@ΑΝΔΡΕΑΣ Σε έκοψαν αποδειξη?
-
Αδεια εσκαφης θησαυρου
@pontper το καθε αλισβερίσι γινεται με παραβολο διαφορετικα αλλα λογια να αγαπιομαστε!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Αδεια εσκαφης θησαυρου
Ο/Η @pontper είπε στο Αδεια εσκαφης θησαυρου:
@ΑΝΔΡΕΑΣ Σε έκοψαν αποδειξη?
Ποιος φίλε ο δημόσιος υπάλληλος κάπου ανέφερε στους όρους ότι πληρώνουμε εμείς ένα ποσοστο του ημερομισθίου τους για απασχόληση τους ..Ευτυχώς εμείς τελειώσαμε σε μια μέρα κ τ κόστος ήταν μικρό Δυστυχώς δεν βρέθηκε κίτρινο
-
Αδεια εσκαφης θησαυρου
Δεν υπαρχη πουθενα νομος γεια ημερησια αποζημιωση το γραφω υπευθυνα.Οταν ζητανε τοτε ειναι αρπακτη απο τους υπαλληλους και παρανομος χρηματισμος.
Το ειχε αναφερη ενας σωστος διευθυντης απο μια κτηματικη...Καλή συνέχεια φίλε δε πειράζει θα μάθεις όταν τα σκαψεται τισ λεπτομεριες ..Αν θες να Μ ακούσεις να κινήσει την διαδικασία δικηγόρος υπάρχει περισσότερη κάλυψη από όλες τις πλευρές καταλαβαίνεις νομίζω
-
Αδεια εσκαφης θησαυρου
@ΑΝΔΡΕΑΣ Οτι εχω γραψει ειναι σωστα ο δικηγορος μονον στην παραδοση.Εχω σκαψει με αδειες.Με εχουν ακουσει εδω και δεν δινη κανις χρηματα.Και το 500€ που ζητα ο δημος δεν θα παρει και ουτε επητροπη και αυτην μπορω να την απορριψω βαση του ωομου που εχω ανεβαση.
-
Αδεια εσκαφης θησαυρου
@pontper ναι μα ο χρονος κυλαει και ξαφνικα μπορει να γινει ζημια!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Αδεια εσκαφης θησαυρου
@ΑΝΔΡΕΑΣ Οτι εχω γραψει ειναι σωστα ο δικηγορος μονον στην παραδοση.Εχω σκαψει με αδειες.Με εχουν ακουσει εδω και δεν δινη κανις χρηματα.Και το 500€ που ζητα ο δημος δεν θα παρει και ουτε επητροπη και αυτην μπορω να την απορριψω βαση του ωομου που εχω ανεβαση.
Το πάμε αυτό γ δήμο ότι θέλαν να φαν λεφτά .τα άλλα θ τ δώσεις κ εγγύηση επίσης θα βσλεις κ θα την πάρεις πίσω μόλις αποκατασταθεί ο χώρος κ γίνει το επόμενο Δημοτικό συμβούλιο ..Αυτά από μένα βρες δικηγόρο από τώρα κ κάποιον γνωστό δημοτικό σύμβουλο της άρχουσας αρχής να κατέβει το ποσο της εγγύησης
-
Αδεια εσκαφης θησαυρου
Την εγγυητικη την εχω με σταματησαν γεια το 500€ γιατι τους ζητουσα αποδειξη.Παλαιοτερα καποιοι τους το διναν εγω το παλεψα και το κοβω.
Απόδειξη από ποιον ρε φίλε εταιρία είναι ;;;ότι τ βαλαν παράνομα ναι συμφωνώ χαρτζιλίκι θα βγάζαν αλλά εγώ αλλά γράφω .. Τσπ καλή επιτυχία στο προσπάθεια σου