@Λεων εγω το εγραψα λαθος συγνωμη στα 3μ εχουμε στρατιωτικο κιβωτιο μεγαλο αν δεν κανω λαθος 28χ40 παντως ευχαριστω για την απαντηση αυτο τα λεει ολα νομιζω πως τα υπολοιπα ειναι περιτα καλη συνεχεια
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@dimitrisps ο περικλης εγραψε και με τον νικο χειριστη οτι τα 3 μ τα επιασε σαν να πιανει 1.5. γιατι δεν του απαντησες??
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
Ο/Η @dimitrisps είπε στο Δοκιμαστηριο Σκυδρας:
@dimitrisps ο περικλης εγραψε και με τον νικο χειριστη οτι τα 3 μ τα επιασε σαν να πιανει 1.5. γιατι δεν του απαντησες??
Ναι με το τουρμπο και οχι με 3,5 μετρα ευρος που μας λες εσυ χωρις το τουρμπο ομως ουτε κιχ εγω δεν το αρνηθηκα το ειπα απο την πρωτη στιγμη αλλα μεχρι εκει
| last edited by Teacher Φήμη: 153 | Δημοσιεύσεις: 478 -
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@Teacher χαιρω πολυ!!!! με το turbo εβγαλε τα μετρα αυτα σαν σε 1.5 λοιπον. εμεις που δουλευαμε με το simple εβγαλε κιχ???
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@Teacher Τίποτα δεν λέει γιατί το μετράς ως απλό παλμικό!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@dimitrisps φαντασου λοιπον αφου τα βγαλαμε με το simple ετσι αν θα το γυρνουσαμε στο turbo τι θα γινοτανε??? θα καιγοτανε ο τοπος απο κατω φιλαρακι. οι ερευνες ομως δεν γινονται ετσι, οταν πας στο βουνο δεν πας για κοντρες, πας για να βγαλεις αποτελεσμα. εμεις το βγαλαμε το αποτελεσμα σε αγνωστο τοπο και με ανεση, φτανει να ξερεις να δουλευεις και να εχεις υπομονη πριν παρεις την αποφαση για την εκτελεση. αυτα δεν γινονται σε 2 λεπτα και μαλιστα σε 4 αγνωστους στοχους μεσα στην λασπη. σημασια εχει ομως το αποτελεσμα και αυτο φαινεται στο τελικο βιντεο σε simple mode για να μην μπερδευομαστε με τα κιχ που λες
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
....οσο για το φασμα συμβαινει ακριβως το αντιθετο...οσο βαθυτερα τοσο λιγοτερο φασμα και το αντιστροφο.
Αυτο που εγραψε ο Λεων τα λεει ολα οσο γι αυτο που λες δημητρη εγω ποτε δεν ειπα οτι το επιασε σαν 1,5 μετρο απλα το χτυπησε τωρα ρωτα τον Νικο που το εχει αν μπορει να περπατησει με το τουρμπο στο βουνο και κατι τελευτεο αφου τα 3μ μετρα τα εχεις ανετα και με τον δισκο τι τα θελεις τα τελαρα, εμενα προσωπικα θα μου εφτανε ο δισκος
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@Teacher εγω ειπα οτι ο ιδιος παραδεχτηκες οτι το επιασε πεντακαθαρα. ο περικλης που επικαλεσθηκες το εγραψε εδω μεσα και δεν ειπες κουβεντα. αυτο εγραψα
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
Ο/Η @dimitrisps είπε στο Δοκιμαστηριο Σκυδρας:
@Teacher εγω ειπα οτι ο ιδιος παραδεχτηκες οτι το επιασε πεντακαθαρα. ο περικλης που επικαλεσθηκες το εγραψε εδω μεσα και δεν ειπες κουβεντα. αυτο εγραψα
Ναι αλλα οχι με 3μ ευρος απο τοτε εχει να φανει να μας πει για ποιο λογο ρωτουσε συνεχεια για το κενο και για ποιο λογο ηταν συνεχεια με την κορδελα στο χερι.Στο βουνο ετσι κανει ερευνα ξεροντας απο πριν τα σημεια και ρυθμιζοντας συνεχεια χωρις να ξερεις τι ψαχνεις εκει τουλαχιστον ξερατε τι υπαρχει
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@Teacher δεν απορω που σου φαινεται παραξενο. μα και γιαυτο ηρθα. να δεις οτι οι δυνατοτητες που εχει το μηχανακι δεν ειναι αναγκη να βαλεις το turbo για αυτα τα βαθη οταν ξερεις και το χειριζεσαι. εδω στο simple και κοψαμε δυναμη!!!!!
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
Ο/Η @panasss είπε στο Δοκιμαστηριο Σκυδρας:
Σ+α =Σα
Κ+α =κα
Κ+ι =κι
Όλα μαζί? πατατούκα!
Ρε έχουμε άλλη φιλοσοφία και έχουμε διαφορετικό πλάνο σχετικά με την κυματομορφή!
Όχι εγώ το θέλω πατατούκα!!!Καλα εσυ απορω αν εχεις πιασει ποτε γκαρετ στα χερια σου μαλλον για επαγγελματια σχολιαστη σε κοβω ασε να πεσει και τιποτα κατω χωρις να εχεις εχεις δει τις συγκεκριμενες δοκιμες εχεις αποψη βγαλε τα δεκανικια επιτελους
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
Πολλής ......πάρα πολλής ο ντόρος και τα σχόλια , για άλλη μια φορά μόνο για το βάθος , για το αν πήγε + , η - ο.50 μέτρο , για ένα εξίσου και ίσως λίγο ποιο σημαντικό στοιχείο το οποίο είναι η σταθερότητα , και η συμπεριφορά ειδικά στο βουνό ( γιατί το συγκεκριμένο τερέν είναι πανάλαφρη αμμούδα ) αναφέρθηκαν ελάχιστοι.
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
Ο/Η @Teacher είπε στο Δοκιμαστηριο Σκυδρας:
Καλα εσυ απορω αν εχεις πιασει ποτε γκαρετ στα χερια σου μαλλον για επαγγελματια σχολιαστη σε κοβω ασε να πεσει και τιποτα κατω χωρις να εχεις εχεις δει τις συγκεκριμενες δοκιμες εχεις αποψη βγαλε τα δεκανικια επιτελους
Εγώ ετοιμάζομαι για τροχοφόρο! εσύ να δω ποτέ θα βγάλεις το γράσο από τα μάτια και τα αυτιά?
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
Ο/Η @panasss είπε στο Δοκιμαστηριο Σκυδρας:
Καλα εσυ απορω αν εχεις πιασει ποτε γκαρετ στα χερια σου μαλλον για επαγγελματια σχολιαστη σε κοβω ασε να πεσει και τιποτα κατω χωρις να εχεις εχεις δει τις συγκεκριμενες δοκιμες εχεις αποψη βγαλε τα δεκανικια επιτελους
Εγώ ετοιμάζομαι για τροχοφόρο! εσύ να δω ποτέ θα βγάλεις το γράσο από τα μάτια και τα αυτιά?
Το τροχοφορο θα σου χρειαστει για να σε τραβανε δεξια και αριστερα γιατι δικη σου κριση και γνωμη δεν θελεις να εχεις
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
Ο/Η @panasss είπε
Το τροχοφορο θα σου χρειαστει για να σε τραβανε δεξια και αριστερα γιατι δικη σου κριση και γνωμη δεν θελεις να εχεις
Αν με τόσα που έχω γράψει σχημάτισες αυτή την εικόνα?
τότε είσαι ανεπίδεκτος μαθήσεως!!!
Καλό βράδυ!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
Ο/Η @Λεων είπε στο Δοκιμαστηριο Σκυδρας:
Ο/Η @TechnoManiak είπε στο Δοκιμαστηριο Σκυδρας:
Ο/Η @Σταύρος είπε στο Δοκιμαστηριο Σκυδρας:
Καλησπέρα Κυριάκο ,
Μάλλον δεν συμφωνεί η άποψη σου με τον Μήτσο , γιατί αυτός μου είχε πει τηλεφωνικά ότι θα το ξετινάξει μέχρι στα 1,4 - 1,5 Μέτρα βάθος.
Κατά την άποψη μου είναι εξαιρετικά σπάνιο να υπάρχει ομιογενές - ολόμαζος θαμμένος χρησός , είναι όλα σε νομίσματα ( λύρες ) θησαυρόςΜάλλον δεν θα κατάλαβε τι του έλεγες, εδώ σε αυτό το βάθος στο 1,2 μέτρα είναι ζήτημα να πιάσουν μία χάλκινη επιφάνεια 40 πόντους διάμετρο των 2 κιλών τα περισσότερα παλμικά όχι χρυσό 120 γραμμαρίων!!!
Προχτές το Hellenic σε δοκιμαστήριο στη Κρήτη με χειριστή εμένα μέσα από wifi και internet σύνδεση έπιασε 2 στόχους, αλουμίνιο στους 80 πόντους και χρυσό 1,5 κιλό στα 2 μέτρα βάθος με το τελάρο και tune 3 σε simple mode. Έχω και τη 3D απεικόνιση όπου το αλουμίνιο το έβγαλε στο 1 μέτρο και το χρυσό ακριβώς στα 2 μέτρα.Κυριακο Καλησπερα,τα βαθη που αναφερεις στο τεστ στην Κρητη, το χρυσο ειδικα, ειναι απιθανο για μενα τουλαχιστον να πιασει παλμικο εκει κατω τοση ποσοτητα χρυσου...ουτε με σφαιρες... οση δυναμη και εαν εχει...εχω ομως μια απορια, για ποιο λογο αναφερεις τον παραγοντα βαρους??? ειδα οτι το εγραψες οταν σου ειπε ο Σταυρος το τεστ...αν δοκιμαζαμε Μαγνητομετρο θα ειχε ρολο το βαρος, σε παλμικο ομως οχι...η επιφανεια που ανεφερε ο Σταυρος για τα νομισματα αν ηταν σιδηρος θα τα επιανε...
Οσο για τα παραπανω βιντεο παρολο που δεν ημουν εκει εχω να πω οτι, σε εναν στοχο που επιμενατε πολυ το μηχανημα ΔΕΝ ηταν σταθερο και ηρεμο...για αυτην την σταθεροτητα αναφερομουν στην προηγουμενη συζητηση που ειχαμε σε αλλο θεμα πριν δυο βδομαδες σχεδον...για ποιο λογο να μηδενιζεται συνεχως οταν γυριζε καθε φορα ο Δημητρης?
Καλησπέρα Λέων, το έχω ξαναπεί, το μηχάνημα δεν είναι απλό παλμικό. Η ποσότητα παίζει ρόλο. Θεωρώ ότι με αυτή την ισχύ έπιασε το 1,5 κιλά χρυσό συμπαγή τυλιγμένο σε δέρμα όχι με 1 μηχάνημα αλλά δοκιμάστηκαν 3 hellenic pulse σε αυτό το δοκιμαστήριο, επισυνάπτω φωτογραφία από το 3d. Ο μεγάλος στόχος είναι το αλουμίνιο με απόκλιση 20πόντους και ο χρυσός είναι ο τελευταίος στόχος στα 2 μέτρα βάθος.