδα, εγω αγοραζα κοτοπουλο απο το σουπερ μαρκετ για να φαω.....!!!! Οσο για τα αυγα.....;;;;Ασε καλυτερα.....Ετρωγα ομελετα μια φορα τον μηνα......!!!! Ποτε δεν καταλαβα το γιατι μεχρι που πριν κανα μηνα αρχισε ενας γειτονας να με ρωταει συνεχεια γιατι δεν εχω παρει κοτες φετος και αν εχω σκοπο να ξαναπαρω.....!!!!Καταλαβες.....;;;;!!!!Χαχαχαχα.......!!!!
-
@Phase2
Το βρισιμο είναι προσβολή της προσωπικότητας και μπορεί κάλλιστα να σε καταγγέλλει και να σε μηνύσει.Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
Ο/Η @GoldHunter είπε στο Αν έχεις μ@λ@κ@ γείτονα...:
@Phase2
Το βρισιμο είναι προσβολή της προσωπικότητας και μπορεί κάλλιστα να σε καταγγέλλει και να σε μηνύσει.Απαλλάσσει λόγο αμφιβολίας δεν διευκρινηζει ποιον γείτονα και αν είναι στο εξοχικό η στην πόλη ! Αφήστε τους ανθρώπους να εκτονοθουν δηλαδή σώνει και καλά να πάει στο γήπεδο να βριζει ? Τι είστε εσείς ρε μη δείτε στραβω αμέσως να τον επανεφερετε στην τάξη Χαχαχαχαχσ
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
@Phase2
Το βρισιμο είναι προσβολή της προσωπικότητας και μπορεί κάλλιστα να σε καταγγέλλει και να σε μηνύσει....αυτό περιμένω φίλε μου για να πέσει στην παγίδα μου.
-
Ο/Η @naivethief είπε στο Αν έχεις μ@λ@κ@ γείτονα...:
Η φωτογραφία έχει αρχίσει να κυκλοφορεί στο Facebook πάντως 😂
...είναι μόνο η αρχή.
Μόλις ολοκληρώσω το συμμάζεμα της "ζούγκλας", σειρά έχει όπως έγραψα πιο πάνω το "ΈΧΩ Μ@Λ@Κ@ ΓΕΊΤΟΝΑ" που θα φαίνεται από το google earth.
Εκεί να δεις δημοσιότητα. -
Ο/Η @djt8281 είπε στο Αν έχεις μ@λ@κ@ γείτονα...:
@GoldHunter Συμφωνω απολυτα μαζι σου.Δεν παει ετσι μια σου και μια μου.Δεν βγαζει πουθενα !
Έχεις άδικο γιατί δεν γνωρίζεις τον συγκεκριμένο γείτονα μου.
-
Ο/Η @panasss είπε στο Αν έχεις μ@λ@κ@ γείτονα...:
@Phase2
Το βρισιμο είναι προσβολή της προσωπικότητας και μπορεί κάλλιστα να σε καταγγέλλει και να σε μηνύσει.Απαλλάσσει λόγο αμφιβολίας δεν διευκρινηζει ποιον γείτονα και αν είναι στο εξοχικό η στην πόλη ! Αφήστε τους ανθρώπους να εκτονοθουν δηλαδή σώνει και καλά να πάει στο γήπεδο να βριζει ? Τι είστε εσείς ρε μη δείτε στραβω αμέσως να τον επανεφερετε στην τάξη Χαχαχαχαχσ
Φίλε @panasss δεν είναι του χαρακτήρα μου να βρίζω.
Με πείραξε γιατί ενώ όλοι εκεί οι γείτονες έχουν το τηλέφωνο μου, προτίμησε αντί να επικοινωνήσει μαζί μου, να κάνει καταγγελία.
Δεν μου αρέσει η ρουφιανιά και αυτός ήταν ο πιο ήπιος τρόπος αντίδρασης μου. Θα μπορούσα και εγώ να κάνω κάτι ανάλογο μιας και η αυθαιρεσία πάει σύννεφο στο δικό του οικόπεδο, αλλά ρουφιανος δεν υπήρξα ούτε θα γίνω ποτέ... -
Ο γείτονας σκέφτεται το ίδιο με εσένα. Χάχα, έχει πλάκα... όμως. Έγινε η δουλειά του;;; Τότε αυτός είναι κερδισμένος!!! Έγινε η δικιά σου;;;
Εάν δεις να καίγεται ένα σπίτι δεν παίρνεις τον ιδιοκτήτη, την πυροσβεστική παίρνεις και μετά όποιον θες. Ο νόμος δεν κοιτάει εξαιρέσεις, όταν και εφόσον εφαρμόζεται.
Δες και την απέναντι πλευρά και όχι μόνο την δικιά σου και υποκειμενικός θα γίνεις αντικειμενικος.
Εάν δεν είναι έτσι τα πράγματα, τότε είναι κ. λ. παιδο και μπορεί να έχει διαφορές μαζί σου ή βγάζει το άχτι του..
Πάντως ωραία εκτύπωση....Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
Ο/Η @μερακλης είπε στο Αν έχεις μ@λ@κ@ γείτονα...:
Πάντως ωραία εκτύπωση....
...που να δεις και αυτό που ετοιμάζω στο έδαφος του οικοπέδου.
Πάντως 4 ημέρες μετά την τοποθέτηση, είναι ακόμα στην θέση του.