@rafz750 Χρόνια Πολλά Κώστα.
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
Ο/Η @rafz750 είπε στο Δοκιμαστηριο Σκυδρας:
Λοιπον στο ρεζουμε τωρα ....οποιος απο του απιστους θωμαδες ψευτοεπιστημονες δοκιμαστες και το κακο συναπαντημα μπορει μονο με την παρουσια του Τυρεμπορα η του Κυριακου εφοσον σας εκρινουν για να επισκευτητε το χωρο μου να ρθετε σε ομαδα το πολυ δυο ατομων δα δειτε τι εβγαλε το χελλενικ στα 3,80 στο αγριο ενωειτε οτι θα δουν και το αγριο...τα υπολοιπα που χαν περασει και τα μισα μηχανηματα τα ειχα ο ιδιος δν εβλεπαν μπροστα τους λοιπον ολα τα υπολοιπα ειναι για τα δοκιμαστηρια και για καμια παραλια να παιζουν τα παιδακια....δεν θα απαντησω για τιποτα σε κανεναν ...σας φορτωνει ο μητσος εχετε τον καφε στο χερι βλεπετε οτι ειναι να δειτε, και πατε απο κει που ηρθατε παλι ....
Φιλε να σε ρωτησω κατι αν μου επιτρεπεις αν και ειπες οτι δεν απαντας σε κανεναν.
Εισαι πολλα χρονια ψαχτιρι?
Ευχαριστω εκ των προτερων
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@Λεων Ασχωλουμε τωρα κανα 15ρια μερες...επισης μπορεις να ρωτησεις το φιλο σου το Sidera η τον Argi για μενα αν θες ρωτα και τον Τυρεμπορα και επισης να σε ρωτησω και γω κατι ...το χεις ακομα αυτο το εργαλειο που διχνεις γιατι ο Τυρεμπορας λεει οτι το πουλησες 300 ευρω...γιατι τοσο χαμηλα τοσο καλο εργαλειο ρε φιλαρακο...αν θς και σε εμπιστευωνται τα παιδια παρε ενα καφεδακι και ελα να διες μονος σου αυτα που γραφω..φερε και το εργαλειο σου να το δουμε κιολας..
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
Ο/Η @dimitrisps είπε στο Δοκιμαστηριο Σκυδρας:
ορε!!!! μπραβο!!!! το δοκιμαστηριο της Σκυδρας περασε σε επισκεψεις ακομα και την ραβδοσκοπια επι χαρτου!!!!! χαχαχα!! χρονια καλα μαγγες
Και που να ξαναερθεις τωρα με το καινουριο εργαλειο χαμος θα γινει 😁😁 να κανουμε και λιγο χαβαλε να γελαμε και λιγο.Καλη χρονια🍾🍾🍾
Υγ:Εμεις δεν βγαλαμε κανενα bros εσυ τα bros τα ξερεις καλυτερα απο εμας😉
| last edited by Teacher Φήμη: 153 | Δημοσιεύσεις: 478 -
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@Λεων Ασχωλουμε τωρα κανα 15ρια μερες...επισης μπορεις να ρωτησεις το φιλο σου το Sidera η τον Argi για μενα αν θες ρωτα και τον Τυρεμπορα και επισης να σε ρωτησω και γω κατι ...το χεις ακομα αυτο το εργαλειο που διχνεις γιατι ο Τυρεμπορας λεει οτι το πουλησες 300 ευρω...γιατι τοσο χαμηλα τοσο καλο εργαλειο ρε φιλαρακο...αν θς και σε εμπιστευωνται τα παιδια παρε ενα καφεδακι και ελα να διες μονος σου αυτα που γραφω..φερε και το εργαλειο σου να το δουμε κιολας..
Αφου ασχολησε 15 μερες τοτε με καλυψες...
Δεν θελω να ρωτησω τιποτα ουτε τον ARGI αλλα ουτε και τον SIDERA.
Οσο για το εργαλειο ο Τυρεμπορας εκανε λαθος,δεν το πουλησα 300 ευρω το πουλησα 280 ευρω γιατι πληρωσα εγω τα μεταφορικα...το πουλησα γιατι δεν με ενδιαφερουν Γενικως τα Παλμικα γιατι εχουν ολα τα γνωστα προβληματα...παρολο που αυτο ειναι το ποιο ηρεμο που εχει περασει μεχρι τωρα απο δω, ολα τα υπολοιπα λες και ειναι μικρα παιδια που οταν τα μαλωνεις γκρινιαζουν!!
Ευχαριστω για την προσκληση αλλα δεν με ενδιαφερει να δω τιποτα ουτε και εχω και απορια -
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@Teacher τυχαιο??? δεν νομιζω!!!! δεν απαντας ομως ρε Χρησταρα σε καμια ερωτηση μου!!! τυχαιο δεν νομιζω???
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@Λεων Λαθος 16 μερες ασχωλουμε ,,ξεχασα τη σημερινη...αλλα οπως ειπα και ποιο κατω ...οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.......καλη χρονια φιλε να εχεις.
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
Ο/Η @dimitrisps είπε στο Δοκιμαστηριο Σκυδρας:
@Teacher τυχαιο??? δεν νομιζω!!!! δεν απαντας ομως ρε Χρησταρα σε καμια ερωτηση μου!!! τυχαιο δεν νομιζω???
Εχω απαντησει σε ολες Δημητρη πολλες φορες παλι τα ιδια να γραφω
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@Λεων Λαθος 16 μερες ασχωλουμε ,,ξεχασα τη σημερινη...αλλα οπως ειπα και ποιο κατω ...οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.......καλη χρονια φιλε να εχεις.
Ναι φιλε δυστηχως...δεν μπορω να φτασω ενα παλμικο...και γω στεναχωριεμαι πολυ.
Καλη χρονια και σε σενα φιλε και ευχομαι να φτασετε στην Κινα
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@Teacher απαντησες δλδ γιατι εξαφανιστηκες οταν ανεβηκαμε βουνο??? απαντησες δλδ γιατι δεν ανεβαζεις βιντεο με την υσηχια σου φυσικα??? απαντησες δλδ τι επιασε το hellenic με τον Νικολα και εσενα παρατηρητη απαντησες δλδ σε αυτα που εγραψε ο Περικλης και ο Σταυρος που ητανε και αυτοι παρατηρητες μαζι σου??? και για να σου υπενθυμισω οτι ο μεν Περικλης εγραψε οτι ο στοχος των 3 μετρων πιαστηκε σαν να ειναι σε 1.5 και ο δε Σταυρος οτι αν κανει αυτα που εκανε εκει και στο βουνο δεν υπαρχει καλυτερο παλμικο στον κοσμο!! τους απαντησες Χρησταρα??? για το βουνο δεν το συζητω γιατι εστριψες δια του αρραβωνος. σηκωσε λοιπον και εσυ τα βιντεο σου με το lorenz σου
και τα ξαναλεμεσε τι απαντησες Χρησταρα περαν απο τα υπονοουμενα