@demis οκ
-
md σχεδια
@omerta13_12 στην αγγλία ειχαμε βρει και απλους και h
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
md σχεδια
Ο/Η @taxma1981 είπε στο md σχεδια:
Ωραιο μηχανημα το γραδιομετρο
Να ξέραμε και το τι μπορεί να κάνει στη δουλειά μας
-
md σχεδια
@omerta13_12 @Dark-Rider ένα abem terrameter Κάτι τέτοιο μου είπαν...Έτσι ρώτησα απο περιέργεια μήπως έχει πάρει κάτι το αυτι σας....όσο για τα κρατικά μόνο μυστικά δεν μένουν...χεσε μέσα...
Όταν όλα φαίνονται ότι είναι εναντίον σου, να θυμάσαι ότι το αεροπλάνο απογειώνεται με αντίθετο άνεμο.
-
md σχεδια
Ο/Η @ntinos-r είπε στο md σχεδια:
@omerta13_12 @Dark-Rider ένα abem terrameter Κάτι τέτοιο μου είπαν...Έτσι ρώτησα απο περιέργεια μήπως έχει πάρει κάτι το αυτι σας....όσο για τα κρατικά μόνο μυστικά δεν μένουν...χεσε μέσα...
Χαχαχα μυστικά καλα κρυμμένες σήμερα βρίσκονται μονο η λίρες,ολα τα αλλα τα ξερει ακομα και η κουτσή Μαρία!! Οσο για το μηχάνημα ναι τέτοιο είναι κ αυτό που σου είπαν με πασαλακια (μετρητής αντίστασης γής) καλο ειναι αλλα θελει πολλες ώρες εκπαίδευσης για να το μαθεις καλα!
-
md σχεδια
@ntinos-r είναι από τα καλύτερα γεωφυσικα. Πολύ καλή εταιρία. Τον Μ..... ο από Αθήνα ρώτησες;;;
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
md σχεδια
@omerta13_12 το έκανα... αλλά δεν αξίζει για εμένα. Τον μήνα που δημοσιεύτηκε από το περιοδικό το 2004 πέθανε και ο σχεδιαστής του.
Εάν κάνεις γραδιομετρο έχει κάτι ωραία ρώσικα η πολωνικά δωρεάν.
ΚαλημέραΌλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
md σχεδια
@μερακλης Όχι φίλε...επάνω σε συζήτηση το έμαθα ότι το έχουν αυτό..δεν ρώτησα....πάντως είναι πολύ καλό...
Όταν όλα φαίνονται ότι είναι εναντίον σου, να θυμάσαι ότι το αεροπλάνο απογειώνεται με αντίθετο άνεμο.
-
md σχεδια
Ο/Η @μερακλης είπε στο md σχεδια:
@omerta13_12 το έκανα... αλλά δεν αξίζει για εμένα. Τον μήνα που δημοσιεύτηκε από το περιοδικό το 2004 πέθανε και ο σχεδιαστής του.
Εάν κάνεις γραδιομετρο έχει κάτι ωραία ρώσικα η πολωνικά δωρεάν.
ΚαλημέραΚαι σε ξένο φόρουμ που διάβασα αυτό κατάλαβα ότι δεν αξίζει,αλλα μιας και εχω τα υλικά ποιο πολύ απο περιέργεια ήθελα να το φτιάξω γιατι δεν είχα ποτε μαγνητομετρο!αυτα τα γραδιομετρα που μπορω να τα βρω?παντός αν βρεις το hex στείλτο μου σε Μύνημα η εδώ όπου θές!
-
md σχεδια
@μερακλης filemou thelw na ftiaxo mia moni verga ilektroniki xeris autes pou kounas dexiaaristera kai an vri kati memartirapada na exeiena kolima na krataei katalavenis ti enow .exeis kapio sxedio i plaketaki giauto? seeuxaristw
-
md σχεδια
Ο/Η @arxontas2111 είπε στο md σχεδια:
@μερακλης filemou thelw na ftiaxo mia moni verga ilektroniki xeris autes pou kounas dexiaaristera kai an vri kati memartirapada na exeiena kolima na krataei katalavenis ti enow .exeis kapio sxedio i plaketaki giauto? seeuxaristw
Δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς αλλά στο περίπου. Τι χρειάζεσαι; Γεννήτρια, λήψη πεδίου,.... Βέργα τι εννοείς;
Σαν αυτό η κλασικό;
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
md σχεδια
@μερακλης koita logika lipsi paidiou exei parei enasfilos ena ftiaxto einai miaverga pou apo pano exeienakoutaki me enaplaketaki kaidio 9voltesmpataries apo katw vidonei kapious martires kaiexei kai krokodilakia kosakia gia napianei tous martires aftin ti verga tin pas dexia aristera kai molis parei kapio sima katalavenis oti magoni.katalaves ti sou zitaw?