Mε το GARRETT PRO-POINTER AT μπορούμε να κάνουμε έρευνα παντού και στην ξηρά και μέσα σε νερό μέχρι 3 μέτρα βάθος, για να εντοπίσουμε μεταλλικά αντικείμενα.
Έχει προστασία από στις περιβαλλοντικές συνθήκες και μπορεί να βυθιστεί τελείως μέσα σε νερό.

Οι μοναδικές λειτουργίες του PRO-POINTER AT

Το νέο PRO-POINTER AT είναι πλήρως αδιάβροχο μέχρι βάθους 3 μέτρων, με έντονο πορτοκαλί χρώμα για να φαίνεται μέσα στο νερό. Διαθέτει μεγάλη ευαισθησία για ενισχυμένο εντοπισμό σβόλων χρυσού και άλλων μικρών στόχων. Έχουμε επιλογή ανάμεσα σε τρία επίπεδα ευαισθησίας. Με το πάτημα ενός διακόπτη έχουμε αυτόματη απόρριψη των θορύβων του περιβάλλοντος και περιορισμό του πεδίου έρευνας για ακριβή εντοπισμό μεγάλων στόχων.

0_1555429796371_aqius03h.bmp

Με τον συντονισμό μπορούμε γρήγορα να :

Περιορίσουμε το πεδίο έρευνας για να κάνουμε ακριβή εντοπισμό μεγάλου στόχου
Απορρίπτουμε το μετάλλευμα του εδάφους , την υγρή άμμο, κτλ.
Βοηθά στην μέτρηση του μεγέθους / απόστασης
Βοηθά στον προσδιορισμό των ορίων ενός μεγάλου στόχου
Βοηθά στον ακριβή εντοπισμό πολλαπλών στόχων έναντι ενός μεγάλου

Διαθέτει ειδοποίηση για να μην χάνουμε το Pin Pointer AT. Εάν περάσουν 5 λεπτά χωρίς να πατήσουμε κάποιον διακόπτη, το μηχάνημα παράγει περιοδικό ήχο ειδοποίησης. Αυτόματο σβήσιμο μετά από 60 λεπτά, περιοδικών ήχων ειδοποίησης για να μην τελειώσει η μπαταρία. Εύκολη λειτουργία με το πάτημα ενός μόνον διακόπτη, για άνοιγμα, συντονισμό, ρύθμιση ευαισθησίας και σιωπηλή λειτουργία. Η ερευνητική κεφαλή του μηχανήματος είναι τοποθετημένη μέσα στο μπροστινό τμήμα του. Πάνω στο μηχάνημα υπάρχει χάρακας σε εκατοστά και σε ίντσες για μέτρηση βάθους στόχου. Νέας σχεδίασης διακόπτης που επιτρέπει την χρήση του και με γάντια. Μοναδική αναλογική αύξηση σε ήχο και δόνηση. Ειδικά σχεδιασμένη κόψη για να ψάχνουμε στο χώμα. Διπλή διάρκεια ζωής μπαταριών σε σύγκριση με άλλα ανάλογα μηχανήματα. Πεδίο έρευνας 360 μοιρών.

Διαθέτει:

Φακός LED για χρήση σε σκοτάδι.
Υφασμάτινη θήκη ζώνης και μία μπαταρία 9 Volt.
Μεγάλο διακόπτη.