συναδελφακια καλησπερα!! το GPR HELLENIC ειναι ηδη ετοιμο. τα υποσχομενα εχουν ηδη γινει πραγματικοτητα. Ο κατασκευαστης ομως οπως ολοι οι ψυχακηδες (( γιατι εναι οντως)) ως γνωστο οι ηλεκτρονικοι προγραμματιστες στον συγκεκριμενο τομεα συνεχως αναβαθμιζει το συγκεκριμενο μηχανημα. δεν εχω ιδεα το που μπορει να φτασει. καθημερινως μου ξεφουρνιζει καινουργιες δυνατοτητες που ανακαλυπτει στην πορεια της κατασκευης των λογισμικων. Ενα θα πω!!!!! Εαν οντως περα απο αυτα που εχω δει τα υποσχομενα ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα θα ειναι πραγματι το μοναδικο στην παγκοσμια αγορα . Αναμενω οπως και εσεις τις επερχομενες εξελιξεις. Δεν εχω να πω κατι αλλο!!!
-
GPR ΕΛΛΗΝΙΚΟ
@TechnoManiak κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά και περίπου τι επιδώσεις έχει μπορείς να μας πεις;
Η μνήμη του Έλληνα είναι θολή, ρηχή και κοντή.
-
GPR ΕΛΛΗΝΙΚΟ
@pozitron71 Λίγο υπομονή να ολοκληρωθεί η συγγραφή της πατέντας, να κατατεθεί στον ΟΒΙ και μετά θα το ανοίξω κανονικά. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι το εύρος ζώνης είναι ρυθμιζόμενο από 250MHz μέχρι 3GHz και η διακριτικότητα των στόχων είναι 1 εκατοστό σε βάθος 2,5 μέτρα.
-
GPR ΕΛΛΗΝΙΚΟ
@wilhelm 1 εκατοστό είναι το maximum, και δεν χρειάζονται MW ισχύος, το σύστημα είναι σύγχρονης τεχνολογίας με ότι αυτό συνεπάγεται.
-
GPR ΕΛΛΗΝΙΚΟ
@TechnoManiak Αν τα πραγματα ειναι ετσι οπως τα λες, δεν θα χρειαστει να φτιαχνεις gpr για να τα πουλησεις, καλη επιτυχια!
-
GPR ΕΛΛΗΝΙΚΟ
@wilhelm Τουλάχιστον έτσι έδειξαν οι πρώτες δοκιμές, υπάρχει λίγος δρόμος ακόμη.
Ευχαριστώ
Καλή συνέχεια. -
GPR ΕΛΛΗΝΙΚΟ
@wilhelm Θεωρητικά μπορείς να κάνεις subwavelength imaging σε ένα ultra-wideband synthetic-aperture ραντάρ (UWB SAR), ή στο near field ή στο far field με κάποιου είδους coupling structure που μετατρέπει τα evanescent waves σε propagating waves. Με 3GHz και πολύ κοντά στην επιφάνεια ίσως κάτι να γίνεται. Στα 2.5 μέτρα μέσα στο έδαφος κι εγώ το βλέπω λίγο αδύνατο λόγω απωλειών και λόγω του ότι δεν μπορεί να εφαρμοστεί η τεχνική που προανέφερα. Και έστω ότι ο πομπός μπορούσε να εκπέμψει με τόσο μεγάλη ισχύ ώστε να φτάσει σε τέτοιο βάθος, το SNR θα είναι τόσο χαμηλό που πάλι δεν το βλέπω.
-
GPR ΕΛΛΗΝΙΚΟ
@TechnoManiak Εγώ θα πρότεινα και dual polarization επίσης, που είναι και της μόδας, χε χε!
Σε κάθε περίπτωση να πω ένα μπράβο στην ομάδα και τους εύχομαι κάθε επιτυχία! -
GPR ΕΛΛΗΝΙΚΟ
@Mr.X Στην αρχή αυτό είχα κατά νου χρησιμοποιώντας 2 διπλές vivaldi 0 και 90 μοίρες (ίδια χρήση από το GPR του εξερευνητή στον Άρη), στη πορεία αποφάσισα να χρησιμοποιήσω 2 απλές σπειροειδείς με κυκλική πόλωση.
Ευχαριστώ, καλή συνέχεια. -
GPR ΕΛΛΗΝΙΚΟ
@TechnoManiak OK, απλά προσοχή στους σχετικούς κανονισμούς για τις εκπομπές (ETSI EG 202 730, EN 302 066-1) για να μην έχετε προβλήματα κλπ. επειδή πρόκειται να βγείτε εμπορικά στην αγορά. Καλή συνέχεια!
-
GPR ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Ο/Η @TechnoManiak είπε στο GPR ΕΛΛΗΝΙΚΟ:
Όλα πηγαίνουν περισσότερο από καλά. Ετοιμάζονται τα χαρτιά της πατέντας και μετά παραγωγή.
Υπάρχουν νεότερα;
-
GPR ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Ο/Η @ΑΝΔΡΕΑΣ είπε στο GPR ΕΛΛΗΝΙΚΟ:
Υπάρχουν νεότερα;
Δεν το είδα και ποτέ δεν το δούλεψα
Αλλα διάφορα κουτσομπολιά που ακούστηκαν δεν…….. και ας πηγε δεύτερη για σετάρισμα
Λένε ότι Βολιώτης teacher κλαίει τα λεφτά του βέβαια είναι και θέμα το πόσο ασχολήθηκε???
Κακά τα ψέματα το GPR είναι ένα πολύ δύσκολο μηχάνημα που χρειάζονται γνώσεις
για να το μάθεις πόσο δε να το κατασκευάσεις!.......... θέλει πολλά κιλά σαφρίδια!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
GPR ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Ο/Η @panasss είπε στο GPR ΕΛΛΗΝΙΚΟ:
Ο/Η @ΑΝΔΡΕΑΣ είπε στο GPR ΕΛΛΗΝΙΚΟ:
Υπάρχουν νεότερα;
Δεν το είδα και ποτέ δεν το δούλεψα
Αλλα διάφορα κουτσομπολιά που ακούστηκαν δεν…….. και ας πηγε δεύτερη για σετάρισμα
Λένε ότι Βολιώτης teacher κλαίει τα λεφτά του βέβαια είναι και θέμα το πόσο ασχολήθηκε???
Κακά τα ψέματα το GPR είναι ένα πολύ δύσκολο μηχάνημα που χρειάζονται γνώσεις
για να το μάθεις πόσο δε να το κατασκευάσεις!.......... θέλει πολλά κιλά σαφρίδια!!!Μιλάμε για gpr gpr ή για μαγνητιμετρα ;;