χωρίς πολλά λόγια εγώ ήμουν μονο στο βουνό το πρώτο καινό αντίο και με στόχο το έπιασε καθαρά και άνετα
το δεύτερο που κατά τα λεγόμενα ήταν 5+ μετρα το έπιασε και αυτό όχι όμως με την ίδια ευκολία όπως τα 3,50
έχω να πω πως ο γιάννος είναι άριστος χειριστής και να επισημάνω πως σε κάποιο χτύπημα που δεν είχε ορατότητα στο σημείο ο περικλής έλεγε ότι είναι μετάλλευμα με καινό και ο γιάννος του είπε ότι είναι 1000% σίδηρος όπως τελικά και αποδείχτηκε να είναι και ότι το κενό ήταν 3 μετρα παραπέρα
καλημέρα
καταρχήν θέλω να διαβάσετε τις εντυπώσεις μου από το μεταλλείο μιας και δυστυχώς δεν πρόλαβα το χωράφι
βλέπω μια ανούσια αντιπαράθεση και από εσένα και από τον τώρα
τώρα εσύ δεν ήσουν που μου είπες ότι ναι πιάνει το καινό ? στο κάτω μεταλλείο ?
στο πάνω στα 5/6 μετρα δεν ήμασταν διπλα διπλα γιατί ήμουν κοντά στο καινό που υπόδειξε ο περικλής
ενώ κάτω τα χτυπήματα όπως και το γράφημα ήταν καθαρά στο πάνω θεωρώ ότι πιάστηκε ποιο δύσκολα και αν πχ δούλευα εγώ το μηχάνημα ίσος δεν θα το έπιανα μιας και ο γιάννος είναι άριστος χειριστής στο συγκεκριμένο
εγώ προσωπικά δεν σπονσοράρω κανέναν λέω πάντα την γνώμη μου πάνω σε αυτά που βλέπω
ποτε δεν είπα ότι τα λόρενς δεν είναι μέσα στα 3 καλύτερα παλμικά που είδα ποτε να δουλεύουν με τα ματια μου μην τρελαθούμε κιόλας
τώρα ποτε δεν είπα ότι αυτό είναι καλύτερο εδώ και το άλλο εκεί
έχω δει lonens να πιάνει καινό όπως και xelenick το bros είναι πιο απλό και από τα 2 αλλα δεν πιάνει καινά
όταν αγοράζουμε πχ ένα αυτοκίνητο τότε το παίρνουμε ανάλογα με τις ανάγκες μας δεν παίρνουμε ένα φεράρι για να πάμε στο βουνό ούτε ένα vitara για να τρέξουμε στην πιστα
νομίζω πως επιτέλους πρέπει να καταλάβουμε κάποια πράγματα σχετικά με τα μηχανήματα άλλο πάει καλά εδώ άλλο πάει καλά εκεί
με ανούσιες αντιπαραθέσεις δεν βγαίνει άκρη