Ο/Η @Dark-Rider είπε στο Υπάρχουν τελικά ;:
Ο/Η @omerta13_12 είπε στο Υπάρχουν τελικά ;:
Είτε είναι ατομικές είτε είναι ομαδικές οι αποκρύψεις ενα είναι το σημαντικότερο πρόβλημα,το να έρθουμε στή θέση αυτόν που κρατούσαν τα κιβώτια για να πάνε να τα κρύψουν,εκεί πιστεύω ότι είναι ολο το μυστικό!Δυο πράγματα ειναι σημαντικά πάνω σε μία σωστή και πετυχημένη έρευνα 80% το "διάβασμα" η παρατήρηση του χωρου που ψάχνουμε και ενα 20% το μηχάνημα! Την τύχη προσωπικά εγω την αφήνω απ έξω γιατί η αποκρύψεις κιβωτίων ήταν κρυμμένες και όχι χαμένες αρα στο θέμα χρυσών λιρών κερδίζει η εμπειρία και όχι τύχη!Την τύχη θα την βρεί καποιος που αγοράζει ενα σπίτι παλιό γκρεμίζει τον τοίχο και βρίσκει μια ατομική αποκρύψει (10-20 λιρων) αυτα ναι ειναι θεμα τύχης αλλα μέχρι εκεί ομως, η μεγάλες αποκρύψεις στα βουνά δεν θέλουν τύχη θελουν μελέτη και πολλές ώρες έρευνας!
.....και όμως φίλε ...και στα βουνά θέλει να έχεις τύχη...
Πολλά έφυγαν και από εκεί(από τα βουνά)λόγο τύχης όταν έγιναν νέοι δρόμοι...διαπλατύνσεις μονοπατιών από σκαπτικά μηχανήματα...κτλ κτλ..
Αν θα μπορούσες να βάλεις πάνω σε μια ζυγαριά από την μία αυτά που βγήκαν κατά τύχη και από την άλλη αυτά που βρέθηκαν από ανιχνευτές μετάλλων τότε θα γέλαγες πικρά όταν θα έβλεπες το αποτέλεσμα...
Κοιτα φίλε όπου φτιάχνουν δρόμους και βλέπεις σκαπτικα μηχανήματα παντα θα ακούσεις μετα ότι "Να εκει έσκαψαν να ανοίξουν δρόμο και βρήκαν κιβώτια" αυτα φίλε μου που ακούγονται σε όλοι την Ελλάδα και ειδικά στα χωριά επαρχίες τα ποιο πολλα αν οχι ολα ειναι ψέματα "να χουμε να λεμε" κουβέντες του καφενείου με λίγα λόγια!Στην ζυγαριά αν βάλουμε τους αληθείς στόχους που βρέθηκαν πράγματι απο τυχη,με τους στόχους φαντάσματα, φήμες,ακουσα,μου ειπαν, κτλπ εκεί πίστεψε με θα ερχόσουν μαζί μού να γελούσες πίκρα...