Δουλεύει κανένας καυστήρα υγραερίου να μου πει αν κάνει δουλειά , αν καταναλώνει , αν συμφερει...με ενδιαφέρει για σπίτι 170τμ !
-
Καυστήρας υγραερίου ;
@George τα περί νόμου δεν τα ξέρω , εντός χωριού είναι η κατοικία , ποια διαφορά δεξαμενής - μπουκαλες ;
-
Καυστήρας υγραερίου ;
Αν διαβάσεις τον κανονισμό αερίου ο οποίος αφορά και το υγραέριο απαιτούνται κάποιες ελάχιστες αποστάσεις από την κατοικία, τις γειτονικές ιδιοκτησίες κτλ.επισης η κατασκευή και τα ασφαλιστικά τις εγκατάστασης υγραερίουείναι λίγο διαφορετικά σε σχέση με το φυσικό αέριο αφού έχουν διαφορετικές ιδιότητες.το υγραέριο είναι πιο βαρύ από τον αέρα και οποιαδήποτε κοιλότητα κοντά στην δεξαμενή μπορεί να παρουσιάσει αυξημένη συγκέντρωση υγραερίου.το υγραέριο εκρήγνυται σε μικρές συγκεντρώσεις και όχι σε πολύ μεγάλες. Θα χρειαστεί επίσης και κατασκευή προστατευτικού τοιχίου. Δεν είμαι σίγουρος αν χρειάζεται αντικεραυνικη προστασία πάντως απαιτείται γείωση κάτω από την δεξαμενή. Μπορεί να χρειάζεται και σύστημα πυρόσβεσης.αυτα για τις δεξαμενές. Καλό είναι να το κάνεις με άδεια με μηχανικό γιατί οι γείτονες αν φοβηθούν θα σε καταγγείλουν. Πάντως είναι καλή λύση .
-
Καυστήρας υγραερίου ;
@ΒΕΝΖΙΝΑΣ είναι μια καλή λύση και οικονομική.θελει καλή ρύθμιση ο καυστήρας.αν πας σε δεξαμενή θα πρέπει να έχεις τρόπο ανεφοδιασμού από βυτιοφόρο.αν πας στην λύση τις μπουκάλας όσο περισσότερες τόσο περισσότερο τελειώνουν.αν θες και το αποφασίσεις θα σου στηλω το τηλέφωνο μου να τα πούμε και όπου μπορώ να βοηθήσω για πράγματα η δεξαμενή η γενικά περί κανονισμού είμαι εδώ.καλημερα και καλή Κυριακή