εδρασέ προς κατερινη και κατω και βορεια εχω το οδοιπορικο,ολο απο στομα παππου , μου λειπουν οι πληροφοριες, για τον καπεταν Βραχο, και 1 ξοκλησι εκει παλι προς κατερινη ,
-
καλημερα 1 βοηθεια αν μπωρειτε, ψαχνο πληροφοριες για τον Καπεταν Βραχος
Ίσως εννοείς αυτόν.
Βράχος: Αντιστασιακό ψευδώνυμο του Πολυχρόνη Χαρατσίδη. Την περίοδο της Κατοχής ήταν
στέλεχος του ΚΚΕ στην Κεντρική Μακεδονία. Το 1943 ήταν πολιτικός καθοδηγητής
(εκπρόσωπος του ΕΑΜ) στο 13ο Σύνταγμα του ΕΛΑΣ στην περιοχή του Κιλκίς. Τον Απρίλιο του
1944 ανέλαβε γραμματέας της ΕΔΑ (Επιτροπή Διαφώτισης Ανταρτών) της ΧΙ Μεραρχίας του
ΕΛΑΣ. Πέθανε στην Τσεχοσλοβακία. -
Για σας παιδιά.
Πρέπει να κάνουμε ποδαρικό σωστά, εδώ Πέρα.
Απο 1 σημείο και μετα πάμε βάση -οδηγιων .θελη καταλυμα,σκυλάκια για ξεκάρφωμα, εχεμυθα άτομα, με καλο σκοπο, και λίγο αναζήτηση. 1000καλοί ας προσέλθουν . Αυτο Που θέλω εγώ είναι να γινη σωστά ,και ας παρη και 1 βδομάδα που λέει ο λόγος .δε θέλω άγχος κανένα ...από τα στραβά τα γνωστά. κανονίστε 1 ομάδα τημια και Πάμε. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα τα ΠΜ και για της απάντησης παιδιά.Αλο τα ματια, του λαγου, κ' αλο της Κουκουβαγιας.
-
Παιδια βαζω εγω το τερμα της διαδρομης με. Σταθερα σημεια 3.το 1 ει αι ο στοχος.απτα 3. Με μενα οδηγο προς το τελικο σημειο παμε.δεν ειναι λιγα τα λεφτα. 1000 καλοι ας προσελθουν ρουφ ομως κανενας καλη συνεχεια σε οσους δεν σας περνη ο υπνος
Αλο τα ματια, του λαγου, κ' αλο της Κουκουβαγιας.
-
@jerry Kαλησπερα, βρηκατε κατι για τον Καπεταν Βραχο????
-
@jerry Βράχος- Σφήκας Δημήτριος- ζούσε εδώ
-
@xristosz Εγω ειχα ακουσει για ενα επιθετο Χατζηανδρεου, μικρο δεν ξερω..