@panasss Κώστα γ τι μπερδευσαι ;; Σταμάτα να κανεις τον Συνήγορο του .. Δεν ξέρεις κάτσε άκου βγάλε συμπέρασμα Τίποτα δεν με πειράζει αλλά δεν κάνω γ Παπαγαλάκι Ίσως κάποιος άλλος Αυτό που με πυραζε , μου ζήτησε ο ίδιος να γράψω εντυπώσεις ... Κ λόγο ότι δεν έγραψα τίποτα γ αυτό με έδωσε ευχή που τον ανταποδίδω σου έλυσα κ αυτήν τιν απορία ;; Ξέρει το τηλ μου εας με ξαναεπερνε Ναι Εγώ κάλεσα γ δικό του καλό εάν έκανε καλή προβολή του προΐον του... Αλλος είναι υπεύθυνος γ τι δεν ανεβηκε βυντεο λύσε μου τιν απορία μια κ κατέχεις καλά τιν νομική Γλώσσα γ τι μια εβδομάδα δεν βγήκες να γράψεις κ να ζητήσεις το βυντεο ; κ το κάνεις τώρα ;; Οκ κατάλαβα θέλεις να συνεχίσω τις απαντήσεις στα γραφόμενα σου ;; Αντιπαράθεση μόνο εάν κάπου λέω ψέματα θα απαντήσω στα Παπαγαλάκισ Ευχωμε καλές Γιορτές σ όλους μας με Υγεία κ που τύχη Κ στο τέλος
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@topa Μπάμπη μη με τρελαίνεις, εσύ ο Teacher και ο πόντιος απαιτήσατε στον Μήτσο να κάνει μια επίδειξη του μηχανήματος!
έκαναν του κόσμο τα έξοδα τράβηξαν την ταλαιπωρία και δεν βγήκατε να πείτε δυο λόγια θετικά ή αρνητικά να δούμε αν ευσταθούν και αν ναι? να βελτιωθούν!
Αρχίζει τα υπονοούμενα ο Teacher αλλά αφήνει δήθεν να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά άλλοι
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο van βαρύ τερέν κλπ
Κανένας σας δεν έχει τα λιοκια να πει είδα αυτό και να το κουβεντιάσουμε?
Έλα τώρα στη θέση του Μήτσου και του Κυριάκου και του Γιάννη να δεις πόσο μαλάκες αισθάνονται από αυτή την συμπεριφορά σας!!!
Πάμε παρακάτω διάβασε τι έγραψα και τι απάντησε ο Teacher?
Θεωρείς τον Σούλι τυχαίο χειριστή μηχανημάτων που επιβεβαίωσε ότι ξετίναξε τα κενά στο ορυχείο? Παπαγαλάκι ε μαζί με τον panasss!
Ποιος από τους υπεύθυνους στο δοκιμαστήριο έδωσε πειστικές απαντήσεις σχετικά με τους στόχους και για πιο λόγο οργώθηκε το χωράφι παραμονές της συνάντησης?
Στον Αλίαρτο υπήρχε τσάπα και τα έβγαλε στην φόρα εκεί από ότι άκουσα υπήρχε αλλά δεν απλά αλληλοκοιταζόντανε και ξεροκατάπιναν!!!
Διαβάζοντας όλο αυτό το κατεβατό αναρωτιέμαι τελικά ποιος ή ποιοι είναι οι σουρωμένοι?
ΥΓ σχετικά με έμενα ως προς την καθυστέρηση που αναφέρεις, τον τελευταίο καιρό τραβώ τον δικό μου Γολγοθά και για αυτό είμαι
αποστασιοποιημένος (μερικοί γνωρίζουν)!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!| last edited by panasss Φήμη: 3551 | Δημοσιεύσεις: 9093 -
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@panasss επειδη δεν σε ξερω και δεν με ξερεις καλα θα ηταν να σχολιαζεις μονο αυτα που βλεπουν τα ματια σου και τα μου ειπαν σου ειπα να τ αφησεις γιατι πριν στον συναδερφο topa εκανες την ιδια παρατηρηση τωρα για τον γολγοθα σου ειναι σεβαστος και ο καθενας τραβαει τον δικο του, σου γραφω μονο και μονο επειδη αναφερθηκες σε μενα και θα τα πω για τελευτεα φορα, το χωραφι οργωθηκε για να μην κοροιδευουμε τους εαυτους μας οπως και οταν πας στο βουνο χωρις να εχουμε οπτικη επαφη (εγω τα ηξερα αλλα εγω δεν ειμαι εμπορος) αλλα παρολα αυτα ο φιλος που εχει το δοκιμαστηριο με χιλια παρακαλια καποιους στοχους τους ειπε (για μενα λαθος) με τα οποια αποτελεσματα.Ο καθενας κρινει και αν του αρεσει το αγοραζει αν οχι τοτε καλη καρδια.Αν καποιος νομιζει οτι δεν ισχυει κατι απο αυτα που ειπαμε για το δοκιμαστηριο ερχεται πληρωνει μια τσαπα και τα βγαζουμε επι τοπου.
ΥΓ:Επειδη για τα μηχανηματα στις συγκεκριμενες δοκιμες δεν προκειται να ξανασχολιασω οταν τα βιντεο που τραβηξα εγω θα ειναι ετοιμα θα τα ανεβασω και ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του και αν θελουν ας ανεβασουν και τα παιδια ολοκληρα τα βιντεο τους εγω δεν εχω προβλημα να φανω.
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
Ο/Η @Teacher είπε στο Δοκιμαστηριο Σκυδρας:
@panasss επειδη δεν σε ξερω και δεν με ξερεις καλα θα ηταν να σχολιαζεις μονο αυτα που βλεπουν τα ματια σου και τα μου ειπαν σου ειπα να τ αφησεις γιατι πριν στον συναδερφο topa εκανες την ιδια παρατηρηση τωρα για τον γολγοθα σου ειναι σεβαστος και ο καθενας τραβαει τον δικο του, σου γραφω μονο και μονο επειδη αναφερθηκες σε μενα και θα τα πω για τελευτεα φορα, το χωραφι οργωθηκε για να μην κοροιδευουμε τους εαυτους μας οπως και οταν πας στο βουνο χωρις να εχουμε οπτικη επαφη (εγω τα ηξερα αλλα εγω δεν ειμαι εμπορος) αλλα παρολα αυτα ο φιλος που εχει το δοκιμαστηριο με χιλια παρακαλια καποιους στοχους τους ειπε (για μενα λαθος) με τα οποια αποτελεσματα.Ο καθενας κρινει και αν του αρεσει το αγοραζει αν οχι τοτε καλη καρδια.Αν καποιος νομιζει οτι δεν ισχυει κατι απο αυτα που ειπαμε για το δοκιμαστηριο ερχεται πληρωνει μια τσαπα και τα βγαζουμε επι τοπου.
ΥΓ:Επειδη για τα μηχανηματα στις συγκεκριμενες δοκιμες δεν προκειται να ξανασχολιασω οταν τα βιντεο που τραβηξα εγω θα ειναι ετοιμα θα τα ανεβασω και ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του και αν θελουν ας ανεβασουν και τα παιδια ολοκληρα τα βιντεο τους εγω δεν εχω προβλημα να φανω.
Κάτσε ρε παλικάρι μου εσύ δεν ζήτησες να γίνει δοκιμή στο δοκιμαστήριο της Σκύδρας?
Ωραία θεώρησες ότι ήταν πρόσφατο και ότι προδίδονταν τα σκαφταρια και για αυτό το οργώσατε! δεκτό!!!
Έδωσε κάποιους στόχους που πιθανόν αμφισβητείς γιατί δεν σκάφτηκαν με βιντεοσκόπηση για να δούμε την αλήθεια!
Αυτή δεν είναι η έννοια της πρόκλησης?????Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!| last edited by panasss Φήμη: 3551 | Δημοσιεύσεις: 9093 -
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@panasss εγω δεν ακουσα κανεναν να αμφισβητει τους στοχους η κουβεντα γινεται για την σταθεροτητα και για το οτι λεω πως εδω υπαρχει στοχος χωρις να το γνωριζω απο πριν ή εδω χτυπαει και δεν υπαρχει τιποτα ή εδω εχει κενο αλλα τελικα ειναι μεταλο κτλ. σε κανεναν δεν απαγορευτηκε να σκαψει και υποτιθετε πως παρον ηταν και ο περικλης που γνωριζε τους στοχους χωρις φυσικα να γνωριζει τα ακριβη σημεια που ειναι φιλος του Δημητρη αυτη ειναι ολη η ιστορια.
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@Teacher Έχω την εντύπωση ότι μπερδεύεις το εύρος με την σταθερότητα? Και αυτός είναι ο λόγος
που το φοβάσαι! Περιορίζοντας ισχύ το μαζεύεις και μη μου πεις ότι η απόκλιση του μισού μέτρου που αναφέρθηκε στα 3 μέτρα είναι άξιο αναφοράς (αν ευσταθεί???), εκτός και αν έχεις σκοπό να πάρεις το χ κιβώτιο με αρίδα? Γιατί σκάβοντας πηγάδι είσαι μέσα!!!
Επίσης πουθενά δεν γράφηκε ότι υπήρξαν λάθος ενδείξεις το ποστάρισμα του Σούλι το ξεκαθαρίζει το κενό αλλού το σίδερο αλλού!
Με ότι ακούστηκε και από τα συμφραζόμενα δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο μομφής
για το μηχάνημα και νομίζω ότι κακός το ψειρίζετε
και πρέπει ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙΌταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
Κωστα για μενα το βαρυ τερεν επιρεασε τα μηχανηματα. Δηλαδη αν ηταν το απογευμα η αλλη εποχη θα ειχε το ιδιο ευρος το χελενικ??? Για μενα ΟΧΙ. Θα καθονταν ακριβως απο πανω. Βεβαια με δυο κλικ θα μπορουσε να μειωσει το ευρος και να ερθει ακριβως. Αυτα ξερω αυτα γραφω. Αν εχω λαθος συγνωμη, δεν ξαναγραφω
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@topa ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΠΑΛΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΣ!!
Αντιφαση πρωτη
Το μηχανημα βαραει στον γαμο του καραγκιοζη κατα την αποψη του ποντιου αλλα !!! δεν συμφωνισα για την προσφορα που μου εκανε στο βουνο οταν ειδε το μηχανακι να πιανει φυσικο κενο μεχρι τα 6 μ που μπορουσα να κινηθω!! . με πηρε λοιπον αναμερα ο ποντιος αγκαλια και μου ζητησε να του πουλησω οχι ενα αλλα 2 μηχανακια στην τιμη των 4000 χιλ
Ειναι αληθεια ποντιε??? ναι η οχι γιατι μου εκανες την προσφορα εφοσων δεν σου αρεσε και μαλιστα για 2??? ο μπαρμπας επειδη υπηρχε γνωριμια αρκετων ετων και ειχε παρει και το μπρος του ειπε οτι δεν βγαζει μια παρτα και τα 2 για 5/, ειναι αληθεια ποντιε???
μας λεει παρακατω οτι μοιραζω μηχανακια σε παπαγαλακια!! ποια ειναι αυτα τα παπαγαλακια ποντιε?? και ποσοι μιλησαν για το μηχανακι στην Σκυδρα??? με επονωμαζει αχαριστο επακολουθως!!! αναφερει οτι πληρωσε το μπρος στην αξια του!!!! αλλο ψεμμα!!! ρε φουστη ποντιε ο μπαρμπας δεν σου εφερε το μπρος στην Λαρισσα με ενα μετρο χιονι κινδυνευοντας να σκοτωθει η να μεινει στον δρομο οπως εμεινες εσυ την ιδια μερα με τον Παυλο τον toyiti που σας βρηκα παρεα??? γιατι λες ψεμματα παλι θυμασες ποσο το πληρωσες εσυ να ντρεπεσαι και να μην φαινεσαι λοιπον που αναφερεις οτι το πληρωσες στην αξια του. Μαρτυρας ο Παυλος!!! παρα κατω!! οσο αναφορα τον κατασκευαστη που αναφερεις για το μπρος εμπνευστης και συμβουλατορας ηταν ο μπαρμπας και οτι με πεταξε εξω ας βγει ο ιδιος να μας το πει. εγω εφυγα και το ξερεις πολυ καλα αλλα τα ψεμματα σου δεν εχουν οριο. οπως και ο μπαρμπας το δουλεψε στην θεσσαλονικη στην συναντηση και σε διαταζε πως να το δουλευεις ΟΡΝΙΟ ΚΑΛΤΣΑΤΟ!! τωρα ερχομαι και εγω οπως λες στο δοκιμαστηριο της Βεροιας. ποτε ρε αρχιψευταρε περασα εγω απο εκει με το hellenic και απετυχα οπως αναφερεις??? το αει μαμησου ηταν λιγο μετα απο ολα αυτα τα ψεμματα που εχεις αραδιασει στον κοσμο. Τελος εαν το hellenic oπως γραφεις χτυπουσε τα παντα τοτε πραγματι εισαι καμμενος για να θελεις να αγορασεις δυο μηχανηματα. αυτα ειχα να πω προς το παρων και τελειωνω με αυτα αν και εχω και αλλα/ οπως φεριπιν ηθελες να πουλησεις το μπρος στους ρωσοποντιους για να παρεις το hellenic αλλα και εκει δεν σου εκατσε, ουδεις λοιπον αχαριστοτερος του ευεγερτηθεντος.@topa ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΠΑΛΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΣ!!
Αντιφαση πρωτη
Το μηχανημα βαραει στον γαμο του καραγκιοζη κατα την αποψη του ποντιου αλλα !!! δεν συμφωνισα για την προσφορα που μου εκανε στο βουνο οταν ειδε το μηχανακι να πιανει φυσικο κενο μεχρι τα 6 μ που μπορουσα να κινηθω!! . με πηρε λοιπον αναμερα ο ποντιος αγκαλια και μου ζητησε να του πουλησω οχι ενα αλλα 2 μηχανακια στην τιμη των 4000 χιλ
Ειναι αληθεια ποντιε??? ναι η οχι γιατι μου εκανες την προσφορα εφοσων δεν σου αρεσε και μαλιστα για 2??? ο μπαρμπας επειδη υπηρχε γνωριμια αρκετων ετων και ειχε παρει και το μπρος του ειπε οτι δεν βγαζει μια παρτα και τα 2 για 5/, ειναι αληθεια ποντιε???
μας λεει παρακατω οτι μοιραζω μηχανακια σε παπαγαλακια!! ποια ειναι αυτα τα παπαγαλακια ποντιε?? και ποσοι μιλησαν για το μηχανακι στην Σκυδρα??? με επονωμαζει αχαριστο επακολουθως!!! αναφερει οτι πληρωσε το μπρος στην αξια του!!!! αλλο ψεμμα!!! ρε φουστη ποντιε ο μπαρμπας δεν σου εφερε το μπρος στην Λαρισσα με ενα μετρο χιονι κινδυνευοντας να σκοτωθει η να μεινει στον δρομο οπως εμεινες εσυ την ιδια μερα με τον Παυλο τον toyiti που σας βρηκα παρεα??? γιατι λες ψεμματα παλι θυμασες ποσο το πληρωσες εσυ να ντρεπεσαι και να μην φαινεσαι λοιπον που αναφερεις οτι το πληρωσες στην αξια του. Μαρτυρας ο Παυλος!!! παρα κατω!! οσο αναφορα τον κατασκευαστη που αναφερεις για το μπρος εμπνευστης και συμβουλατορας ηταν ο μπαρμπας και οτι με πεταξε εξω ας βγει ο ιδιος να μας το πει. εγω εφυγα και το ξερεις πολυ καλα αλλα τα ψεμματα σου δεν εχουν οριο. οπως και ο μπαρμπας το δουλεψε στην θεσσαλονικη στην συναντηση και σε διαταζε πως να το δουλευεις ΟΡΝΙΟ ΚΑΛΤΣΑΤΟ!! τωρα ερχομαι και εγω οπως λες στο δοκιμαστηριο της Βεροιας. ποτε ρε αρχιψευταρε περασα εγω απο εκει με το hellenic και απετυχα οπως αναφερεις??? το αει μαμησου ηταν λιγο μετα απο ολα αυτα τα ψεμματα που εχεις αραδιασει στον κοσμο. Τελος εαν το hellenic oπως γραφεις χτυπουσε τα παντα τοτε πραγματι εισαι καμμενος για να θελεις να αγορασεις δυο μηχανηματα. αυτα ειχα να πω προς το παρων και τελειωνω με αυτα αν και εχω καιαλλα/ οπως φεριπιν ηθελες να πουλησεις το μπρος στους ρωσοποντιους για να παρεις το
| last edited by dimitrisps Φήμη: 405 | Δημοσιεύσεις: 7481 -
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@dimitrisps συνεχεια απο το κειμενο(((( για να παρεις το hellenic., εχω δικιο ποντιε??? αειντε μαμησου λοιπον και παλι αρχιψευταρε
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@dimitrisps Καλησπερα σε ολους σας.Τυρεμπορα ολοι οσοι με ξερουν κι εσυ μαζι,γνωριζουν οτι εγω δεν ασχολουμε με παλμικα μηχανηματα ουτε ειχα ποτε.Εχω το White και μονο απο vlf γνωριζω και μπορω να εκφερω αποψη.Ηρθα στην Σκυδρα στο χωραφι και ακολουθησα και στο ορυχειο στον Στενημαχο ,επειδη ησουν εσυ.Τραβηξα και βιντεο της δοκιμης και οταν μου το ζητησες το ανεβασα με καλη προθεση.Τωρα για πιο λογο με εβρισες στα καλα καθουμενα δεν το καταλαβα.Θελω να μου ζητησεις δημοσια συγνωμη για να εξακολουθεις να εισαι φιλος μου.Καλο βραδυ σε ολους και καλες γιορτες σε ολους.
| last edited by tuiti Φήμη: 11 | Δημοσιεύσεις: 53 -
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
η ολη ιστορια συναδελφοι ητανε να ανεβει ο μπαρμπας στην Σκυδρα. . Ανεβηκε!!! για καποιο λογο το δοκιμαστηριο ( αγνωστο σε εμενα 20 στρεμματα αγνωστο) οργωθηκε την προηγουμενη το βραδυ ενω γνωριζαν πολυ καλα οτι το πρωι θα γινουν δοκιμες. αντιμετωπισαμε ενα χωραφι μεσα στις λασπες γιατι μεχρι το πρωι εβρεχε. το γιατι?? δεν το γνωριζω .ξεκινησαμε στο αγνωστο και σημαδεψαμε 4 στοχους ενω οι πληροφοτιες επροκειτο για 3 , τελικα πραγματι ητανε 4 στοχοι. καναμε ενα λαθος πιαναμε τους στοχους με μεγαλο ευρος σημαδευοντας τους ομως εναν εναν γιατι δωσαμε λιγακι δυναμη περισοτερη στο μηχανακι. ηταν πολυ πιο ευκολοι για τις δυνατοτητες του . μειωσαμε την δυναμη στην πορεια των δικιμων και σημαδεψαμε που ακριβως ητανε οι στοχοι. τα 3 μ τα βγαλαμε με ευρος τουλαχιτον 4μ . σας ρωταω λοιπον γιατι εκει υπηρχε και μια φαινομενικη κατα την αποψη μου διαφωνια. το κεντραρισμα και καλα επεσε μισο μετρο εξω. ετσι τουλαχιστον ελεγαν. εγω να συμφωνησω , οταν σκαβεις 3μ βαθος το μισο μετρο διαφορα θα σε πειραξει?? σε σχεση με το κεντραρισμα?? οι αγνωστοι λοιπον στοχοι σημαδευτηκανε ολοι και παρεπιμπτοντως ενω ειχανε φερει και το μπρος ετοιμο για δραση οταν το hellenic τιναξε κομμενο τα 3 μετρα εξαφανιστηκε ως δια μαγειας σε διπλανο παραπηγμα. μηπως δεν προσεξα σωστα????
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
Ο/Η @tuiti είπε στο Δοκιμαστηριο Σκυδρας:
@dimitrisps .Ηρθα στην Σκυδρα στο χωραφι και ακολουθησα και στο ορυχειο στον Στενημαχο ,επειδη ησουν εσυ.Τραβηξα και βιντεο της δοκιμης και οταν μου το ζητησες το ανεβασα με καλη προθεση.Τωρα για πιο λογο με εβρισες στα καλα καθουμενα δεν το καταλαβα.
.Παύλο για ποιο βίντεο μιλάς αυτό που ανέβασε ο Κυριακός ή είναι άλλο?
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@panasss o παυλος ναι εκανε αυτα που γραφει. τον πηρε η μπαλά και αυτον μεσαστην αγανακτηση μου. ζητω δημοσια συγνωμη αλλα θελω και εσυ να επιβαιβεωσης τα λεγομενα μου οσο αναφορα την Λαρισσα και την αγορα του μπρος απο τον ποντιο γιατι ησουν μπροστα οπως επισης και τις δοκιμες στο ορυχειο και τα εκει λεγομενα του που ουδε μια σχεση εχουνε με αυτα που γραφει. ποιος λεει ψεμματα???
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@topa το ξερω οτι το εχεις καψει αλλα τοσο πολυ οχι με το hellenic ειναι η πρωτη φορα που ανεβηκα . παρε τα χαπακια σου μπας και το θυμηθεις γιατι απ οτι βλεπω εξακολουθεις να παραπληροφορεις τον κοσμο
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@dimitrisps καταπιες την γλωσσα σου ποντιε?? τα ψεμματα εχουν κοντα ποδια. ουτε για την Λαρισσα μας απαντησες ουτε για το βουνο μας απαντησες ουτε για το πεσιμο που μου εκανες για δυο μηχανηματα μας απαντησες ουτε για τα παπαγαλακια που μια εβδομαδα τωρα κανενα δεν κελαιδησε μας απαντησες !! λυπαμαι για σενα. αυτο μονο!!!
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@dimitrisps Μπαρμπα μου εγω δεν εχω να κρυψω τιποτα,ναι ηρθα με τον Τοπα επειδη δεν ειχε διπλωμα,στην Λαρισα και εφερες το Mpros ,και για κακη μας τυχη χιονισε για τα καλα εκεινο το βραδυ,κι εμεις πρωι πρωι ειπαμε τον δεσποτη Παναγιωτη,χαλασε και το ΤΤ του ποντιου και γυρισαμε με τραινο.Το βιντεο Κωστα(panass)που ανεβασα εγω ειναι απο το ορυχειο και ειναι ανεβασμενο στο facebook στην σελιδα Κυνηγοι χαμενων θησαυρων.
| last edited by tuiti Φήμη: 11 | Δημοσιεύσεις: 53 -
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@dimitrisps τα χάπια γ αποτοξυνοση τα στιπουρα κ τις μπύρες άλλοι τα πίνουν Εσύ κ αυτό ψέμα ;;Τώρα να δούμε εάν βγουνε μελοι
κ μας πουν τιν Αλήθεια ; Γτο εάν πέρασες από το δοκημαστηριο τις Βέροιας ;; Γ πες μου γ το μπρος θυμάσε πόσο πληρώθηκε ;; κ πόσο πουλιόταν σε διάφορες αλοπροσαλες τιμές ;;ανάλογος τιν αξία του μέλους κ αυτό ψέμα Αχάριστος γ τι Πίος σε έβαλε σε Ομάδες στο Φεισπουκ μήπως δεν ειμουν Εγώ Ψέματα ;; που σ εμελος με σελίδα στο φεις μπουκ βγήκες κ του είπες ή εγω η Αυτός το αυτός ξέρεις που πάει Συναδελφοςκατασκευαστής ... γ τι δεν ήθελες από κανέναν άλλον γνώμη κ αλήθειες κ αυτό ψέμα ;; Πίος κρατάει το κουτί Γ το Αμπρί που λες να μην αναφέρω τίποτα δεν ενδιαφέρει γ εσένα ξαναπήγα σε δοκημαστηριο που είχα είδη περάσει Ναι έκανα πρωσφορα γ δύο επιρεασμενοςΑλλα ο φίλος που θα αγωραζε το αλο με συνετη κ καλητερα γ τι πρώτον τι να κάνω ένα μηχάνημα που χτυπάει τα πάντα ενα μηχάνημα που θέλει ομάδα τρεια άτομα γ να το δουλέβεις κ Αυτό ψέμα ;;Ναι εσύ δεν μου έχεις πει οταν με πήρες τηλ το καλοκαίρι τηλ κ εκλεγες λέγοντας μου μέσα σε Ολλα το έδωσες σ μελος ..γ τι έχει δοκημαστηριο κ θα σε κάνει διαφήμιση... κ σε αλο μέλος πάλι γ διαφήμιση...κ Αυτό ψέμα ;; Με έχεις πάρη αρκετές φορές γ να γράφω θετικά σχωλεια λόγο οικονομικού σου καταστάσεωνκ αυτό ψέμμα ;; Θέλεις κ άλλα Γ τι να πω ψέματα τι Έχω να χάσω Εάν με παραληροφορισαν Λάθος γ το εάν πέρασες από το δοκημαστηριο τις Βέροιας Είναι το μόνο μου ψέμα κ ζητάω συγνώμη Αλλά να μου λένε τέτοια ψέματα σοβαρά μελοι λίγο δύσκολο κ Γ τι με εβρί σες δημόσια μήπως δεν με πήρες τηλ μεσοβδόμαδα να γράψω θετικές εντυπώσεις κ Αυτό ψέμα ;; Θέλεις κ αλά ;; -
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@dimitrisps Καλημέρα γ πεσμου που λεω Ψέματα Πληρώθηκε το μπρος ;;Ναι ή Όχι το πουλουσες κ πολύ πιο φτηνά από ότι το αγόρασα Εγώ Ναι ή Όχι ;; κ στον καθένα κ διαφορετική τιμή Ναι η Όχι ;; Αχάριστος γ μένα Είσαι σε έβαλα Εγώ στις Ομάδες στο φεις μπουκ Ναι ή Όχι;;;ι ενώ είδη ειμουν κατοχος του Μπροςς Ναι η Όχι ;; άρα δεν είχα κανένα κέρδος να το κάνω Ναι ή Όχι Ξαναμαλωσαμε εκείνο το διαστημα γτι σε Επριζα ότι είχε θέμα με τα Πετροματα κ να το διορθώσεις κ η απάντηση στη σου δημόσια ΑΑ ,παρατάμε Ναι η Όχι ;; Εξέτιας σου δεν μπήκε σε Ομάδα κατασκευαστής Συνάδελφος Γτι είπες ή ΕΓω ή Αυτός κ λόγο ότι ξέρεις καλά τι λέω Ναι ή Όχι ;; Με πήρες τηλ καλοκαίρι κ εκλεγες μαλον σουρωμενος σε ρωτούσα κ δεν το παραδεχτούν κ μου έλεγες ότι σε πέταξαν από έξω χάνοντας χρήματα στο .. θυμάσε τι σε Συμφουλεψα πρωσεχε να μην πάθεις τα ίδια κ με το χέλενικ Λεπτομέρειες να σου θυμίσω έχουν σχέση με τιν Ετερια που σίγουρα ακόμη δεν έκανες στον Βουλγαρία ..Ναι ή Όχι ;; Τώρα ερχωμε στιν Βέροια Αχάριστος είσαι γ τι Περί σε στυριζει όπως κ ο Παύλος που τραβούσε βυντεο γ πάρτυ σου μιας κ είχες προνοϊση να το κάνει ;; Κ τους Δυο τους Εβρισες Ναι η Όχι Κ τώρα ερχωμε στον Τοπα Ναι σου πρότεινα να αγοράσουν δύο Χελενικ δεν συμφωνισες κ καλητερα γ τι το μέλος που θα αγωραζε το αλο δεν παρασύρθηκε σαν κ μένα κ με Συμφουλεψα ότι Δεν κάνει γτον απλό λόγο ότι χτυπούσε τα πάντα γ τι είχες μεγάλη εβεστισια κ όταν τιν κατέβαζε ο Τσάκαλος χειριστής θα έχανε όπως κ έχασε το μετάλο Εδώ είναι το ζουμί γ όσους μπορούν να καταλάβουν γ αυτό χτυπούσε τα πάντα Δική μας γνώμη Το τελευταίο Τώρα με πηρες τηλ γ να γράψω σχολεία Ναι η Όχι ;; Καλά Πίος Σοβαρός έμπορος λέει γράψε Τοπα τιν γνώμη σου Μπούφος Είσαι γ τι αφού βλέπεις ότι Δεν σχολειαζω κ ξέρεις ότι δεν κολαω στα 500€ κ εδώ Μαλακια κανείς εχθές λες Μπουφέ συμφωνισες μαζί στα 2,500 Χιλ € κ το γράφεις δημόσια το πουλάς σε πρωσφορα λόγο Εορτών 2,800€ εάν δεν κάνω λάθος βλέπεις που έχεις διαφορετικές τιμές Ανάλογος το μέλος Ενώ Εγώ Μπουφέ δεν έγραψα τιμή γ να σε προφηλαξω Ναι η Όχι ;; Κ αφού δεν γράφω νομίζω είναι δικαιομα μου Ναι η Όχι ;; Υσπρατω κοσμιτικα Επίθετα με ευχές που σου λυπουν Ναι η Όχι ;; Τώρα κ ένα τελευταίο Σε ρώτησα εάν είχες πιει Ναι η Όχι ;α θυμάσε τι μου απάντησες Όχι Κ ενώ παραπατουσες με σφύριξαν ότι ξεκηνισες με Τσιπούρα κ το συνεχίσεις στο καφέ που με περιμένατε με Μπυρες Ναι η Όχι ;; Ρε Ταγαρι κανείς τόσα χιλιόμετρα τόσα έξοδα κ είσαι πιομενος ;; ΑΑΚαλα Κώστα κ φταίω Εγώ Γ όλα Κ κάτι τελευταίο θυμαμε τιν πρώτη σου ανάρτηση Εδώ μέσα τρέχαμε να τιν σβήσουμε Θυμάσε .. Άστο Αχαριστία Μεγάλη γ τον Τοπα Να τον βρυσεις πληρωσα το μπρος στον αξία του σε βωηθισα βάζοντας σε ομάδες στο φεις μπουκ Σου πρώτη να να περάσεις από Βέροια να κλείσει Στόματα κ εσύ θυμαμε θα πάω Σκύδρα να τον πηδιξω τον .. Ναι η Όχι μέχρι κ γτο κενό το πλαστικό πρωσπαθησα να σου δώσουν λύση γ να μην εκτεθεις Ναι η Οχι ; Θέλεις κ άλλα Τις επόμενες μέρες Δώρο από εμένα ένα βυντεο που θα κλειση στόματα από τιν Βέροια Καλές Γιορτές με Υγεία κ πολύ τύχη γ όλους μας Ξέρω ότι σε λίγο το κατεβάζει η Χριστίνα κ καλά κάνει η το καλό σου
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@tuiti το ξερω Παυλο και ηδη ζητησα συγμωμη. με αυτον και τα ψεμματα του δεν ασχολουμε αλλο
| last edited by dimitrisps Φήμη: 405 | Δημοσιεύσεις: 7481