Φίλε μου, άλλη μιά φορά θα σου ξαναγράψω, γιατί βλέπω ότι ψάχνεις, ""βλέπεις"", συμπεραίνεις, συνδυάζεις με έναν εντελώς απαράδεκτο τρόπο από χρυσοθηρικής άποψης.
Ο κανόνας είναι πως ψάχνουμε ιστορίες για τις οποίες έχουμε κάποια ιστορικά ντοκουμέντα στα χέρια μας, σε μέρος περιορισμένο και με πολυ προσεκτικά βήματα, ένα ένα τετραγωνικό μέτρο, και ξανά και ξανά, εφόσον φυσικά έχουμε τις ενδείξεις ότι αυτό υφίσταται και δεν πήγες δευτεροτρίτοτέταρτος.
Αν ψάχνουμε στο βρόντο και όπου μας πάει η βέργα, τότε περιπλανιώμαστε κάποιες μέρες μόνο με την μελέτη του χώρου, διαβάζουμε ότι πέσει στα χέρια μας για την περιοχή που μας πήγε η βέργα και οριοθετούμε το τί ιστορία έχει αυτός ο χώρος, πόση έκταση θα ψάξουμε, και πόσο χρόνο μπορούμε να διαθέσουμε για κάτι που προέκυψε αλλά δεν γνωρίζουμε τίποτε το θετικό.
Αν έχεις την υπόνοια έστω ότι πρόκειται για κάτι παλιό, απλώς αναχωρείς χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς καν να τον περπατήσεις.
Αν πρόκειται για τουρκομαχαλά ή για μέρος που έδρασαν οι αντάρτες ισχύει απολύτως αυτό που σου έγραψα σαν οριοθέτηση.
-
ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΣΕ ΡΕΜΑ-ΦΑΡΑΓΓΙ
-
ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΣΕ ΡΕΜΑ-ΦΑΡΑΓΓΙ
Το θέμα το επανέφερα για να δείτε πως δεν υπάρχει καμία φωτο του μέλους, όλες διαγράφηκαν από τον ίδιο. Εδώ μέσα δεν μπαίνουμε για να πάρουμε γνώμες για την πάρτη μας και μετά γεια σας μαζί με το θέμα. Δεν είναι μλκς όσοι σας βοηθάνε, δεν ειναι μλκς τα νέα μέλη που μπαίνουν εδώ για να πάρουν γνώσεις και να μην βρίσκουν τιποτα ούτε και φυσικά εγώ είμαι μλκς να κάθομαι να πληρώνω server επειδη έτσι το θελησατε κάποτε. Αν θέλετε να σβήνονται τα θέματα σας να κλείσω και εγώ τον server
-
ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΣΕ ΡΕΜΑ-ΦΑΡΑΓΓΙ
Το θέμα το έσβησα εγώ,για να μην παρεξηγηθώ από τις υπηρεσίες οτι σκαλίζω εκεί που δεν πρέπει, εννοώντας πολύ παλιά πράγματα,πρό κατοχής.Ο νοών,νοείτο.Το τελευταίο πράγμα που θέλω, είναι κάποιος να μου ζητήσει τα ρέστα για κάτι που δεν με ενδιαφέρει.Εφόσον δεν υφίσταται απόκρυψη,ποιός ο λόγος ύπαρξης του θέματος,τη στιγμή που είμαι κοντά στο να περάσω την κόκκινη γραμμή?Τα οριά μου εγώ τα ξέρω,και ξέρω ακριβώς πότε να σταματήσω.Το θέμα,το άνοιξα εγώ,και εγώ το έκλεισα.Αν για κάποιο λόγο το θέλετε να το βλέπετε, πάω πάσο.Αφήστε το ανοιχτό,και γράφετε οτι θέλετε.Εγώ δεν ξαναασχολούμαι με το συγκεκριμένο.Για μένα, έχει πατώσει.
-
ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΣΕ ΡΕΜΑ-ΦΑΡΑΓΓΙ
@DRAGON
Κοίταξε φίλε δρακε.
Τέτοιου είδους μέρη βασικά δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον για τις αρμόδιες υπηρεσίες ίσως δε ούτε και να τις αναγνωρίζουν ως τέτοιες.
Αν η περιοχή δεν είναι χαρακτηρισμενες μην αγχώνεσαι. Οι τρύπες που βλέπεις δεν ήταν παρά εσοχές όπου αναβαν τα κεράκια τους τα θυμιατα τους και τις προσφορές τους στους θεούς ή στους δικούς τους και μιλάμε για χιλιάδες χρόνια πριν, πριν ακόμα από τους ναούς.
Αν αυτά τα μέρη δεν τα χρησιμοποίησαν νεότεροι ως προσφορες κρυψώνες μην ασχολείσαι απλώς μελέτησε τα μέρη να έχεις μια ιδέα, γιατί είναι γεμάτη η Ελλάδα από τέτοια μέρηἘν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΣΕ ΡΕΜΑ-ΦΑΡΑΓΓΙ
@DRAGON φιλε μου άθελα σου δημιουργήθηκε ένα θέμα που νομίζω ότι δεν ήταν εσκεμμένα
για αυτό τον λόγο επανήλθε το post σου
όσο για το ότι εγώ το άνοιξα είναι δικό μου, δεν είναι έτσι γιατί εδώ είναι φόρουμ ανταλλαγής απόψεων και βοηθειας .
σκέψου ο καθένας μας να έσβηνε τα θέματα του ....
άσχετος ότι εσύ είχες καλή πρόθεση δημιουργήθηκε θέμαΚαλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1