Η έρευνα για φυσικό χρυσό με τα πιάτα Garrett Deluxe Gold Pan Kit είναι διασκέδαση! Κάθε κυνηγός θησαυρού πρέπει να έχει ένα.!

0_1555432824372_nvrlzhea.bmp

Η έρευνα για φυσικό χρυσό με τα πιάτα Garrett Deluxe Gold Pan Kit είναι διασκέδαση! Κάθε κυνηγός θησαυρού πρέπει να έχει ένα. Αγοράστε το πολυτελές σύστημα. Είναι η καλύτερη σας αγορά! Όλα τα πακέτα έρευνας φυσικού χρυσού της Garrett είναι ελαφρού βάρους, σε πράσινο χρώμα για βελτιωμένη ορατότητα στο χρυσό και σχεδόν άφθαρτο. Τα πατενταρισμένα πιάτα 90° της Garrett μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε χρυσό πιο αποτελεσματικά.

Αναννεώστε τις περιπέτειές σας με το 35,5 εκατοστών πίατο φυσικού χρυσού της Garrett! Ο σχεδιασμός αυτού του καινοτόμου χρυσοχοϊκού δίσκου παρέχει 33% περισσότερη επιφάνεια δαπέδου από οποιαδήποτε άλλο τυπικό 14″ πιάτο. Το κόσκινο 14″ της Garrett είναι σχεδιασμένο για να κοσκινίζει χρυσό, νομίσματα, κοσμήματα και κειμήλια είτε σε υγρό είτε σε ξηρό περιβάλλον. Περιορίζει το πέρασμα ενός νομίσματος, ενώ αφήνει τα μικρότερα αντικείμενα να διέρχονται. Το μπουκάλι απορροφά τους κόκκους χρυσού από το νερό στο κάτω μέρος του πιάτου.

0_1555432479114_j603m60t.bmp

Περιεχόμενα πακέτου Garrett Deluxe Gold Pan Kit:
35,5 εκατοστά Πιάτο
38 εκατοστά Πιάτο
35,5 εκατοστά Κόσκινο / Ταξινομητής
25,5 εκατοστά Πιάτο
3 Φιαλίδια
Τσιμπιδάκι με μαγνήτη και μεγεθυντικό φακό
Πώς να βρείτε φυσικό χρυσό βιβλίο από Charles Garrett και Roy Lagal
Οδηγός Χρήσης DVD (με τον Freddy Dodge)