Παίδες αν θέλει κανένας ακόμα φερρίτες να του φέρω από τις μακρινές πολιτείες ας μου πει γιατί θα έρθει ο ειδικός μεταφορέας την επόμενη εβδομάδα και λόγο των εκλογών ( βρήκε τσάμπα εισιτήριο και έρχεται σιγά να μην μας πεθύμισε :36_2_1::36_2_1:)
θα φέρω μερικούς ακόμα για εμένα ( είχαμε και ένα ατυχηματάκι στις δοκιμές) :3_8_14::3_8_14::3_8_14::3_8_14:
οπότε απαιτούνται μερικοί ακόμα, οπότε όποιος άλλος θέλει ας μου πει
-
Φερρίτες
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
Φερρίτες
πάνος 20 και καμιά 10 εγώ που θέλω ακόμα για τις δοκιμές μου,
θα φτιάξω βέργες από φερρίτες και πηνίο εγώ :36_2_1::36_2_1::36_2_1:Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
TNT και τρινιτρόλη
Φερρίτες
μπα δεν περίσεψαν ξεμείναμε και θα φέρω και άλλους, έφτιαξα 2 μηχανήματα έσπασα και κάνα δύο κομμάτια :36_2_1::36_2_1::36_2_1:
την τρίτη θα τους πάρουμε στην αμέρικα οπότε όποιος θέλεις ας πει :36_28_1::36_28_1::36_28_1:Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
TNT και τρινιτρόλη
Φερρίτες
Σε κάποιο άλλο θέμα που δεν το θυμάμαι, αλλά αναφερόταν στη μόνωση των πηνίων, καποιος φίλος κατέβασε μιά σελλίδα που είχε υγρό φερρρίτη. Μήπως να δοκιμάσετε κανένα δίσκο με πυρήνα υγρού φερρίτη μέσα σε πλαστικό σωλήνα? Μιά ιδέα είναι, του δίνετε και όποιο σχήμα θέλετε, αλλάεσείς γνωρίζετε περισσότερα.:36_21_5::36_13_6:
-
Φερρίτες
Σε σκόνη δεν διαθέτουμε, με τις νέες παραλαβές του χειμώνα από δεκέμβριο, το φθινόπωρο δεν φοριέται ο φερρίτης σκόνη :36_2_1::36_2_1::36_2_1::36_2_1:
δεν έβαλες στο γουδί?
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη.