μια ερωτηση παιδια θελω να παρω ενα λυκοσκυλο. καθαρο.
θα το παρω κουταβι το θελω για φυλακα . επεισεις υπαρχουν παιδια στο σπιτι. και ρωταω. τι να παρω αρσενικο η θυληκο? μην μας φαει τα παιδια και να εχει το εστιχτο του φυλακα να ειναι εξυπνο.
-
αρσενικο η θυληκο λυκοσκυλο?
@manosgr o καλιτεροσ , καλη εκπεδευση , κ να ξερει τι φιλαει ποτε δεν θα δαγκοσει κανεναν χωρεισ εντολη σου . τα πεδια θα τα φυλαει οχι να τα δαγκοσει...εμενα οταν φευγει ο μικροσ στεναχωριετε...ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ
-
Να πάρεις κούκλα δένεται πιο πολύ με την οικογένεια! αν πάρεις κεφάλα πολύ συχνά θα την κοπανά όταν θα έχει ορμές θα ξεχνά να επιστρέψει!!!
Κατά τα άλλα είσαι πολύτεκνος!!!
Επίσης μακριά από στειρώματα το κατέστρεψες άλλο πράγμα τα αδέσποτα!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!| last edited by panasss Φήμη: 3573 | Δημοσιεύσεις: 9107 -
Θηλυκια. Η δικια μου πεθανε πριν λιγους μηνες 15 χρονων. Ποτε δεν πειραξε κανενα ανθρωπο ουτε ζωα αλλα στις εξορμησεις μας με προστατευσε πολλες φορες απο αλλα σκυλια. Ποτε δεν την αφηνεις μονη με τα παιδια παρολα αυτα. Και οταν θα γινει 8 χρονων ειτε γεννησει η οχι θα τη στειρωσεις γιατι κανουν ογκους και πυομητρια. Εγω της εκανα 2 εγχειρησεις γι αυτο. Να ειναι απο καλους γονεις με καλο χαρακτηρα.
-
με ενα φιλαρακι που παμε στο βουνο εχει ενα θυλικο και το παρατηρω φτου να μην το ματιασω ειναι αλλο πραγμα με το αφεντικο του. παρολο που οταν ειμαστε μαζι προσαρμοζεται με τους φιλους του αφεντικου του αλλα ειναι παντα σε εγρηγορση.
και ρωταω επειδη σηγουρα θα περνει χαδια να μην γινει και βουτυρο. -
@manosgr Διασταυροση μποξερ με λυκοσκυλο παρτο απο κουταβι και δεν θα εχεις προβλημα και με τα παιδια
-
πριν 18 χρονια ειχαμε 2 θυληκα γερμανικα λυκοσκυλα το δεσιμο που κανουν με την οικογενεια και η προστατευτηκοτητα που βγαζουν δεν λεγεται.
πριν 2 εβδομαδες μαζεψα απο τον δρομο ενα θυληκο ηλικιωμενο γερμανικο λυκοσκυλο σε αθλια κατατασταση, το σκυλι ηταν 13 χρονων σιγουρα, ειχε ασπρησει η μουσουδα και ειχε αθρητικα στα πισω ποδια. απο την στιγμη που την εβαλα μεσα στην αυλη μου καθε μερα κοιμοταν μπροστα στην πορτα του σπιτιου και προσπαθουσε να φυλαξει το βραδυ οσο ηταν δυνατον για την ηλικια της. παρολο που δεν ξερω πως μεγαλωσε αυτο το σκυλι και τι βιωματα ειχε, πλην απο τον σεπτεμβριο μεχρι την στιγμη που την βρηκα που βιωσε κακοποιηση απο φιλοζωικη παρακαλω, δεν εκανε την παραμικρη ζημια σε γλαστρες, στον κηπο, δεν πειραξε τα 2 αλογα που εχω ελευθερα στο σπιτι που θα μπορουσε καλιστα να το κανει. να βγαλει καποιου ειδους επιθετικοτητα, αντιθετως ερχοταν μαζι μου για να τα ταισουμε και ξαπλωνε διπλα στα αλογα μεχρι να τους βαλω την τροφη τους και νερο, δεν πειραξε και δεν ενοχλησε κανενα απο τα υπαρχοντα σκυλια μου και καθε μερα που γυρνουσα σπιτι απο την δουλεια με υποδεχονταν στην καγκελοπορτα της αυλης για να κλεψει λιγα χαδια. μιλαμε για σκυλι που δεν ξερω για ποσα χρονια περιπλανιοταν στους δρομους ποσες κλωτσιες και διωξηματα θα εφαγε......δυστηχως σημερα το πρωι πεθανε.....με περιμενε μαλλον να ξυπνησω για να κλεψει ενα τελευταιο χαδι και μετα απο λιγο εφυγε....απο οσα σκυλια ρατσας ειχα εχω ξεχωρησει τα γερμανικα λυκοσκυλα, τα ελληνικα ποιμενικα και τα καθαροαιμα πιτ μπουλ (οχι μιξεις ρατσας πιτ μπουλ ή παραπλησια ειδη)
-
Ότι και να πάρεις, είναι το ίδιο πράγμα. Το θέμα είναι εσύ και η οικογένειά σου. Το σκυλί δένεται με όλα τα μέλη της οικογένειας, μικρά και μεγάλα και από τη φύση του νοιώθει την ανάγκη να τα προστατεύσει. Ο χαρακτήρας του θα είναι η απόρροια της αγάπης και της προσοχής που θα εισπράττει από την οικογένεια. Αυτό είναι το μόνο κριτήριο.