@omerta13_12 Και ¨πλακάκια¨ τεχνοτροπίας εκείνου του καιρού θα μπουν και θα αποφύγουμε πλακέτες που Δεν υπήρχαν!!!
-
κατασκευή νέου δοκιμαστηρίου
@omerta13_12 omerta 350 δοκιμαστηρια εχω κανει και εχω παει σε αλλα 1000 οπως και αυτος που ζηταει γνωμες λες να μην μπορουμε να ξεχωρισουμε τον στοχο απ το σκουπιδι.??? οτι και να πειτε εσεις αυτος ξερει τι πρεπει να κανει απλα το γραφει για ναγινεται κουβεντα. γιαυτο και του την ειπα
-
Τα έβαζαν και σε σταμνες και σε ξύλινα κιβώτια και μέσα σε κορμους δένδρων, εγώ μια άποψη είπα θα το κάνει που θα το κάνει το τεστ ας κάνει και αυτό που του προτείνω μπορεί να το πιάσει κανένα διατημοπλοιο πότε δεν ξέρεις, όσο για τις κουλούρες σύρμα χαλκού βάλτεΣ και αυτές μέσα στην στάμνα κσι μην ξεχάσεις το καπάκι να καοακωνει το χείλος και από μέσα βαλς λάσπη να κολησει και μετά βάλτο στην τρύπα. Αν θέλεις βάλε και πλακάκια μωσαϊκό ότι γουστάρεις.
-
@dimitrisps δεν καταλαβες τι εννοώ λεω ειναι πολυ που δεν καταλαβαίνουν τι τους λεει το μηχανιμα και λενε ποιανω δυο μετρα και επιμένουν κιολας ενώ ποιανουν κατι επιφανειακό.ελπιζω να κατάλαβες τώρα
-
@omerta13_12 και εγω σου απαντησα οτι επειδη θα καταλαβω οτι ειναι επιφανειακο θα του το βγαλω επι τοπου να σουμε τι θα πιασει μετα
-
@dimitrisps ο σουλης ειναι γατα με πεταλα.....ξερει τι θα κανει απο περυσι κιολας...αλλά να κανουμε και λιγο ντορο βεβαιως βεβαιως
-
@dimitrisps δεν χαλάμε κανενα θεμα Φίλου σου.. Φορουμ ειναι να πουμε κ τπτ τεσπα.
-
Ο/Η @omerta13_12 είπε στο κατασκευή νέου δοκιμαστηρίου:
@panasss και εμεις αυτο του είπαμε φιλε
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
@panasss και εμεις αυτο του ειπαμε φιλε!!!την ειρωνεια που την ειδες??????
-
@omerta13_12 Ρε παλικάρι μου μη μας ζαλίζεις τον έρωτα εσύ έγραψες σιγά μην βάλει πλακάκια
Και να βάλει πλακέτα για καθαρό χαλκό! Που βλέπεις να λέμε τα ίδια?Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
@panasss Το να μην βαλει πλακάκια το ειπα σε εσενα????? Ακουσες το ονομα σου??? Εκει Που δεν αναφέρω το ονομα σου δεν θα πετάγεσαι οκ?
-
Ο/Η @omerta13_12 είπε στο κατασκευή νέου δοκιμαστηρίου:
@panasss Το να μην βαλει πλακάκια το ειπα σε εσενα????? Ακουσες το ονομα σου??? Εκει Που δεν αναφέρω το ονομα σου δεν θα πετάγεσαι οκ?
Συγγνώμη αλλά συρε . σε δικό σου φόρουμ εδω υπάρχει αντίλογος!!!
@panasss ωραιο φορουμ με καλα παιδιά δυστιχος κριμα να το χαλάνε κατι παλικάρια σαν και εσενα 100 σχόλια τα 99 ειρωνεία.τελος παντον θα σ κανω τη χαρη και θα παω μια και εδω δεν χωραμε
-
@soulis1 Σούλη καλησπέρα, θα σου πω και τη δική μου γνώμη. Εκτός των άλλων σε μία ευθεία των 15 μέτρων ανά 3 μέτρα τοποθέτησε 5 ίδια χάλκινα σκευάσματα των 30 - 40 cm διάμετρο σε βάθη 50cm, 1m, 1.5m, 2m και 2.5m αντίστοιχα. Κάνε ακριβώς το ίδιο με 5 κουτιά σιδερένια 20x17x9 σε βάθη 1m, 1.5m, 2m, 2.5m και 3m αντίστοιχα. Η απόσταση μεταξύ των 2 διαδρόμων να είναι 4 μέτρα.
Καλή συνέχεια. -
@omerta13_12 Χωράς αρκεί να αφήνεις να ακούγεται και η άλλη άποψη για να μαθαίνουν αυτοί που θέλουν!!!
Ο/Η @TechnoManiak είπε στο κατασκευή νέου δοκιμαστηρίου:
@soulis1 Σούλη καλησπέρα, θα σου πω και τη δική μου γνώμη. Εκτός των άλλων σε μία ευθεία των 15 μέτρων ανά 3 μέτρα τοποθέτησε 5 ίδια χάλκινα σκευάσματα των 30 - 40 cm διάμετρο σε βάθη 50cm, 1m, 1.5m, 2m και 2.5m αντίστοιχα. Κάνε ακριβώς το ίδιο με 5 κουτιά σιδερένια 20x17x9 σε βάθη 1m, 1.5m, 2m, 2.5m και 3m αντίστοιχα. Η απόσταση μεταξύ των 2 διαδρόμων να είναι 4 μέτρα.
Καλή συνέχεια.Σε βρίσκω πολύ σωστό ότι τα δοκίμιο θα πρέπει να είναι τα ίδια για να δούμε συμπεριφορά μηχανήματος ως προς το βάθος!!!
@TechnoManiak σωστος αλλα μου φενονται λιγο κοντα η στοχη ειδικα με τελάρο τι λες?