Ο/Η @Λυκαων είπε στο Βαρελάκια ρίψης λιρών απο αεροπλάνα το 1941-47.:
@panasss Και δεν χρειάζομαι χαρτιά...
Δεν χρειάζεσαι χαρτιά??? καλά θα το καταλάβεις εν καιρώ!!!
Βαρελάκια ρίψης λιρών απο αεροπλάνα το 1941-47.
@panasss Και δεν χρειάζομαι χαρτιά...
Δεν χρειάζεσαι χαρτιά??? καλά θα το καταλάβεις εν καιρώ!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!
@panasss Η αλλαγή δεν πιστεύω ότι ήταν μία, στην αρχή έγινε βάση υποδειξεων των Άγγλων, μετά προς το σπάσιμο άλλαξε, και το 45 άλλαξε πάλι..
@panasss Δεν τα πιστεύω, όσα έχω δει μέχρι σήμερα, εκτός από 2 μόνον που ήταν αληθινά, όλα τα άλλα είναι για μένα άχρηστα, τα χαρτια είναι αληθινά όταν τα βρίσκεις εσύ, και είσαι παρόν, γιατί από κει και έπειτα το θέμα βρωμάει και εμένα δεν μου αρέσει να κυνηγάω φαντάσματα..
@Λυκαων εγώ αυτό που γνωρίζω δεν είμαι και σίγουρος βέβαια είναι πως ο καπετάνιος με ένα απλό αντάρτη έκαναν την απόκρυψη και συνήθως αυτό το γνώριζε μόνο ο captain ότι είχε λιρες μέσα...διόρθωσε με αν κάνω λάθος...Και πως οι καπεταναίοι πολλές φορές την απόκρυψη την έκαναν για τη πάρτη τους...
Όταν όλα φαίνονται ότι είναι εναντίον σου, να θυμάσαι ότι το αεροπλάνο απογειώνεται με αντίθετο άνεμο.
@panasss Η αλλαγή δεν πιστεύω ότι ήταν μία, στην αρχή έγινε βάση υποδειξεων των Άγγλων, μετά προς το σπάσιμο άλλαξε, και το 45 άλλαξε πάλι..
Η αλλαγή έγινε 17 φλεβαρη του 47 ότι κυνηγάς είναι συνυφασμένο πάνω σε αυτόν!!!
@ntinos-r οι επιμελητές ήξεραν, και το επιτελείο για αυτό και οι απόκρύψεις αυτές λέγονται επιτελικες, αυτό που λες εσύ είναι ατομικές απόκρύψεις καπετανιων..
@Λυκαων αυτό που λέω δεν ισχύει δηλαδή?
Όταν όλα φαίνονται ότι είναι εναντίον σου, να θυμάσαι ότι το αεροπλάνο απογειώνεται με αντίθετο άνεμο.
@panasss Μπορεί να έγινε και άλλη μετά, γινότανε αλλαγή του κώδικα, το 45 έγινε σίγουρα με την σύλληψη των κρυπτογραφων
@panasss Δεν τα πιστεύω, όσα έχω δει μέχρι σήμερα, εκτός από 2 μόνον που ήταν αληθινά, όλα τα άλλα είναι για μένα άχρηστα, τα χαρτια είναι αληθινά όταν τα βρίσκεις εσύ, και είσαι παρόν, γιατί από κει και έπειτα το θέμα βρωμάει και εμένα δεν μου αρέσει να κυνηγάω φαντάσματα..
Τα γνησία είναι αυτά που δίνουν υπόσταση στην ερμηνεία στις μετρήσεις και σε βάζουν στον χώρο!!!
Αν δεν τότε είναι ούφα! Βεβαία εδώ έχουμε και την παράμετρο το αν διάβασες σωστά!!!
Αρκετοί έμειναν με το στόμα ανοιχτό …….!!!
@panasss Μπορεί να έγινε και άλλη μετά, γινότανε αλλαγή του κώδικα, το 45 έγινε σίγουρα με την σύλληψη των κρυπτογραφων
Το 45 είχαν σταματήσει η εχθροπραξίες ήταν τα βουνά δικά τους και ελεγχόμενα δεν είχαν πρόβλημα για δραστικές λύσεις!!!
We dont know the exact figure of the gold coins out there, but we can only speculate if we take into account how much gold was used for arms, clothing ,food, ( a lot of this was also stolen )how much gold was stolen by the crooked captains and their bunch and re hidden, how much was stolen from the people,from the monasteries ( probably close to half of what was dropped by the Brits. The monasteries ruled over the centuries and held a lot of wealth.),but we know there were 1100 documented caches of which approximately the 7-800 have been found or removed by members of the party who returned after many years in exile,found by accident etc.
They had their own code for hiding , marking large trees and big rocks which they knew would withstand time.
These caches can be anywhere from 500-1000, 1000-4000,7000 (ammo can),20,000 or 40,000 gold sovereigns which was a large olive oil can of the day.
They would organize the cache location. They were topographers. A group would go make the marks, then the captain or 2nd lieutenant would would have slaves or soldiers carry the loot,dig the hole, and in most cases everyone present would get shot after the cache was hidden, and only the #1 and 2# knew where the cache was. The cache would have a number and thats how we know how many there were. There were notebooks with the codes.
These were held by the colonels. Some have come to light. A lot have been deciphered.
We know a lot more now from past finds. ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
@panasss καλε μου φιλε αποκλειεται να ειναι μεταγενεστερο..το συγκεκριμενο που σου λεω ειναι γνησιο 1945...και βρεθηκε στο σπιτι του μπαρμπα πριν τον φανε ...τον αποκεφαλισαν το 1947...
@ntinos-r Το ξαναέγραψα γνήσιο του 45 δεν υπάρχει δεν είχαμε εχθροπραξίες ο πόλεμος είχε τελειώσει και δεν δικαιολογούνταν καμία ρίψη βοήθειας!
Το αεροπλάνο έπεσε 21-12-48 άρα σύμφωνα με τα δικά σου δεν ήταν από αυτό!
Αν κατάλαβα καλά η περιοχή σου είναι κάτω από το αυλάκι?
Ερωτήματα στους απογόνους ποιος το έδωσε? Έχεις εικόνα το που έφτασε?
Γνωρίζεις για πια λεφτά υποτίθεται ότι μιλάμε? Τι ίδρωσες?
¨βγάλε τον μαντήλι να σκουπίσεις τον ιδρώτα¨ (σε ελεύθερη μετάφραση)
@panasss καταρχας καλημερα...μια ζωη με την ειρωνια στο στομα...το κιβωτιο δεν λεω πως ειναι απο ριψη...λεω μηπως πηγαινε για αποκρυψη...δεν γινεται να βρεθηκε τυχαια στο σπιτι..αυτο λεω..ειναι σκαλισμενο του 1945
@panasss και μιλαμε για κορινθια...
Ο/Η @ntinos-r είπε στο Βαρελάκια ρίψης λιρών απο αεροπλάνα το 1941-47.:
@panasss καταρχας καλημερα...μια ζωη με την ειρωνια στο στομα...το κιβωτιο δεν λεω πως ειναι απο ριψη...λεω μηπως πηγαινε για αποκρυψη...δεν γινεται να βρεθηκε τυχαια στο σπιτι..αυτο λεω..ειναι σκαλισμενο του 1945
Από πότε τις επισημάνσεις – διευκρινήσεις τις βαφτίζουμε ειρωνεία! που την είδες?
Το αν είναι σκαλισμένο το 1945 αυτό είναι ντεφακτο ότι μιλά σίγουρα για χρονολογία???
Το συγκεκριμένο όπως διάβασες αν έφυγε από εσένα έκανε μια πολύ μεγάλη διαδρομή
για να γίνει πειστήριο…………!
Καλημέρα!!!
@panasss Μόλις.ανοιξε.το.ματι...Ίσως να το.πηρα εγώ στραβά...Καλή σου.μερα....
Ο/Η @panasss είπε στο Βαρελάκια ρίψης λιρών απο αεροπλάνα το 1941-47.:
Ο/Η @ntinos-r είπε στο Βαρελάκια ρίψης λιρών απο αεροπλάνα το 1941-47.:
Από πότε τις επισημάνσεις – διευκρινήσεις τις βαφτίζουμε ειρωνεία! που την είδες?
Το αν είναι σκαλισμένο το 1945 αυτό είναι ντεφακτο ότι μιλά σίγουρα για χρονολογία???
Το συγκεκριμένο όπως διάβασες αν έφυγε από εσένα έκανε μια πολύ μεγάλη διαδρομή
για να γίνει πειστήριο…………!
Καλημέρα!!!
Ξέχασα να γράψω ότι η τελευταία πρόταση γράφτηκε για αυτούς που γνωρίζουν την υπόθεση!!!---------------------------------------------------------------------
@panasss Είχαν σταματήσει οι εχθροπραξιες? Δεκέμβριο 45 με Ιανουάριο, Δεκεμβριανα από βάσεις Άγγλων, χαμός!!!! Σου συλλαμβανουν το διευθυντή του κρυπτογραφικον, και δεν θα αλλάξεις τον κώδικα, και θα μεταφέρεις τα αλλού τα σοβαρά φορτία? Δεν ξέρω, κουβέντα κάνουμε, η λογική τι λέει, αλλά από πληροφορίες από το κόμμα ξέρω ότι άλλαξαν κατευθείαν..